Komercijalni prostor 360 Kaseta

IMATE PITANJA?
IMATE PITANJA?

Stil. Koji se oseća u vazduhu.

Stilizovana Kaseta 360 za vrhunsko uživanje − savršeno se uklapa u dizajn svakog prostora i pruža neprestani osećaj prijatnosti.

Ravnomerno hlađenje u svim pravcima

Ovaj uređaj ravnomerno hladi svaki ćošak prostorije ne zanemarujući nijedan njen deo i pojačava osećaj ugodnosti i sveukupno zadovoljstvo.

Samsung Air Conditioner Climate Air Care 360 Cassette

Konstrukcija bez lopatic

Zbog konstrukcije bez lopatica više nema zadržavanja prašine koja bi narušila kvalitet vazduha u prostoriji i ništa ne remeti brzinu izbacivanja i protok vazduha. Horizontalan sloj vazduha se lagano ispušta pod znatno manjim uglom nego inače i dopire u svaki delić prostorije.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha 360 Kaseta Ventilator za pojačavanje protoka

Stilizovan i intuitivan

Kaseta 360 se savršeno uklapa u svaki prostor zahvaljujući svom sofisticiranom, vrhunskom kružnom dizajnu i uz to ravnomerno, neometano i prijatno hladi celu prostoriju. Ima ugrađen LED ekran kružnog oblika koji jasno pokazuje regulaciju protoka vazduha koja se podešava pomoću intuitivnih komandi.

Samsung klima uređaji Klima Nega vazduha 360 Kaseta 360 Kaseta

Pogledajte ceo asortiman za 360 Kasete

Samsung klima uređaji Klima 360 Kaseta – asortiman

Naše proizvodne kategorije

Pronađite Instalatera

Partneri kompanije Samsung su stručnjaci za klima uređaje koji su specijalno obučeni da zadovolje sve vaše potrebe kada su klima uređaji u pitanju.

Samsung rešenja za klimatizaciju

Kompanija Samsung iz korena menja svet klima uređaja svojim nagrađivanim sistemima za klimatizaciju koji su širom sveta poznati po svojim inovacijama