Isteklo

Promocija televizora: TV kada je uključen, umjetničko djelo kada je isključen.

Uz The Frame TV dobivate 4 mjeseca korišćenja Art Store galerije i okvir za vaš novi televizor. Uživajte u vrhunskoj slici s uključenog TV-a i umjetničkim djelima koja se prikazuju dok je TV isključen.

Vrijedi od 02/07/2020 ~ 16/08/2020

The Frame The Frame

Kupite The Frame TV uz koji dobivate 4 mjeseca besplatnog korišćenja Art Store galerije i elegantno dizajniran okvir* koji će vaš novi TV učiniti posebnim. Uz The Frame TV doživite i jedinstven način prikazivanja kolekcije umjetničkih djela.Kada je TV uključen, pruža savršeno iskustvo gledanja ekrana s preko milijardu nijansi boja u slici zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji. 


Kada je TV isključen, senzor pokreta detektuje prisutnost i uključuje televizor na čijem ekranu se tada pojavljuje slika umjetničkog djela. Slika će biti na ekranu dok god ste u blizini senzora, a kada se udaljite, ekran će se ugasiti i na taj način će štedjeti energiju.Uz ovu specijalnu ponudu na raspolaganju vam je Art Store galerija slika tokom 4 mjeseca. U njoj istražite umjetnička djela svjetske klase, izaberite ih i zadržite u digitalnom obliku, a kada se TV isključi, ona će uljepšati zid vašeg životnog prostora. 


Uživajte u idealnom spoju savremene tehnologije i umjetnosti uz vaš novi The Frame TV. 

 

Promocija traje od 02.07. do 16.08.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na The Frame modele 2020. 

 

*Dostupnost boja okvira provjerite na prodajnom mjestu.

TV oživljava umjetnost

The Frame Smart TV 4K 75" (2020)

Jedinstveni The Frame TV 4K 2020 unosi u vaš dom novu dimenziju savršenstva. Umjetnička djela najpoznatijih svjetskih muzeja i galerija biće u vašem domu pomoću Art Store galerije.

Vi birate boju okvira koja vam najviše odgovara!

The Frame TV sa 75 inča pruža širok ekran s više od milijardu boja. Uživajte u najljepšim uspomenama i gledajte ih na širokom ekranu. Jednostavno otpremite omiljene slike na The Frame TV pomoću Smart Things aplikacije ili USB uređaja.

The Frame The Frame