THIS IS TV

SUHD TV

De technologische ontwikkelingen staan niet stil. Door het verbeteren van onze SUHD-beeldkwaliteit kunnen we een bijzonder hoge resolutie, meer kleuren en een helderder beeld bieden. Quantum-dot technologie is de nieuwe definitie van levensecht. HDR, High Dynamic Range, is een nieuwe beeldtechnologie die garant staat voor veel helderdere en contrastrijkere beelden. Ontdek meer informatie over onze quantum-dot technologie en HDR 1000.

Curved Design

In moderne bioscopen geniet je van de film op een groot, gebogen scherm. Met Samsung Curved TV haal je die cinema-ervaring in huis. Het unieke ontwerp van Samsung Curved TV is niet alleen een vooruitstrevende combinatie van techniek en grenzeloos design in de woonkamer, maar het beeld omarmt je ook met het 360° en grenzeloos design.

Ontdek meer over het design.

Smart TV

Niets is zo gemakkelijk als toegang tot internet met je TV. Daarnaast heb je maar één afstandsbediening nodig om je TV en alle aangesloten producten te bedienen. Dankzij Samsung Smart View app verbind je je mobiele apparaten supersnel en gemakkelijk met je televisie. Ook open je apps en speel je games vanaf je SMART TV.

Kies jouw nieuwe TV

Curved Flat

Discover

Lees je dagelijkse dosis inspiratie

    Video's

    Audio

    Vergroot de beleving van je TV met de Samsung Audio-producten