RB7300T BESPOKE TWC Frižider sa donjim zamrzivačem

RB7300T BESPOKE TWC Frižider sa donjim zamrzivačem

RB38A7B6348WEF

Odaberite boju

Boja :

Odaberite kapacitet

Fleksibilno kombinirajte i konfigurirajte module

Bespoke - Prilagodljiv modul/Kombinacija

Prilagodite i kombinirajte frižidere prema svom životnom stilu. Možete ga koristiti kao jedan modul sa dvoje vrata i zapreminom od 340 l. Međutim, ako poželite više prostora, možete nesmetano kombinirati nekoliko modula, uključujući model sa jednim vratima u dvije različite veličine* ili model sa dvoje vrata**.

Fleksibilno kombinirajte i konfigurirajte module Fleksibilno kombinirajte i konfigurirajte module

*Modeli sa jednim vratima: RR7000 i RR5000. Kombiniranje sa modelima koji imaju jedna vrata je dostupno samo za RB34 modele visine 1853 mm. **Model s dvoje vrata: RB7300.

Moderno jedinstven i personaliziran dizajn

Bespoke - Prilagodljiv dizajn

Stvorite predivan moderan i jedinstven kuhinjski prostor prilagodljivog dizajna. Dostupan je u kombinaciji 6 materijala: Satin Glass, Glam Glass, Clean Glass, Cotta Metal, Real Stainless i Steel Metal. I njih možete kombinirati sa različitim bojama vrata*.

*Opcije za odabir boje vrata uključuju satensku bež, satensku nebesko plavu, glam lavandu, glam boju breskve, glam tamnoplavu, čisto crnu, čisto bijelu, cotta bijelu, cotta bež, cotta nebesko plavu, cotta lavanda, real stainless, crni metal, srebrni metal. Više boja može biti dostupno kasnije.

Fleksibilan i prilagodljiv unutrašnji prostor

Bespoke - Prilagodljiv unutrašnji prostor*

Prilagodite i kombinirajte frižidere prema svom životnom stilu. Multifunkcionalna Rack & Shelf™ sa širim i ravnijim oblikom skladišti deblje vinske boce ili hranu poput pice. Polica koja se sklapa u 2 koraka klizi prema vani i unutra pa tako možete pohraniti visoke boce i posude.

*Neobavezno

Više prostora unutra - ista dubina spolja

SpaceMax™ Tehnologija

Skladištite više hrane u ekstra velikom frižideru zapremine 385 litara* sa standardnim dizajnom i dubinom od 600 mm koji će se besprijekorno uklopiti u Vaše kuhinjske ormariće. Visokoefikasna izolacija SpaceMax™ tehnologije čini zidove znatno tanjim. Tako stvara više prostora za skladištenje namirnica a neće štrčati izvan Vaše radne površine.

*Kapacitet RB38A** sa visinom modela od 2030 mm.

Vlažna svježina uz samostalno hlađenje

Twin Cooling Plus™

Pobrinite se da hrana duže ostane vlažna i svježa. Twin Cooling Plus™ sistem optimizira temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču upotrebom nezavisnih isparivača i ventilatora. To održava hranu u najboljem stanju i štiti njezin prirodni ukus i aromu tako što sprečava miješanje mirisa.

*Prosječna vlažnost frižidera. Interni podaci.

*Prosječna vlažnost frižidera. Interni podaci.

Fleksibilno pohranjivanje hrane jednim dodirom

Cool Select+

Uživajte u vrhunskom fleksibilnom pohranjivanju namirnica uz CoolSelect Plus zonu. Jednim dodirom možete mijenjati režime za pohranjivanje hrane na otpimalnoj temperaturi tako da sve ostaje svježije. Jednostavno odaberite Cool (2°C), Chill (-1°C), Soft Freeze (-5°C) ili Freeze (-15~-23°C) u skladu sa svojim potrebama.

Zadržava hladnoću za dužu svježinu

Metal Cooling tehnologija hlađenja

Održavajte optimalnu temperaturu unutar frižidera pa tako Vaša hrana ostaje svježa čak i ako često otvarate i zatvarate vrata. Metalna ploča za hlađenje, metalna polica i ravna metalna cijev zadržavaju hladnoću iz vazduha i pomažu pri obnavljanju gubitaka toplote. A doprinose vrhunskom izgledu i laki su za čišćenje.

Hrana ostaje nesmrznuta i ne iziskuje vrijeme i napor

No Frost tehnologija

Izbjegnite trošenje vremena i energije u odmrzavanje frižidera. No Frost tehnologija poboljšava cirkulisanje zraka kako bi se održala konstantna temperatura što onemogućava formiranje leda. I ciljna temperatura se postiže mnogo brže. Manje je zahtjeva za sistem rashlađivanja pa on traje duže.

Zadržava originalnu svježinu do 2 puta duže

Optimal Fresh +

Uživajte u ultimativnoj fleksibilnosti za skladištenje. Optimal Fresh + kutija može da se koristi kao jedna ladica ili podijeljena u dvije zone sa različitim temperaturama. Lijeva strana je hladnija tako da meso i riba ostaju svježiji dva puta duže*. Desna je odlična za čuvanje svježine voća i povrć

Testirao Intertek na RB38T7B6BS9 i RB31FERNDWW/WT, na osnovu analize APC (određivanje broja aerobnih kolonija) na uzorku hrane nakon skladištenja u testnim jedinicama. Testirao Intertek na RB38T7B6BS9 i RB31FERNDWW/WT, na osnovu analize APC (određivanje broja aerobnih kolonija) na uzorku hrane nakon skladištenja u testnim jedinicama.
Testirao Intertek na RB38T7B6BS9 i RB31FERNDWW/WT, na osnovu analize APC (određivanje broja aerobnih kolonija) na uzorku hrane nakon skladištenja u testnim jedinicama.
There are Dual Temp icon and Single Temp icon, and Single Temp is enabled. The RB7300 is full of vegetables and can adjust the size of the vegetable-filled space as desired. There is Intertek logo. There are Dual Temp icon and Single Temp icon, and Single Temp is enabled. The RB7300 is full of vegetables and can adjust the size of the vegetable-filled space as desired. There is Intertek logo.
*Testirao Intertek na RB38T7B6BS9 i RB31FERNDWW/WT, na osnovu analize APC (određivanje broja aerobnih kolonija) na uzorku hrane nakon skladištenja u testnim jedinicama.

Optimalna vlažnost za dugotrajnu svježinu

Humidity Fresh +

Duže sačuvajte originalnu teksturu, ukus i aromu pokvarljive hrane. Možete podesiti vlažnost u Humidity Fresh + ladici jednostavnim okretanjem kontrolnog dugmeta. Ona je idealno okruženje za skladištenje raznog voća i povrća koje ostaje hrskavo, svježe i sočno.

Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev

Power Cool + Power Freeze hlađenje

Uživajte u brzim performansama hlađenja. Jednim pritiskom na dugme Power Cool sistem intenzivno ispušta hladan zrak u frižider kako bi brzo rashladio Vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze tehnologija omogućava brzo ispuštanje hladnog zraka u zamrzivač. Odlično za zamrzavanje ili učvršćivanje smrznute hrane i pravljenje leda.

*Interni podaci.

Besprijekorna harmonija dizajna i stila

Besprijekoran i otmjen dizajn

Neka Vaš dom odiše besprijekornim stilom. Njegova standardna dubina od 600 mm će se potpuno poravnati s Vašim kuhinjskim ormarićima. Ima prelijepa ravna vrata i Clean Back (Ravna poleđina bez rešetki). Minimalistička unutrašnjost ima skriveni ekran, ravnu policu za vino i posude i kutije za skladištenje hrane u sivim nijansama*.

*Neobavezno. Dostupno samo na određenim modelima.

Stavite više većih flaša na vrata

Big Door Bin

Keep larger bottles of up to 4 pints in size in the door, so you don’t waste shelf space. A wider and deeper Big Door Bin helps you safely store big bottles, bulky cartons and more beverage items. So it’s great if you want to easily access chilled drinks and your favorite beverages at any time.

Vrata se otvaraju u ravnini sa susjednim zidovima

Ravna vrata

Postavite svoj frižider gdje god želite a da Vam zidovi ne smetaju. Njegov dizajn ravnih vrata omogućava da otvorite vrata za 90° a da ivica ne udara o zid*. Tako ga možete postaviti na najpogodnije mjesto i vrata će se otvarati do kraja a biti u ravnini sa bočnim zidom.

*Otvara se za punih 90° kada se postavi na razmaku od 15 mm od zida.

Zaštitna poleđina koja je laka za čišćenje i otporna

Clean Back poleđina

Očistite poleđinu Vašeg frižidera mnogo jednostavnije. Clean Back poleđina je potpuno gladak zaštitni poklopac za vitalne zavojnice i kablove. Izgleda veoma uredno, lako se briše i pruža dodatnu trajnost. Onemogućuje nakupljanje prljavštine oko komponenti i štiti ih od udaraca.

Specifikacije

  • Bruto ukupno (litre) 387 ℓ
  • Vrsta hlađenja Twin Cooling Plus
  • Klasa energetske efikasnosti C
  • Neto širina (mm) 595 mm
  • Neto dubina s ručkom na vratima (mm) 658 mm
  • Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm) 2030 mm

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.