Laite, jonka olen myynyt tai antanut pois, näkyy edelleen SmartThings Find -toiminnossa

SmartThings Find -näkymä.

Jos SmartThings Find -toiminnossa näkyvä laite on myyty tai annettu pois eikä sitä voi enää käyttää, poista laite seuraavasti:

Laitteen poistaminen, jos et enää omista sitä

1 Avaa SmartThings-sovellus ja valitse SmartThings Find.
2 Valitse poistettava laite ja siirry Etsi matkapuhelimeni -sivustolle käyttämällä alla olevaa linkkiä.
3 Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Lisää ja poista laite.
Näyttö, jossa valitaan poistettava laite napauttamalla karttaa. Näyttö, jossa valitaan poistettava laite napauttamalla karttaa.

Vaihe 1. Valitse poistettava laite ja napauta sitten laitteen kuvaketta kartalla.

Näyttö, jonka alalaidassa on linkki Etsi matkapuhelimeni -toimintoon. Näyttö, jonka alalaidassa on linkki Etsi matkapuhelimeni -toimintoon.

Vaihe 2. Napauta Etsi matkapuhelimeni -linkkiä näytön alalaidassa.

Valitse Lisää SmartThings Find -sovelluksen oikeassa yläkulmassa. Valitse Lisää SmartThings Find -sovelluksen oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Napauta -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.

Valitse Poista SmartThings Find -sovelluksessa. Valitse Poista SmartThings Find -sovelluksessa.

Vaihe 4. Valitse Poista.