RS8000NC-8 SBS Frižider sa SpaceMax™ Tehnologijom

RS8000NC-8 SBS Frižider sa SpaceMax™ Tehnologijom

RS68A8842SL/EF

Odaberite boju

Boja :

Odaberite kapacitet

 • RS8000NC s Spacemax tehnologijom može pohraniti više hrane nego prije.
  SpaceMax™ Tehnologija
 • Redovno (-19 ℃ u zamrzivaču, 3 ℃ u hladnjaku), Max. Hladnjak (i ​​3 3 u zamrzivaču i frižideru), Odmor (-19 ℃ u zamrzivaču, isključen frižider), Ušteda energije (isključen zamrzivač, 3 ℃ u hladnjaku), i način rada Mini hladnjak (3 ℃ u zamrzivaču, isključen iz frižidera) dostupni su s tipkama unutar RS8000NC.
  Pametna konverzija™
 • RS8000NC ima dva rashladna sistema iznutra sa smrzavanjem na lijevoj strani, a hlađenje na desnoj strani.
  Twin Cooling Plus™
 • Vino brzo ohladite u režimu Power Cool, a losos brzo zamrznite u režimu Power Freeze.
  Power Cool / Power Freeze hlađenje

Više prostora i svježine

.

Više prostora unutra - ista veličina spolja

SpaceMax™ Tehnologija

Pohranite više hrane u prostranoj unutrašnjosti zapremine 634 litara*. Njegova jedinstvena SpaceMax™ tehnologija koristi specijalnu izolaciju s visokim udjelom uretana koja omogućava da zidovi budu mnogo tanji i ne ugrožavaju energetsku efikasnost. Tako stvara više prostora za pohranjivanje namirnica bez povećavanja vanjskih dimenzija.

*Kapacitet varira ovisno o modelu.

Odaberite 5 režima konverzije po zahtjevu

Pametna konverzija™

Uživajte u vrhunskom fleksibilnom pohranjivanju namirnica uz funkciju Pametna konverzija™. Upotrebom Twin Cooling tehnologije možete prebacivati između 5 režima rada. Jednostavno pretvorite svoj zamrzivač u frižider i pohranite više svježe hrane. Ugasite frižider ili zamrzivač* za uštedu energije. Ili zamrzivač koristite kao mali frižider.

Redovno (-19 ℃ u zamrzivaču, 3 ℃ u hladnjaku), Max. Hladnjak (i ​​3 3 u zamrzivaču i frižideru), Odmor (-19 ℃ u zamrzivaču, isključen frižider), Ušteda energije (isključen zamrzivač, 3 ℃ u hladnjaku), i način rada Mini hladnjak (3 ℃ u zamrzivaču, isključen iz frižidera) dostupni su s tipkama unutar RS8000NC. Redovno (-19 ℃ u zamrzivaču, 3 ℃ u hladnjaku), Max. Hladnjak (i ​​3 3 u zamrzivaču i frižideru), Odmor (-19 ℃ u zamrzivaču, isključen frižider), Ušteda energije (isključen zamrzivač, 3 ℃ u hladnjaku), i način rada Mini hladnjak (3 ℃ u zamrzivaču, isključen iz frižidera) dostupni su s tipkama unutar RS8000NC.

*Kada su funkcije rashlađivanja ili zamrzavanja u ugašenom režimu, temperatura frižidera ili zamrzivača ostaje ispod 15℃ kako bi se spriječilo stvaranje plijesni i neugodnih mirisa, korištenjem manje električne energije. Frižider ili zamrzivač se ne mogu samostalno isključiti. NEMOJTE POHRANJIVATI HRANU ILI PIĆA U FRIŽIDER KADA SU FUNKCIJE RASHLAĐIVANJA ILI ZAMRZAVANJA U ISKLJUČENOM REŽIMU. TEMPERATURA OD 15℃ NIJE DOVOLJNO HLADNA DA BI SPRIJEČILA KVARENJE NAMIRNICA.

Vlažna svježina uz samostalno hlađenje

Twin Cooling Plus™

Pobrinite se da Vaša hrana duže ostane dvostruko vlažnija i svježija*. Twin Cooling Plus™ sistem optimizira temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču sa samostalnim hlađenjem. Čuva hranu bolje i štiti njezine ukuse tako što onemugućuje miješanje mirisa.

*Bazirano na nezavisnom testiranju u poređenju sa konvencionalnim sistemom rashlađivanja.

Mnogo fleksibilnije skladištenje vina i hrane

Rack & Shelf sistem polica

Bolje iskoristite prostor unutar Vašeg frižidera uz multifunkcionalnu policu za vino. Njezin širi dizajn omogućava da se koristi ne samo za boce standardnih dimenzija, nego i za deblje vinske boce poput onih za šampanjac. Ravniji oblik ga čini svestranijim zbog mogućnosti da drži i drugu hranu, poput pice i kutija za jaja.

Savršena harmonija dizajna i stila

Ugradbeni izgled

Pružite svom domu stilski integrisan i moderan izgled. Ugrađen izgled se savršeno uklapa sa Vašim kućanskim uređajima i ormarićima kako bi se stvorio besprijekoran kuhinjski interijer. Minimalistički dizajn ima ravna vrata, uvučene ručke, skriveni ekran, ravnu policu za vino i spremnike i kutije za hranu u sivoj boji*.

*Neobavezno. Dostupno samo na određenim modelima.

Manje izgubljenog prostora, više pohranjivanja hrane

Ravne cijevi

Dobijte više prostora bez ugrožavanja performansi. Za razliku od konvencionalnih cijevi, tanki otvor za hlađenje na pozadinskom zidu je potpuno ravan, čime se umanjuje mrtvi prostor i stvara više prostora za pohranjivanje hrane. A i dalje hladi i provjetrava s jednakom efikasnošću pa sve namirnice ostaju svježe i ukusne.

Besprijekorna dostupnost

Jednostavan pristup kontrolama

Uživajte u elegantnoj a jednostavnoj kontroli, čak i ako imate ograničeno kretanje. Jednostavna kontrola pristupa unapređuje minimalistički dizajn jer je diskretno skrivena iznutra. Komande su smještenje na dohvat ruke, čak i iz invalidskih kolica, i mogu se koristiti jednom rukom čime osiguravaju bolju pristupačnost za osobe s invaliditetom.

Postojana svježina

Precizno hlađenje

Sačuvajte dužu svježinu, ukus i teksturu hrane. Zasebni hladnjaci u svakom odjeljku rashlađuju svaki ugao jednako. Napredna izolacija smanjuje bilo kakve fluktuacije, bez obzira na toplotu ili hladnoću spolja. Digital Inverter tehnologija također osjeća i kontroliše temperaturu s preciznošću.

Više leda, više prostora

Unutrašnji ledomat

Napravite više prostora za pohranjivanje više hrane, ali i dalje imajte dovoljno leda uz unutrašnji ledomat. Kako je ugrađen u vrata daje dodatno mjesto za pohranjivanje i oslobađa mjesto na polici zamrzivača, ali i dalje može napraviti i pohraniti dosta leda. A njegov prozirni plastični poklopac znači da lako možete vidjeti koliko je leda ostalo.

Postavite ga bilo gdje

Dispenzer za led i vodu bez cijevi

Postavite frižider bilo gdje bez neurednih cijevi čije instaliranje oduzima vrijeme. Ima veliki spremnik za vodu bez BPA* za dispenzer za led i vodu bez cijevi. Tako ga možete postaviti gotovo na bilo kojoj lokaciji. I nema potrebe da često mijenjate vodeni filter, što štedi novac ali i vrijeme.

*Bisfenol A (BPA) se može pronaći u polikarbonatnoj plastici i epoksidnoj smoli, koji se često koriste u posudama za hranu i pića, i dovode se u vezu s mogućim štetnim uticajima na zdravlje.

*Bisfenol A (BPA) se može pronaći u polikarbonatnoj plastici i epoksidnoj smoli, koji se često koriste u posudama za hranu i pića, i dovode se u vezu s mogućim štetnim uticajima na zdravlje.

Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev

Power Cool / Power Freeze hlađenje

Uživajte u brzim performansama hlađenja. Jednim pritiskom na dugme Power Cool sistem intenzivno ispušta hladan zrak u frižider kako bi brzo rashladio Vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze tehnologija omogućava brzo ispuštanje hladnog zraka u zamrzivač. Odlično za zamrzavanje ili učvršćivanje smrznute hrane i pravljenje leda.

Specifikacije

 • Bruto ukupno (litre) 634 ℓ
 • Vrsta hlađenja Twin Cooling Plus
 • Broj polica (ukupno) 4 EA
 • Neto širina (mm) 912 mm
 • Neto dubina s ručkom na vratima (mm) 716 mm
 • Neto visina kućišta sa zglobnim postoljem (mm) 1780 mm

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike (sead)
  ENGLESKI, HRVATSKI, SRPSKI, SLOVENSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.