Galaxy XCover Pro

SM-G715FZKDSEE

  • IP68
  • Baterija
  • Samsung Knox

Odaberite boju

Odaberite Pohrana

Opremljeni za Vaše okruženje

Izdržljiv telefon napravljen za upotrebu na otvorenom. Dizajn dvije XCover tipke omogućava da pritiskom prilagodite pristup aplikacijama koje trebate. Dvostruka LED rasvjeta pomaže u avanturama pri slabom osvjetljenju, a LED lampica usluge treperi kada primate poruke. A uz POGO podršku za punjenje, Vaš XCover Pro će lako biti spreman za rad.

Izdržljivost za vanjske uslove

Galaxy XCover Pro zadovoljava IP68 i MIL-STD 810G standarde pa je dovoljno izdržljiv i u surovim okruženjima. Bilo da radite na terenu ili rješavate probleme na proizvodnom mjestu, on pruža udoban rad, tako da ste korak ispred posla nadohvat ruke.

*IP68 ocjena: Vodootpornost u slatkovodnoj vodi do 1,5 metara dubine na period do 30 minuta i zaštita od prašine, prljavštine i pijeska. *MIL-STD 810G je standardizovani oblik testiranja kojeg je dizajnirala američka vojska kako bi precizno ocijenila ograničenja uređaja. Metode testiranja uključuju testiranje ispuštanja uređaja s visine od 1,2 metra na udarnu površinu izrađenu od šperploče koja je smještena preko betona.

Rezolucija koja se ističe

Uživajte u neometanom doživljaju gledanja gdje god Vas život odvede. 6,3-inčni kran visoke rezolucije na Galaxy XCover Pro pruža optimalan doživljaj gledanja fotografija, mapa i drugog vizuelnog sadržaja, čak i kada istražujete van terena ili na terenu.

**Mjeren dijagonalno kao puni pravougaonik bez uzimanja zaobljenih uglova u obzir. Stvarna površina prikaza je manja zbog zaobljenih uglova i otvora za kameru.

Pojačana osjetljivost na dodir

Kada poslovne operacije zahtijevaju stalno nošenje rukavica, Galaxy XCover Pro osigurava siguran rad. Njegova pojačana osjetljivost ekrana omogućava inžinjerima na terenu, radnicima u fabrici i građevinskim ekipama da nesmetano rade na projektima uz zaštitu ruku.

Kamere spremne za rad na otvorenom

Dvojna kamera od 25MP i 8MP i prednja kamera od 13MP na Galaxy XCover Pro snimaju jasne fotografije čak i kada ste napolju. Fokus uživo omogućava da zamutite pozadinu kada želite istaknuti predmet snimanja u odnosu na pejzaže, a možete koristiti i LED svjetiljku da osvijetlite scenu u uslovima slabog osvjetljenja.

*Performanse kamere mogu varirati ovisno o okruženju.

Zamjenjiva baterija

Za radni tok koji zahtijeva produženu funkcionalnost. Galaxy XCover Pro je dizajniran sa snažnom zamjenjivom baterijom od 4050mAh. Možete zamijeniti bateriju i duže ostati fokusirani na svoj zadatak na poslovnim putovanjima ili na terenu kada ne možete pronaći izvor napajanja.

*Dodatna baterija se prodaje zasebno. **Slika proizvoda se može razlikovati od stvarnog uređaja. ***Tipična vrijednost testirana je u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrijednost je procijenjena prosječna vrijednost uzimajući u obzir odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija koje su testirane u skladu sa standardom IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 3950mAh (Nazivni kapacitet baterije). Stvarni životni vijek baterije može varirati ovisno o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim faktorima.

Samsung Knox čuva Vašu privatnost na svim nivoima

Samsung Knox, ugrađen u hardver i softver telefona od samog početka štiti Vaš uređaj od prvog minuta kada ga upalite. Pruža slojevitu odbrambenu sigurnost, čuva Vaše najosjetljivije informacije od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Specifikacije

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00