Samsung-tilin luominen

Samsung Account -tili mahdollistaa monien Samsung-ominaisuuksien ja -palveluiden käytön, kuten Samsung Pay ja Samsung Cloud. Opi, miten voit rekisteröityä Samsung Account -tilille Galaxy-mobiililaitteellasi tai Samsungin verkkosivuston kautta tietokoneellasi.

Käyttämällä Samsung Galaxy -mobiililaitettasi henkilökohtaisen Samsung Account -tilin luomiseen voit suorittaa koko prosessin puhelimellasi, mikä kirjaa sinut automaattisesti sisään ja kaikki sovellukset ovat käytettävissäsi.

Asetukset aloitussivu Asetukset aloitussivu

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Samsung Account.

Samsung Account -tilin kirjautumisnäyttö Samsung Account -tilin kirjautumisnäyttö

Vaihe 2. Valitse Unohditko salasanan vai eikö sinulla ole tiliä? > Valitse Luo tili.

Ehdot-näyttö Ehdot-näyttö

Vaihe 3. Tarkista ehdot, sitten napauta Hyväksyn.

Luo tili -näyttö Luo tili -näyttö

Vaihe 4. Syötä pyydetyt tiedot > Napauta Luo tili.

Kaksivaiheinen vahvistus -näyttö Kaksivaiheinen vahvistus -näyttö

Vaihe 5. Syötä puhelinnumero > Napauta Lähetä > Syötä vahvistuskoodi > Napauta Vahvista.

Linkki Saapuneet-sähköposteihin Linkki Saapuneet-sähköposteihin

Vaihe 6. Varmista, että näytöllä näkyvä sähköpostiosoite on sinun ja napauta Siirry Saapuneisiin > Noudata sähköpostissa annettuja ohjeita.

Käyttämällä Samsungin verkkosivustoa henkilökohtaisen tilin luomiseen kirjaudut automaattisesti tilillesi verkossa prosessin lopussa, jotta voit nähdä koostenäkymän, joka sisältää tietoja pilveen varmuuskopioimistasi tiedoista, turvallisuustoiminnasta ja muusta.

Samsung Account -tilin kotisivu Samsung Account -tilin kotisivu

Vaihe 1. Siirry osoitteeseen https://account.samsung.com > Valitse Luo tili.

Ehdot-sivu Ehdot-sivu

Vaihe 2. Tarkista ehdot, sitten napauta Hyväksy.

Luo tilisi sivu Luo tilisi sivu

Vaihe 3. Syötä pyydetyt tiedot > Napauta Seuraava.

Tarkista tilisi sivu Tarkista tilisi sivu

Vaihe 4. Varmista, että näytössä näkyvä sähköpostiosoite on sinun > Napauta Siirry saapuneisiin > Noudata sähköpostissa olevia ohjeita > Syötä vahvistuskoodi > Napauta Seuraava.

Voinko muuttaa tietoja tililläni?

Kyllä, voit muuttaa profiilisi tietoja, kuten nimeäsi, syntymäaikaasi, puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi ja muuta seuraamalla alla olevia ohjeita.
Tietokone: Siirry osoitteeseen account.samsung.com > Kirjaudu sisään > Profiili > Samsung account -tilin hallinta tai Muokkaa henkilökohtaisia tietoja. Matkapuhelin: Asetukset > Samsung account -tili > Profiilitiedot.

Huomio: Samsung account -tilin rekisteröintiin vaadittava vähimmäisikä voi vaihdella maittain/alueittain.

Onko uuden Samsung account -tilin luomisessa ikärajoitusta?

Kyllä, mutta tämä voi vaihdella sijainnistasi riippuen. Tarkista vähimmäisikäkäytäntö seuraavasta listasta.

Huomio: Kaikissa alla luetelluissa maissa 13 vuotta on vähimmäisikä, jotta voit hallita omaa Samsung account -tiliäsi.

• Vähintään 13-vuotias: Yhdysvallat, Kanada, Singapore, Portugali, Belgia, Viro, Latvia, Suomi, Grönlanti, Islanti, Brasilia.
  • Vähintään 14-vuotias: Korea, Espanja, Ukraina, Kiina, Britannia, Gibraltar, Kypros, Pohjois-Makedonia, Bulgaria, Liettua, Italia, Itävalta, Venäjä, Georgia, Peru, Andorra, Chile, Venezuela.
  • Vähintään 15-vuotias: Vietnam, Kreikka, Serbia, Tanska, Färsaaret, Norja, Tšekki, Australia, Japani, Ranska.
  • Vähintään 16-vuotias: Saksa, Unkari, Alankomaat, Irlanti, Monaco, Kroatia, Kosovo, Slovenia, Luxemburg, Liechtenstein, Ruotsi, Slovakia, Puola, Armenia, Aruba, Hollannin Antillit, Curaçao, Saint Martin, San Marino, Romania.
  • Vähintään 18-vuotias: Meksiko, Albania, Montenegro, Azerbaidžan, Uzbekistan, Hongkong, Malesia, Indonesia, Uusi-Seelanti, Etelä-Afrikka, Nigeria, Senegal, Kenia, Ghana, Kolumbia.
  • Vähintään 19-vuotias: Algeria.
  • Vähintään 20-vuotias: Thaimaa.