Odaberite svoju lokaciju i jezik.
Lokalne novosti

Najnoviji uređaji Galaxy Z serije dostupni u Bosni i Hercegovini

26/08/2022
Najnoviji uređaji Galaxy Z serije dostupni u Bosni i Hercegovini Najnoviji uređaji Galaxy Z serije dostupni u Bosni i Hercegovini

Sarajevo, 26. avgust 2022 –  Galaxy Z serija Samsung preklopnih telefona stigla je u Bosnu i Hercegovinu. Najnoviju generaciju revolucionarnih sklopivih pametnih telefona Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 odlikuju prilagodljivi hardverski dizajn, karakteristike prilagođene ličnim sklonostima i unaprijeđene performanse. Četvrta generacija Galaxy Z serije nastavlja rušiti konvencije i nudi nove, moćne interakcije koje unapređuju svakodnevni život. 

Galaxy Z Fold4 - performanse idealne za multitasking i zabavu

 

Galaxy Z Fold4 kombinuje najbolje od tehnologije, pružajući funkcionalnost i maksimanlnu produktivnost. Sadrži Dynamic AMOLED 2x ekran od 7,6 inča koji omogućava jasnije korištenje svih aplikacija sa brojnim opcijama za više zadataka. Osim toga što je veoma praktičan za upotrebu, Flex režimu ili u rasklopljenom stanju, pruža vam mogućnost istovremenog uživanja u različitim sadržajima kroz funkciju Multi Active Window i bolje pokrete prevlačenja. Galaxy Z Fold4 ima podršku S Pen, dok novi izgled funkcije Taskbar pruža lakšu koordinaciju između omiljenih aplikacija korisnika. Galaxy Z Fold4 je također prvi uređaj koji koristi operativni sistem Android 12L, posebno napravljen za velike ekrane preklopnih uređaja. Ovaj pametni telefon snima neverovatne fotografije i videozapise – čak i noću zahvaljujući funkciji Nightography. Noćni režim vam omogućava da snimate živopisne, visoko optimizovane fotografije, čak i u mraku. Više o uređaju možete saznati na https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-z-fold4/.

Galaxy Z Flip4 - moćne karakteristike u kompaktnom dizajnu

 

Ovaj uređaj donosi odlične mogućnosti za personalizaciju i prilagođava se svim potrebama i željama korisnika. Ističe se prefinjenim dizajnom, bojama i inovativnim mezahnizmom za sklapanje sa tanjim šarkama koji čine Galaxy Z Flip4 zgodnijim, ali i jačim. Kada je rasklopljen, njegov Dynamic AMOLED 2x glavni ekran je veličine 6,7 inča, a kada je preklopljen, ukrašen je Cover Screen-om od samo 1,9 inča koji pruža nove i dodatne mogućnosti. Galaxy Z Flip4 ima prednju i dvije zadnje kamere, donoseći novo iskustvo snimanja koristeći FlexCam funkciju koja vam omogućava da snimate odlične bez upotrebu ruku fotografije ili video zapise pod uglovima između 75° i 115°. Nova karakteristika je pojačana baterija od 3.700 mAh sa podrškom za superbrzo punjenje, što osigurava da korisnici mogu napuniti svoj uređaj do 50% za samo 30 minuta. Više o telefonu možete saznati na https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-z-fold4/.

 

Ovi uređaji dostupni su po preporučenoj cijeni Z Fold4 od 3.599 KM i Galaxy Z Flip4 od 2.199 KM.

Galaxy Watch5 i Watch5 Pro – pametni satovi za bolji kvalitet života

 

Kao deo  Galaxy  ekosistema, predstavljena je i serija pametnih satova Galaxy Watch5 i bežične slušalice Galaxy Buds2 Pro. Ovo su uređaji koji savršeno dopunjuju pametne telefone Galaxy Z Flip4 i Fold4 i donose inovativne opcije za nevjerovatno korisničko iskustvo. Sa fokusom na zdravlje i poboljšanje kvaliteta života korisnika, Galaxy Watch5 i Watch5 Pro sadrže BioActive senzor koji obezbjeđuje još detaljnije praćenje aktivnosti i mjere optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedanse. Osim toga, ovi uređaju poboljšavanju kvalitet spavanja putem funkcije Sleep Scores, a još trajnija baterija oba modela će obezbijediti duže korištenje satova.

Galaxy Watch5 Pro dostupan je u titanij crnoj i titanij sivoj boji, sa ekranom od 45 mm, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 849 KM za Bluetooth verziju. Više o ovom uređaju možete saznati na https://www.samsung.com/ba/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-pro-black-titanium-bt-sm-r920nzkaeuc/.

Galaxy Buds2 Pro - elegantne, funkcionalne i udobne

 

Galaxy Buds2 Pro ističu se po svom elegantnom i ergonomskom dizajnu i predstavljaju najudobnije slušalice koje pristaju svakom uhu. Pružaju kvalitetniji, dinamičniji opseg zvuka zahvaljujući Hi-Fi 24-bitnoj audio tehnologiji, dok moćna ANC, tj. karakteristika koja aktivno poništava buku, osigurava nesmetano uživanje i obavljanje svih poziva u pokretu. Galaxy Buds Pro 2 dostupne su u BiH po preporučenoj cijeni od 469 KM.

 

Više o slušaliciam možete saznati na https://www.samsung.com/ba/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro-bora-purple-sm-r510nlvaeuc/.