MW5100H Konvekcionalna Mikrovalna pećnica sa Senzorom kuhanja

MW5100H Konvekcionalna Mikrovalna pećnica sa Senzorom kuhanja

MC28A5135CK/OL

Odaberite boju

Boja :

Premium Izgled

Samsung MW5100H pametna peć nudi elegantan, vrhunski dizajn koji besprijekorno odgovara bilo kojem modernom kuhinjskom dekoru. Prozirno crna boja Crystal Gloss ™ ručke i brojčanika stvara elegantnu spoljašnost. Ekran u ledeno plavoj boji osvjetljava postavke i sat i čini ih lakim za očitavanje i rad.

Nema potrebe za dodatnim uljem

Uživajte u prženoj hrani bez friteze, sa MW5100H pametnom peći. SLIM FRY™ tehnologija koristi cirkulaciju vrućeg zraka za pripremu hrane koja je hrskava spolja i ukusno sočna iznutra uz minimalnu količinu ulja. Spremajući hranu na mikrotalasnim, rešetkastim i konvekcijskim grijačima, sada možete izbjeći masne tave i prskanje vrelog ulja i uživati u hrani koja se sprema sa manje masnoće.

Poštujte prirodnu teksturu i originalan ukus

Poslužite savršeno kuhano povrće, morsku hranu, tjesteninu i još više hrane s lakoćom u MW5100H pametnoj peći. Jednostavnim pritiskom dugmeta, jedinstveni Samsung pametni senzor vlažnosti određuje vlažnost zraka u unutrašnjosti kako bi se ispoštovala prirodna tekstura i originalan ukus sastojaka.

Lakši pristup zdravom kuhanju

Do 15 recepata je unaprijed isprogramirano kako bi Vam kuhanje bilo praktično. Kuhajte sve s lakoćom - od graha do smeđe riže, pilećih prsa bez kosti do grilovanih odrezaka lososa - sigurni da ćete za rezultat imati sočnu i ukusnu hranu.

Jogurt u bilo koje doba

Uživajte u domaćem tijestu ili jogurtu u bilo koje doba dana pomoću funkcije tijesto i jogurt koja koristi naprednu tehnologiju fermentacije kako bi podesila taman pravu temperaturu, pružajući Vašoj porodici više opcija za slasne svježe obroke.

Koristite svaki ugao

Samsung MW5100H pametna peć ima mogućnost da onemogući rotacioni tanjir kako bi se iskoristio čitav unutrašnji prostor za smještanje većih posuda kvadratnog oblika.

Ušteda energije u standby režimu

Postavka ECO režima na novoj Samsung MW5100H pametnoj peći nudi najnižu potrošnju energije u standby režimu što znatno snižava korištenje energije i uštede na računima za električnu energiju.

Superiorna keramička unutrašnjost

Nema više struganja ili izgrebanih površina. Samsung MW5100H uz keramičku unutrašnjost pruža glatku površinu koja je laka za čišćenje a vremenom neće izgubiti boju od ulja ili ostataka masnoće. U poređenju sa unutrašnjosti od nehrđajućeg čekila i epoksida, unutrašnjost ove pametne peći je antibakterijska i otporna na ogrebotine što omogućava dugotrajan superioran kvalitet.

Uživajte u lokalnim ukusima

Udovoljite želji za tradicionalnim ukusima doma uz širok izbor unaprijed programiranih lokalnih recepata na Samsung MW5100H pametnoj peći. Samo Vas jednostavno podešavanje dijeli od omiljenih pripremljenih jela, a to pomaže smanjenju cjelokupnog vremena potrebnog za pripremu obroka i pruža više vremena za uživanje za stolom.

Specifikacije

  • Tip Konvekcija
  • Kapacitet 28L (1.0 Cu.ft)
  • Potrošnja snage (mikrovalova) 1400 W
  • Izvana (V x Š x D) 517 x 310 x 475.6 mm

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
  • Priručnik za korisnike
    ENGLESKI, ALBANSKI, BUGARSKI, HRVATSKI, MAKEDONSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVENSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.