Tarvitseeko sovelluksen lataamiseen Samsung-tilin?

Samsung-tilin avulla voit ladata sisältöä ja sovelluksia vain kirjautumalla sisään. Jos haluat ladata Galaxy Store -sovelluksia, sinun on oltava kirjautuneena tilillesi. Tiettyä sisältöä, kuten Galaxy Essentials -sisältöä, voi kuitenkin ladata kirjautumatta.

Kuva "Samsung-tili"-logosta.

Kirjaudu Samsung-tilille seuraavasti:

Vaihe 1. Avaa Galaxy Store -sovelluskauppa ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä. Vaihe 1. Avaa Galaxy Store -sovelluskauppa ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Store -sovelluskauppa ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Store -valikon oikeassa yläkulmassa.  Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Store -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Store -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Valitse "Samsung-tili". Vaihe 3. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 3. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 4. Anna tietosi ja valitse "Rekisteröidy". Nyt voit aloittaa sovellusten lataamisen! Vaihe 4. Anna tietosi ja valitse "Rekisteröidy". Nyt voit aloittaa sovellusten lataamisen!

Vaihe 4. Anna tietosi ja valitse "Rekisteröidy". Nyt voit aloittaa sovellusten lataamisen!

Lisätietoja Samsung-tilistä

Voit, mutta ensin sinun on kirjauduttava ulos aktiiviselta Samsung-tililtä ja kirjauduttava sitten toiselle tilille. Tee se valitsemalla "Valikko", napauttamalla asetuskuvaketta, valitsemalla "Samsung-tili" ja sitten "Kirjaudu ulos".

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Store" -sovellus ja valitse "Valikko" näytön oikeassa alakulmassa. Vaihe 1. Avaa "Galaxy Store" -sovellus ja valitse "Valikko" näytön oikeassa alakulmassa.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Store -sovelluskauppa ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 2. Napauta valikkonäytössä rataskuvaketta (Asetukset) oikeassa yläkulmassa. Vaihe 2. Napauta valikkonäytössä rataskuvaketta (Asetukset) oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Store -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Kuva "Galaxy Store -asetukset" -näytöstä. Valitse "Samsung-tili". Vaihe 3. Kuva "Galaxy Store -asetukset" -näytöstä. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 3. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 4. Anna tietosi ja valitse "Kirjaudu ulos". Vaihe 4. Anna tietosi ja valitse "Kirjaudu ulos".

Vaihe 4. Valitse "Kirjaudu ulos".

Kirjaudu uudelleen sisään noudattamalla samoja vaiheita kuin kirjautuessasi ulos.

Huomaathan: Jos Samsung-tiliin, josta kirjaudut ulos, on liitetty tietoja (Samsung Cloud, Samsung Pay jne.), ne poistetaan laitteesta.

Jos et muista Samsung-tiliäsi ja salasanaasi, löydät tunnuksesi tai voit palauttaa salasanasi Samsung-tilin verkkosivustolla.

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Store" -sovellus ja valitse "Valikko" näytön oikeassa alakulmassa. Vaihe 1. Avaa "Galaxy Store" -sovellus ja valitse "Valikko" näytön oikeassa alakulmassa.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Store -sovelluskauppa ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 2. Napauta valikkonäytössä rataskuvaketta (Asetukset) oikeassa yläkulmassa. Vaihe 2. Napauta valikkonäytössä rataskuvaketta (Asetukset) oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Store -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Valitse "Galaxy Store -asetukset" -näytössä "Samsung-tili". Vaihe 3. Valitse "Galaxy Store -asetukset" -näytössä "Samsung-tili".

Vaihe 3. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 4. Valitse "Samsung-tili"-näytössä "Suojaus ja yksityisyys". Vaihe 4. Valitse "Samsung-tili"-näytössä "Suojaus ja yksityisyys".

Vaihe 4. Valitse "Suojaus ja yksityisyys".

Vaihe 5. Valitse "Suojaus ja yksityisyys" -näytössä "Salasana". Vaihe 5. Valitse "Suojaus ja yksityisyys" -näytössä "Salasana".

Vaihe 5. Valitse "Salasana".

Vaihe 6. Tässä näytössä valitaan "Vaihda". Vaihe 6. Tässä näytössä valitaan "Vaihda".

Vaihe 6. Valitse "Vaihda".

Vaihe 7. Sinun on annettava ensin vanha salasanasi, sitten uudet tiedot ja valittava lopuksi "Tallenna". Vaihe 7. Sinun on annettava ensin vanha salasanasi, sitten uudet tiedot ja valittava lopuksi "Tallenna".

Vaihe 7. Anna tietosi ja valitse "Tallenna".

Huomaathan: Jos vaihdat salasanasi, sinut kirjataan ulos kaikista Samsung-tiliisi liitetyistä laitteista. Sinun on kirjauduttava näihin laitteisiin, jotta voit synkronoida yhteystiedot, SmartThings-sovelluksen, Samsung Pass -toiminnon ja muut sovellukset.