Löydä uusi perspektiivi Bixby Vision -toiminnon avulla

Bixby Vision on palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat hakea nopeasti tietoa käyttämällä kameran tai gallerian kuvia.

Bixby Vision -palvelun toiminta ja kuva laitteista.

Samanlaisia kuvia voidaan hakea tuotteista, ihmisistä, maamerkeistä sekä eläinten tai kasvien tiedoista ja toiminto voi tunnistaa kuvista tekstejä ja kääntää niitä eri kielille.

Bixby Vision voi hakea viinin tiedot vain tunnistamalla etiketin.

Erityisvaatimukset

Muista ennen Bixby Vision -toiminnon käyttämistä, että:

• Verkkoyhteys (Wi-Fi tai Internet-yhteys) vaaditaan.
  • Mobiilidatan käyttäminen Bixby Vision -toiminnossa voi aiheuttaa lisämaksuja.
  • Palvelun- ja sisällöntarjoajat voivat vaihdella maittain ja laitteittain.
  • Bixby Vision -toiminnossa ei ole QR-koodin lukutoimintoa ja QR-koodin voi lukea vain pikapaneelin QR-koodin lukijalla (vaihtelee One-käyttöliittymäversion mukaan).