32" UHD Smart Monitor M80B

32" UHD Smart Monitor M80B

LS32BM80GUUXEN

 • Pametno TV iskustvo samo sa monitorom sa ugrađenim TV aplikacijama
 • Vrhunski kultni tanak dizajn koji pristaje svakom mjestu
 • Radite bez napora na dokumentima, video konferencijama i bežično pristupajte datotekama sa računara

Odaberite boju

Boja :

Odaberite veličinu

 • Monitor se nalazi na drvenom stolu ispred prozora okružen biljkama. Iznad monitora su prikazane riječi ††Smart Monitor Powered by Tizen. Ekran prikazuje razne aplikacije za sadržaj i pojedinačne izbore sadržaja u formatu kartice. Daljinski upravljač leži pored monitora.
  Smart TV doživljaj
 • Četiri monitora su prikazana u različitim postavkama. Gornji lijevi monitor leži na stolu i prikazuje video na kojem dvoje ljudi igraju košarku. Osoba sjedi ispred monitora i gleda video dok drži pametni telefon, koji prikazuje isti video na svom ekranu. Gornji desni monitor fokusiran je na zadnju stranu i pokazuje uglađen, minimalistički dizajn. Treći monitor je postavljen na kuhinjski sto. Monitor prikazuje prezentacijski deck koji kreira osoba koja sjedi ispred i radi s tastaturom i mišem. Konačni monitor se nalazi na vrhu stolića za kafu unutar dnevne sobe osobe. Na monitoru se prikazuje naslovni ekran za film, a osoba sjedi na podu ispred monitora i sprema ga gledati.
  Ikonski tanak dizajn
 • Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ "Home". Iznad laptopa pojavljuje se riječ "Office". Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora.
  Radni prostor
 • Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni prečistač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj.
  IoT čvorište

Gledajte, igrajte, živite sa stilom

Sve što trebate je upravo na Vašem ekranu. Gledajte, radite i ćaskajte - sve to bez potrebe za povezivanjem na dodatni računar - uz Pametni monitor. Vaše omiljene aplikacije za sadržaj, produktivnost i video pozive su ugrađene za jednostavniju i moderniju postavku stola koja se sa zadovoljstvom koristi svaki put.

Ekran monitora se mijenja tri puta. Prvi je video sa ženom koja gleda video, a sljedeći je na kojoj žena radi. Posljednji je video poziv grupe. Na kraju se ikone preklapaju preko monitora i pojavljuje se tekst †Smart Monitor M8'. Ekran monitora se mijenja tri puta. Prvi je video sa ženom koja gleda video, a sljedeći je na kojoj žena radi. Posljednji je video poziv grupe. Na kraju se ikone preklapaju preko monitora i pojavljuje se tekst †Smart Monitor M8'.

*Sadržaj na ekranu simuliran u demonstrativne svrhe.

Vaše omiljene serije u Vašem prostoru

Smart TV doživljaj

Beskonačno mnogo zabave. Uživajte u Netflix, YouTube i drugim streaming uslugama jednostavnim povezivanjem monitora na WiFi. Samsung TV Plus pruža i besplatan sadržaj uživo i sadržaj na zahtjev bez potrebe za preuzimanjem ili prijavljivanjem, dok Univerzalni vodič pruža preporuke za personalizovani sadržaj.

*Dostupnost aplikacije može varirati ovisno o državi i mogu se zahtijevati odvojene pretplate. *Zahtijeva povezivanje na internet a TV tjuner nije uključen u kupovinu. *Samsung TV Plus i Univerzalni vodič možda neće biti dostupni u nekim regijama. *Specifikacije daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o državi. *Dostupnost boje proizvoda može varirati ovisno o državi.

Upotrijebite svoju omiljenu boju

Raznolikost boja sa ukusom

Uljepšajte Vaš prostor omiljenim nijansama. Pametni monitor daje blještavilo Vašim omiljenim bojama kako biste trenutno posvijetlili dizajn bilo koje prostorije. Izaberite bijelu, ružičastu, plavu ili zelenu i učinite svoj prostor autentičnim.

Monitor pluta dok se okreće u krugovima od 360 stepeni. Kako se monitor okreće mijenja boje. Tekst u donjem lijevom kutu mijenja se od "Sunset Pink" do "Spring Green" do "Daylight Blue" do "Warm White" kako se boje mijenjaju. Monitor pluta dok se okreće u krugovima od 360 stepeni. Kako se monitor okreće mijenja boje. Tekst u donjem lijevom kutu mijenja se od "Sunset Pink" do "Spring Green" do "Daylight Blue" do "Warm White" kako se boje mijenjaju.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi.

Podignite izgled Vaše postavke

Ikonski tanak dizajn

Izrazite se. Pametni monitor je izrađen imajući na umu Vaš životni stil a pruža najsavaremeniji dizajn do sada. Sa ultra tankom i ravnom poleđinom, urednim dizajnom kamere i prekrasnim bojama, monitor pruža minimalistički izgled koji će odgovarati svakom okruženju i poboljšati Vaše postavke super stilom.

*Apple TV+ možda neće biti dostupno u svim regijama.

Produktivnost bez računara

Radni prostor

Doživite rad bez računara. Pretražujte web, uređujte dokumente i radite na projektima, sve bez potrebe za odvojenim računarom. Sa novim načinom rada možete daljinski pristupiti drugom računaru, koristiti Microsoft 365 programima i čak se povezati na Samsung mobilne usluge sa Samsung DeX za besprijekoran rad.

Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ "Home". Iznad laptopa pojavljuje se riječ "Office". Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora. Monitor se nalazi pored laptopa. Iznad monitora pojavljuje se riječ "Home". Iznad laptopa pojavljuje se riječ "Office". Laptop uspostavlja vezu sa monitorom predstavljenim ikonom oblaka. Nakon povezivanja, sadržaj prikazan na ekranu laptopa preslikava se na ekran monitora.

*Sadržaj na ekranu simuliran je za potrebe demonstracije. *Microsoft 365 zahtijeva Microsoft nalog. *Bežični DeX je podržan na određenim Galaxy, Note, i Tab uređajima. *Za ovu funkciju se zahtijevaju Windows 10 Pro, Mac OS 10.5 ili noviji kao i kompatibilne mrežne postavke. *Dostupnost boje proizvoda može varirati ovisno o državi.

Pozdravite svoje kolege

SlimFit kamera

Uskočite u bilo koji razgovor. SlimFit kamera sa funkcijom nagiba omogućit će da napravite savršen ugao dok koristite svoje omiljene aplikacije za video pozive kao što je Google Duo, kojoj se može pristupiti direktno putem monitora. Plus, poklopac kamere i opcija potpunog odvajanja uvijek će čuvati Vašu privatnost.

Čvorište za Vaš dom, iz bilo koje prostorije

IoT čvorište

Pretvorite svoj pametni monitor u kontrolno središte za dom tako što ćete ga povezati na svoje IoT kućne uređaje pomoću SmartThings aplikacije. Opustite se gašenjem svjetala, navlačenjem roletni i podešavanjem termostata na savršenu temperaturu, a sve to Pametnim monitorom, za savršeno opušteno veče.

Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni prečistač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj. Soba sadrži radni sto sa pametnom lampom i monitorom na vrhu, pametni prečistač zraka, pametni robot usisivač, pametno viseće svjetlo i pametni zvučnik. Iznad svake stavke pametnog doma nalazi se ikona koja predstavlja svaku stavku. Svaka ikona se bira pomoću funkcije SmartThings koja uključuje svaki uređaj.

*Dostupna tehnologija, funkcije i karakteristike mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga, mrežnom okruženju ili proizvodu i podložni su promjeni bez prethodne najave. *Zahtijeva Wi-Fi, Bluetooth povezivanje ili drugo bežično povezivanje i uređaje koji su registrovani na SmartThings aplikaciju. *Povezani uređaji se prodaju odvojeno. Za cijelu listu kompatibilnih uređaja, provjerite https://www.smartthings.com/products.

Samo kažite ono što želite

Višestruki glasovni asistenti

Uz funkciju Far Field Voice, aktivirajte svog glasovnog asistenta samo govorom. Direktno upravljajte monitorom - čak i sa udaljenosti - i kažite aplikaciji šta Vam je potrebno. Tako je jednostavno. Pametni monitor podržava i Bixby i Amazon Alexa.

*Amazon, Alexa i sve povezane oznake su zaštitni znakovi Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. *Bixby glasovne komande prepoznaju engleski (SAD/UK/IN), francuski, španski, njemački, talijanski, portugalski (BR), kineski (samo u kontinentalnoj Kini) i korejski.

Olakšano prikazivanje sadržaja na velikom ekranu

Povezanost s mobilnim uređajima

Praktična povezanost. Uz integraciju AirPlay, možete bežičnim putem povezati Apple uređaje na pametni monitor i gledati sadržaj na većem ekranu. Uživajte u omiljenom sadržaju sa iPhone, iPad i Mac uređaja na pametnom monitoru, pa čak i preslikajte aplikacije, dokumente, i internetske stranice.

Pametni telefon i monitor se nalaze jedan pored drugog. Pametni telefon prikazuje ženu koja pozira sa skejtbordom. Na monitoru je prikazana ista žena sa skejtbordom. Aplikacija galerija pametnog telefona prevlači različite fotografije koje se takođe prikazuju na ekranu monitora. Pametni telefon i monitor se nalaze jedan pored drugog. Pametni telefon prikazuje ženu koja pozira sa skejtbordom. Na monitoru je prikazana ista žena sa skejtbordom. Aplikacija galerija pametnog telefona prevlači različite fotografije koje se takođe prikazuju na ekranu monitora.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi.

Savršena preciznost oživljava detalje

UHD & HDR 10+

Slike sa preciznošću. UHD rezolucija se brine da svaki djelić sadržaja oživi na divan način. Podrška za HDR 10+ s milijardu boja i sRGB 99% stvara svjetlije i tamnije scene za više nijanisi u postavkama bez gubljenja živopisnih detalja, pa tako možete uživati u sadržaju baš onako kako je zamišljeno.

Užurbani centar grada sa ljudima koji šetaju veoma je slabo osvetljen. Kutija zumira sat koji zatim prikazuje poređenje slike sa FHD i UHD. Talas piksela tada juri preko scene i stvara življi, jasniji kvalitet videa u HDR 10+. Užurbani centar grada sa ljudima koji šetaju veoma je slabo osvetljen. Kutija zumira sat koji zatim prikazuje poređenje slike sa FHD i UHD. Talas piksela tada juri preko scene i stvara življi, jasniji kvalitet videa u HDR 10+.
Monitor se nalazi na vrhu stola i podeljen je na levu i desnu stranu. Lijeva strana je jako osvijetljena dok je desna vrlo tamna. Iznad ekrana je ikona klizača sa suncem na lijevoj strani i mjesecom sa desne strane. Monitor se nalazi na vrhu stola i podeljen je na levu i desnu stranu. Lijeva strana je jako osvijetljena dok je desna vrlo tamna. Iznad ekrana je ikona klizača sa suncem na lijevoj strani i mjesecom sa desne strane.

Optimalna osvijetljenost, optimalni užit

Prilagodljiva slika

Senzacionalna slika, danju ili noću. Senzor prepoznaje okolno osvjetljenje kako bi automatski podesio svjetlinu pomoću adaptivne slike. Čak i na jarkoj dnevnoj svjetlosti gledajte tamne i krhke drame, bez potrebe da žmirkate ili naprežete oči da biste vidjeli sliku.

Zadnja strana monitora prikazana je na vrhu stola. Dvije kružne ikone koje predstavljaju položaj dva ugrađena zvučnika pulsiraju na lijevoj i desnoj strani monitora. Zadnja strana monitora prikazana je na vrhu stola. Dvije kružne ikone koje predstavljaju položaj dva ugrađena zvučnika pulsiraju na lijevoj i desnoj strani monitora.

Bogatiji zvuk, realističniji doživljaj

Prilagodljiv zvuk +

Sa 2,2-kanalnim ugrađenim zvučnicima, M8 pruža bogatiji, realističniji zvuk za potpuni imerzivni doživljaj. Nadograđeni Adaptive Sound+ prilagođava zvuk na osnovu tipa sadržaja i nivoa buke u korisničkom okruženju, pružajući prefinjen i prilagođen zvuk koji se prilagođava u realnom vremenu.

Povežite se sa lakoćom

USB tip C

USB tip C ulaz omogućava punjene, prenos podataka pa čak i slanje signala prikazivanja između uređaja sa samo jednom konekcijom. Njegova arhitektura sa samo jednom konekcijom donosi radno okruženje u kojem se uživa, bez nereda i stresa.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi.

*Dostupnost boja može varirati ovisno o državi.

Otkrijte skrivene strane igrica

Ultraširoki pregled igre

Fokusirajte se na pobjedu. Podesite svoj ekran na 21:9 da otkrijete skrivene oblasti u scenama igre uz pomoć ultraširokog pregleda igre. Sada kada igrate fudbalske utakmice, možete vidjeti veći dio terena do stativa. A u igrama vožnje imate prirodan i sveobuhvatan pogled na put ispred sebe.

*Dostupnost je ograničena na izvorne uređaje koji podržavaju izlaz 21:9. *Može funkcionisati različito, ovisno o vrsti igrice ili sadržaju koji se gleda.

Uključite i gledajte

Auto Source Switch +

Bez prebacivanja. Uz Automatic Source Switch Plus, Vaš ekran detektuje nove povezane uređaje čim se oni uključe i pokazuje tačan signal. Nema više pretraživanja pravog ulaza na meniju.

Specifikacije

 • Rezolucija 3,840 x 2,160
 • Format slike 16:9
 • Zakrivljenost ekrana N/P
 • Svjetlina (Standardno) 400cd/㎡
 • Statički omjer kontrasta 3,000:1(Typ.)
 • Vrijeme odziva 4ms(GTG)

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • e-Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, SLOVENSKI, TURSKI, MAĐARSKI, POLJSKI, GRČKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, SLOVAČKI, Rumunski, SRPSKI, NJEMAČKI, NIZOZEMSKI, ŠVEDSKI, DANSKI, NORVEŠKI, FINSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, Estonski, RUSKA, Ukrajinski, Kazak, ŽIDOVSKA, ARAPSKI, Indonezijski, PERZIJSKIH, Vijetnamski, KINESKI
 • User Manual
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.