NZ5000H Indukcijska ploča za kuhanje s fleksibilnim zonama, 7.2 kW

NZ5000H Indukcijska ploča za kuhanje s fleksibilnim zonama, 7.2 kW

NZ64H57479K/EO

Odaberite boju

Boja :

Odaberite okvir ploče

Kuhajte više zajedno

Indukcijska ploča za kuhanje Samsung NZ5000 ima fleksibilnu zonu, odnosno veliku, pravougaonu, otvorenu površinu unutar površine za kuhanje koja je posebno dizajnirana za pripremu raznih jela. Na nju možete istovremeno stavljati lonce i tave raznih oblika i veličina, a dovoljno je fleksibilna i za veće posude. Time olakšava pripremu velikih, porodičnih obroka.

Uputstvo za ugradnju

Jednostavno zagrijte tave ili plehove

Funkcija za zagrijavanje tava indukcijske ploče za kuhanje Samsung NZ5000 omogućava brzo zagrijavanje posuda za kuhanje jednim jednostavnim dodirom. Umjesto ručnog podešavanja temperatura za zagrijavanje i pripremu hrane, funkcija za zagrijavanje tava odmah povećava razinu temperature na 50 sekundi za brzo zagrijavanje tave, a zatim automatski smanjuje temperaturu na umjerenu razinu (razina 9) koja se tipično koristi kod kuhanja.

Trenutna toplota

Opcija brzog pokretanja indukcijske ploče za kuhanje Samsung NZ5000 smanjuje broj koraka i skraćuje vrijeme za početak pripreme hrane kroz trenutnu aktivaciju velike topline. Kada je odaberete, zona kuhanja trenutno će započeti sa zagrijavanjem hrane pri maksimalnoj razini temperature od "15", što se zatim može postepeno smanjivati. Time se rješavate uobičajenog razdoblja čekanja koje je prisutno prilikom podizanja razine snage od "0" prema gore.

Isključivanje jednim dodirom

Samsung NZ5000 indukcijska ploča ima funkciju Quick Stop, koja odmah smanjuje rizik od nezgoda. Možete odmah isključiti zone za spremanje hrane jednim dodirom prsta kako bi priprema hrane u Vašem posuđu u trenutku prestala. A ako morate izaći iz kuhinje, funkcija Quick Stop Vam omogućava da to i možete učiniti.

Kontrola korak-po-korak

Indukcijska ploča za kuhanje Samsung NZ5000 donosi jednostavan korisnički interfejs koji vam pokazuje što učiniti prilikom svakog koraka, tako da možete jednostavno prilagođavati način kuhanja. Kao i kod većine sistema široke primjene, radnje uvijek imaju logičku progresiju slijeva udesno, tako da nikada nećete morati gubiti vrijeme tražeći tipke koje će vas dovesti do sljedećeg koraka.

Intuitivna kontrola temperature

Intuitivna kontrola na Samsung NZ5000 indukcijskoj ploči omogućava Vam brzu i preciznu kontrolu temperature za Vaše kulinarske čarolije. Možete jednostavno dodirnuti LED kontrolni panel kako biste odmah odredili ili prilagodili razinu topline za svaku zonu pojedinačno. S obzirom na to da su kontrole gotovo dvostruko šire nego kod konvencionalnih kontrola, sada možete vrlo precizno zadati svoje postavke.

Sigurnija za djecu

Kako bi se povećala sigurnost kuhinje sigurnosna blokada za djecu spriječit će čak i najodlučniju djecu u aktivaciji površine za kuhanje. Jednostavnim dodirom tipke možete potpuno zaključati upravljačku ploču, onemogućavajući time nehotično uključivanje peći – čime smanjujete mogućnost da vaši maleni zadobiju opekotine.

Automatizirana zaštita

Možete biti potpuno mirni zahvaljujući funkciji za sigurno isključivanje. Automatski isključuje sve zone kuhanja ako je hrana na njima ostavljena predugo ili ako nema promjene u radu nakon isteka određenog razdoblja. Stoga, ako zaboravite na hranu jer zabavljate prijatelja ili članove porodice, smanjuju se šanse za skupe i opasne nezgode.

Efikasna upotreba toplote

Uključuje indikator preostale toplote u 2. fazi, tako da možete na siguran i efikasan način koristiti svu preostalu toplotu. Ako je zona kuhanja toplija od 45 °C, svijetlit će slovo "h" (odnosno "H" ako je temperatura iznad 60 °C) te je i dalje možete koristiti za pripremu hrane. Kad se površina ohladi do te mjere da je možete dotaknuti, indikator će se isključiti.

Specifikacije

  • Broj plamenika 4 EA
  • Neto (ŠxVxD) 600 x 56 x 520 mm

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
  • Priručnik za korisnike
    ENGLESKI, POLJSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.