Samsung Cloud -sovelluksen käyttäminen

Tiedämme, että laitteesi on täynnä tärkeitä tietoja, joita et missään nimessä haluaisi hävittää. Lomakuvista jännittäviin konserttivideoihin ja tärkeisiin työtiedostoihin, sinun on tallennettava kaikki turvallisesti. Samsung Cloud -sovelluksen avulla tiedostojen hallitseminen on helppoa. Voit tehdä varmuuskopioida helposti tietosi ja palauttaa ne matkapuhelimeesi tai tablettiisi milloin tahansa.

Samsung Cloud tukee käyttäjän Samsung-tiliin yhdistettyjen tietojen synkronointia sekä tietojen varmuuskopiointia ja palauttamista käyttäjän laitteelle.

Matkapuhelin, jossa näkyy Samsung Cloud -sovellus kuvakkeen vieressä.

Samsung Cloud -sovelluksen käyttäminen

Samsung Cloud on asennettu valmiiksi laitteeseesi. Voit käyttää sen toimintoja asetusvalikosta:

• Synkronointi:

Avaa laitteen asetukset, napauta Samsung-tilin profiiliasi, valitse Samsung Cloud ja näkyviin tulee sovellusluettelo, jossa on valitsimet synkronoinnin ottamiseen käyttöön ja pois käytöstä.

• Varmuuskopiointi/palauttaminen:

-       Tietojen varmuuskopiointi: Avaa laitteen asetukset, napauta Samsung-tilin profiiliasi, valitse Samsung Cloud ja valitse "Varmuuskopioi tiedot". Voit valita, mitä tietoja haluat varmuuskopioida, käyttämällä kunkin tiedon vieressä olevaa valitsinta.

-       Tietojen palauttaminen: Avaa laitteen asetukset, napauta Samsung-tilin profiiliasi, valitse "Samsung Cloud" ja valitse "Palauta tiedot". Voit valita palautettavat tiedot.

Kun käytät asennusohjelmaa ensimmäistä kertaa, voit palauttaa vanhan laitteesi tiedot kirjautumalla Samsung-tilillesi.

Huomaathan: Vaiheet voivat vaihdella laitteen tai sovelluksen version mukaan.