Puno vremena provodimo kod kuće pa zašto nam to vrijeme onda ne bi bilo ugodno i lijepo. Stalnim uvođenjem inovacija, Samsung je tu da poboljša svakodnevni život ljudi i, uz svoje moderne uređaje, život učini još ljepšim, bezbrižnijim i jednostavnijim. Zato iskoristite mogućnost da, uz specijalni popust do 25% i 5 godina garancije, učinite svoj dom još ljepšim i opremite prostor u kojem boravite najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni, pomažu u svim kućanskim poslovima i olakšavaju život.


Želimo svakodnevni život učiniti boljim i ugodnijim i zato iz dana u dan razvijamo tehnologiju i na tržište kućanskih uređaja donosimo proizvode vrhunskog kvaliteta. Na ovaj način se trudimo svakodnevno opravdati povjerenje kupaca i korisnika te pružiti svakome iskustvo koje zaslužuje.  


Razumijemo da su posebni zahtjevi potrošača danas sve izraženiji, tako da su kod nas moderan dizajn i funkcionalna vrijednost proizvoda usklađeni u svakom pojedinačnom uređaju. Našim inovativnim pristupom, zakoračili smo u budućnost koja je ova dva zahtjeva spojila u jedno te nudimo jedinstveno iskustvo korištenja proizvoda, a također i integriranje u dizajn svakog prostora. Zato odaberite Samsung kućanske uređaje, uljepšajte svoj život i uštedite do 25% na kupovinu, a uz određene uređaje dobićete i 5 godina garancije.


Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupovine određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kombiniranih mašina za pranje i sušenje veša, frižidera i ugradbenih kuhinjskih uređaja (frižidera, pećnica, ploča za kuhanje, aspiratora, mikrovalnih pećnica i mašina za pranje posuđa) u periodu od 18.09. do 31.10.2020.

 

Promocija 5 godina garancije važi za određene frižidere, mašine za pranje veša, ugradbene kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 01.09. do 31.12.2020, te za mašine za sušenje veša i kombinirane mašine za pranje i sušenje veša kupljene od 01.10. do 31.12.2020.  Za više informacija i ostvarenje prava na 5 godina garancije potrebno je posjetiti www.samsung.com/ba/offer/5yw-promo/

 

Promocija traje u navedenom periodu ili do isteka zaliha.

 

*Tačan iznos postotka uštede razlikuje se zavisno od proizvoda i njegove cijene u ovlaštenim Samsung trgovinama o čemu se kupac može informirati na ovlaštenom Samsung prodajnom mjestu.

Specijalna promocija za ljepši dom!

Hlađenje iz snova

Frižider RS8000 SBS Twin Cooling Plus

Uživajte u više unutarnjeg prostora i u hrani koja duže vrijeme čuva svježinu. Frižider Samsung RS8000 nudi više prostora zahvaljujući SpaceMax Technology™ koja omogućava dodatni unutarnji kapacitet bez povećanja vanjskih dimenzija.
Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz nezavisno hlađenje i tako omogućava bolje čuvanje hrane i štiti ukus sprečavanjem miješanja mirisa.
Vrhunski dizajn i bezvremenski stil ovog uređaja uklapa se u svaku vrstu enterijera.

Hladnjak RS8000 SBS Twin Cooling Plus Hladnjak RS8000 SBS Twin Cooling Plus

Za najbrže pranje

Mašina za pranje veša QuickDrive WW7800M

Operite veš super brzo! Quick Drive tehnologija skraćuje vrijeme pranja za do 50%, kao i potrošnju električne energije za 20%*, dok u potpunosti čuva performanse pranja.
Ako zaboravite komad odjeće, nema problema! „Add Wash” vrata omogućavaju jednostavno i brzo ubacivanje odjeće, iako je ciklus pranja započeo.
Ekološko čišćenje bubnja uređaja uklanja bakterije koje izazivaju neugodne mirise, bez upotrebe dodatnih hemikalija.

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju s modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40 ℃, s pola punjenja, s učinkom pranja unutar ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek. Trajanje ciklusa može varirati zavisno od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.

Perilica rublja QuickDrive WW7800M Perilica rublja QuickDrive WW7800M

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju s modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40 ℃, s pola punjenja, s učinkom pranja unutar ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek. Trajanje ciklusa može varirati zavisno od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.

Optimalno sušenje!

Mašina za sušenje veša DV5000

Uštedite energiju i poboljšajte kvalitet sušenja odjeće! Zahvaljujući energetskoj klasi A++ i tehnologiji toplotne pumpe, ova mašina za sušenje veša ekonomičnije troši energiju.
Posjeduje i inteligentan sistem Optimal Dry sa senzorima za vlagu i temperaturu, koji prilagođava vrijeme sušenja za najbolji rezultat.
Dvoslojni mrežasti filter 2 u 1 održava optimalne performanse sušenja. Dva alarma podsjećaju kada je potrebno očistiti filtere i izmjenjivače toplote.

Sušilica rublja DV5000 Sušilica rublja DV5000

Revolucija pranja!

Mašina za pranje posuđa DW9000M

Zahvaljujući WaterWall™ tehnologiji, mašina čisti svo posuđe u svakom uglu, bez trošenja vremena ili vode na prethodno ispiranje. Pruža revolucionaran učinak čišćenja stvaranjem naleta zida vode pod visokim pritiskom koji pokriva teško dostupna mjesta na donjoj polici gdje često stoji najprljavije posuđe.
Područje Zone Booster™ uklanja tvrdokornu preostalu hranu sa čak 5 mlaznica s lijeve i 3 mlaznice s desne strane, i to samo jednim pranjem.

Perilica posuđa DW9000M Perilica posuđa DW9000M

Uživajte u kuhanju!

Ugradbena pećnica Dual Flex

Ako uživate u kuhanju, sada možete kuhati više jela odjednom zahvaljujući fleksibilnim vratima koja se otvaraju na dva načina i imaju dvije zone! Možete koristiti gornju i donju zonu istovremeno, uz različite postavke temperature za postizanje optimalnih rezultata.
Uživajte u potpunoj fleksibilnosti pri kuhanju različitih vrsta jela. Otvorite gornju polovinu i koristite je pri kuhanju manjih obroka, a s lakoćom pristupite gornjoj zoni dok kuhate više jela, bez gubitka toplote u donjoj zoni. Ili otvorite cijela vrata pri korištenju cijele pećnice kod pripreme pečenja.

Ugradbena pećnica Dual Flex Ugradbena pećnica Dual Flex

Kontrola u rukama!

Ugradbena ploča za kuhanje NZ6000K

Jednostavna i intuitivna termoregulacija! S kliznom kontrolom puno lakše postižete odgovarajuću temperaturu. Samo prijeđite prstom preko LED ekrana i podesite nivo toplote. Posjeduje staklokeramičku ploču koja je sigurna za djecu. S bravom za sigurnost djece spriječava djecu od aktiviranja neke od grijaćih površina. Onemogućava slučajno ili namjerno uključivanje plamenika.

Ugradbena ploča za kuhanje NZ6000K Ugradbena ploča za kuhanje NZ6000K