Isteklo

Vrijedi od 17/08/2020 ~ 30/09/2020

Ako ste pravi esteta i ako uređenju svog doma pristupate s posebnom pažnjom, kao da svaki komad namještaja ima vrijednost izložbenog eksponata, sigurni smo da vaš prostor zaslužuje više od običnog TV-a. Vaš prostor zaslužuje TV koji je uvijek vrijedan pogleda, bio uključen ili isključen. TV koji je odraz vas i onoga što volite. A to je The Frame! I sigurni smo da je ovo jedan od idealnih trenutaka da ga nabavite. Ako od 17. avgusta do 30. septembra odlučite svoj komadić raja upotpuniti s izvrsnim The Frame televizorom, na poklon dobijate jedinstveni Soundbar HW-S40T presvučen dizajnerskom tkaninom za dodatni ugođaj.

Ono što The Frame čini tako posebnim jeste njegov umjetnički režim rada koji vam nudi mogućnost da svoj dom pretvorite u prostor koji odiše atmosferom umjetničke galerije. Iskusite moderan način prikazivanja svoje umjetničke kolekcije, a možete birati da to budu djela svjetske umjetnosti ili vaše osobne fotografije. Imate i dodatnu mogućnost da ga prilagodite svom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. Izaberite idealan okvir prema svom enterijeru, ukusu ili umjetničkom djelu – jednostavno i lako zahvaljujući magnetima za postavljanje i skidanje okvira.

I naravno, kvalitet slike je vrhunski – najbolje od onoga što vam QLED tehnologija može pružiti. Uživaćete u nevjerojatno realističnim bojama koje čak i pod širokim uglom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture.

Vaš novi The Frame televizor upotpuniće idealan poklon koji vam je spremio Samsung – Soundbar HW-S40T, „All in one” sistem s dva zvučnika i visokotonca ugrađena u njegov vitak okvir, tako da ga možete postaviti bilo gdje u sobi kako biste uživali u čistom audio doživljaju.

Promocija traje od 17.8. do 30.9.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu The Frame televizora iz 2020. godine čija je dijagonala 55’’ ili veća. Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da registrujete svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje.

The Frame 2020

Upoznajte „uokvireni” TV

TV kada je uključen. Umjetnost kada je isključen. Dizajniran je da izgleda kao okvir slike. Uz to, uživajte i u kvalitetnoj slici. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, dok Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvjetljenja zbog postizanja savršenog tona.

 The Frame 2020  The Frame 2020

HW-S40T 2.0Ch Soundbar

Dizajn „sve u jednom”

Dizajniran je tako da prirodan zvuk dopire do svakog dijela prostorije. Zvučni sistem osmišljen je da bude dio vašeg doma. Sa završnim detaljima kompanije Kvadrat, spojem prirodnog izgleda, dimenzija i trajnosti, stvoren je bezvremenski dizajn ovog soundbara. Tekstura i njegov zaobljeni dizajn ispuniće vaš dom vizualnom i audio ljepotom.

HW-S40T 2.0Ch Soundbar HW-S40T 2.0Ch Soundbar