Mikä on Samsung Smart Switch?

Arkielämän helpottaminen on yksi Samsungin päätavoitteista. Siksi me olemme luoneet Samsung Smart Switch -sovelluksen, jonka avulla voit yhdistää eri laitteita, jotka ovat yhteensopivia Samsung-laitteiden kanssa.

Kuva Samsung Smart Switch -logosta matkapuhelimen näytössä.

Samsung Smart Switch -sovellus auttaa tekemään Galaxy-laitteisiin siirtymisestä helpompaa. Tuettuja laitteita ovat muun muassa Galaxy-, Android™-, iPhone™- ja Windows Mobile™ -laitteet.

Voit siirtää tietosi helposti ja nopeasti aiemmasta laitteesta Galaxy-laitteeseesi. Smart Switch -sovelluksen avulla voit myös varmuuskopioida tai palauttaa tietosi Galaxy-laitteista tietokoneelle tai muistikortille.

Smart Switch -sovelluksen kanssa yhteensopivia tuotteita:

•  Lähettäminen

- Android™- tai Galaxy-laitteet ja tabletit_ Android™ OS 4.3 ja uudemmat versiot.

- iPhone™: iOS 5.0 tai uudemmat versiot (iCloud™-yhteensopivat laitteet).

- Windows Mobile™ -puhelin: Windows Mobile™ OS 10.

• Vastaanottaminen

- Kaikki Samsung-älypuhelimet ja -tabletit (muita laitteita ei tueta).