65" HTS030 The Frame QLED 4K Hotel TV

65" HTS030 The Frame QLED 4K Hotel TV

HG65TS030EBXEN

 • Dizajniran da izgleda poput okvira
 • Prilagodite ga bilo kojem stilu
 • Isključite ga da uljepšate svoj prostor umjetnošću

Odaberite VELIČINA

Televizor kada je uključen. Umjetnost kada je isključen.

*Stvarni izgled proizvoda se može razlikovati od prikazanog. Pogledajte našu galeriju proizvoda.

Dizajniran da izgleda kao okvir

Dizajn u obliku okvira

The Frame je televizor sa elegantnim i modernim okvirom koji se neprimjetno uklapa u dekor svake sobe za goste. I ne samo da oplemenjuje prostor kao televizor, nego i naglašava ambijent prostorije kao umjetničko djelo.

Prilagodite ga bilo kojem stilu

Prilagodljivi okvir

The Frame pruža izbor prilagodljivih okvira u mnoštvu boja. Odaberite idealan okvir za svaku sobu za goste ili čak da se uklopi u estetiku hotelskog dizajna — magneti olakšavaju pričvršćivanje i odvajanje za drugačiji stil.

*Prilagodljivi okviri se prodaju odvojeno. Dostupnost boja može varirati ovisno o regiji.

Isključite ga da uljepšate svoj prostor umjetnošću

Umjetnički režim

Doživite moderan način kreiranja nenadmašnog iskustva gostiju sa izuzetnim umjetničkim djelima - od radova majstora do jedinstvenih slika Vašeg hotela. Kada je uključen on je nevjerovatan televizor. A kada je isključen izgleda kao umjetničko djelo.

Gledajte svijet u QLED tehnologiji

100% volumen boje po kvantnoj tački

Samsung tehnologija kvantnih tačaka omogućava 100% volumen boje, dok dvostruka LED tehnologija povećava kontrast koji se zasniva na pozadinskoj temperaturi za optimalan ton boje. Zajedno omogućavaju nevjerovatno realističnu boju koja čuva bogate detalje i teksturu — čak i pod širokim uglovima.

*QLED je primio ovjeru od strane svjetskog udruženja za testiranje i certificiranje, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), zbog svoje sposobnosti da proizvede 100 procenata volumena boje. *100% volumena boje koji se mjeri DCI-P3 standardom, ovjeren od strane VDE.

Visi na zidu poput pravog okvira

Montiranje na zid bez razmaka

Instaliranje The Frame uređaja je jednostavno i brzo, uz opciju da ga zakrenete u stranu, nazad ili naprijed za idealan pogled. Izvanredan sa svih strana, savršeno se uklapa u svaki prostor.

*Mjereno od stražnjeg kraja TV uređaja, razmak se može razlikovati ovisno o postavljanju i tipu zida. *Može se pojaviti mali razmak između zida i TV uređaja ako zid nije 100% ravan ili je izveden pod uglom prema podu ili ako je pogrešno namontiran. *Stvarni ugao prilikom naginjanja može se razlikovati ovisno o veličini proizvoda.

Omogućava jasan pogled

One Invisible Connection (nevidljiva veza)

Neka prostor oko The Frame uređaja bude prekrasno čist. One Invisible Connection sakriva kablove pa se tako svi uređaji mogu povezati putem One Connect Box bez neurednih ili zapetljanih kablova.

*Uređaji moraju biti povezani na One Connect Box. *Samo za kompatibilne uređaje. *Portret na ekranu: „Prateći čopor”- Jennifer Daily iz Minted.

*Uređaji moraju biti povezani na One Connect Box. *Samo za kompatibilne uređaje. *Portret na ekranu: „Prateći čopor”- Jennifer Daily iz Minted.

Pripada bilo kojem dijelu prostorijehe room

Opcije stalka

Mislite izvan zidova. Postavite The Frame bilo gdje uz razne opcije stalaka za TV koji odgovara stilu i smještaju.

*Studio postolje se prodaje odvojeno. *Dostupnost Studio postolja može varirati ovisno o regionu i veličini TV uređaja. *The Frame je dostupan samo sa modelom Studio postolja (VG-SEST11K).

*Studio postolje se prodaje odvojeno. *Dostupnost Studio postolja može varirati ovisno o regionu i veličini TV uređaja. *The Frame je dostupan samo sa modelom Studio postolja (VG-SEST11K).

Osjeti svjetlost za idealnu osvijetljenost

Senzor osvijetljenosti

Zahvaljujući senzoru osvijetljenosti umjetnost uvijek izgleda baš onako kako je to zamislio umjetnik. On detektuje svjetlost okruženja i automatski optimizuje svjetlinu ekrana i ton boje za prirodan izgled.

*Senzor osvijetljenosti radi kada je uključen u Umjetničkom režimu. Performanse mogu varirati ovisno o uslovima osvijetljenosti.

Osjeća Vašu prisutnost

Senzor pokreta

Kada je gost u blizini, senzor pokreta detektuje njihovo prisustvo, automatski pretvara TV ekran u umjetničko djelo u kojem se može uživati. Kada gosti napuste područje ekran se isključuje da uštedi energiju.

*Senzor pokreta radi kada je uključen u Umjetničkom režimu. Performanse mogu varirati ovisno o uslovima osvijetljenosti.

Više načina da uživate u TV uređaju

Pametn TV opremljen TIZEN tehnologijom

U samo nekoliko klikova gosti mogu uživati u sadržaju mnoštva najpopularnijih zabavnih aplikacija. The Frame pruža jednostavniji i pametniji doživljaj gledanja kako bi gostima pružio više zabave za vrijeme boravka.

*Smart usluge i GUI (Grafički korisnički interfejs) mogu varirati ovisno o modelu, regiji, jeziku, mobilnim uređajima ili TV proizvodu. *Samsung nalog je obavezan za podešavanje TV uređaja. *Stvarni korisnički doživljaj može varirati. *Neke karakteristike i funkcije koje nude povezani uređaji možda neće biti podržane ili će njihova upotreba biti ograničena. *Funkcija podrške za paljenje TV uređaja može varirati ovisno o modelu.

Od gledanja do doživljaja

Preslikavanje mobilnog telefona

The Frame omogućava gostima da s lakoćom prikazuju bilo koji sadržaj sa svojih ličnih mobilnih telefona na ekranu koristeći preslikavanje mobilnog telefona.

Samo pritisnite da preslikate ekran

Tap View funkcija

Preslikavanje filmova ili muzike sa pametnog telefona na The Frame uređaj jednostavno samo jednim dodirom. Gosti jednostavno mogu dodirnuti svoj pametni telefon na The Frame uređaju kako bi automatski započeli preslikavanje.

*Samo za kompatibilne uređaje. *Ova usluga funkcioniše samo kada je mobilni telefon uključen.

*Samo za kompatibilne uređaje. *Ova usluga funkcioniše samo kada je mobilni telefon uključen.

Doživite više odjednom

Multi View funkcija

Gosti čak mogu podijeliti ekran The Frame uređaja da gledaju TV sadržaj i preslikaju svoj mobilni telefon u isto vrijeme. Kada povežu mobilni uređaj na The Frame, gosti mogu prilagoditi veličinu videozapisa i postavke zvučnog sadržaja po svojoj želji.

*Dostupna tehnologija, funkcije, GUI (Grafički korisnički interfejs) i pametne karakteristike mogu varirati ovisno o regiji, pružaocu usluga, mrežnom okruženju, mobilnim uređajima ili proizvodu, i podložni su promjenama bez prethodne najave. *Stvarni korisnički doživljaj može varirati. *Samo za kompatibilne uređaje.

Napravite nezaboravnu dobrodošlicu

Kućna aplikacija

The Frame pruža prvoklasni doživljaj dobrodošlice za goste. Intuitivna, prilagodljiva kućna aplikacija može uključiti prilagođene poruke dobrodošlice, logotipe hotela i brendiranje, kao i druge korisne informacije kako bi se osiguralo da svaki gost svoj boravak započne baš onako kako treba.

Doživite sveobuhvatno ugostiteljsko rješenje

LYNK oblak

Samsung LYNK oblak pruža hotelima moćan set alata koji poboljšavaju doživljaj gostiju. LYNK oblak omogućava upravljanje ekranom na daljinu a čak može i analizirati sadržaj koji gosti koriste kako bi otkrio marketinški uvid koji pomaže menadžerima hotela u pružanju optimizovanih promocija.

*Samsung LYNK oblak se mora kupovati odvojeno.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Installation Guide
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
 • Quick Guide
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO