Tutustu Samsung Flow -sovelluksen ominaisuuksiin

Samsung Flow -sovelluksen avulla voit yhdistää laitteet ja jakaa tietoa niiden välillä, synkronoida ilmoituksia ja paljon muuta. Lue alta lisää Samsung Flow -sovelluksen ominaisuuksista.

Kuva kahdesta laitteesta yhdistettynä Samsung Flow -sovelluksella.

Samsung Flow -sovelluksessa on useita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat turvallisen ja saumattoman yhteyden muodostamisen laitteidesi välille.

Ilmoitusten synkronointi

Voit synkronoida ilmoitukset niin, että ne näkyvät yhdistetyissä laitteissa.

1 Avaa Samsung Flow puhelimella ja napauta lisäpainiketta näytön oikeassa yläkulmassa.
2 Valitse "Asetukset" ja "Hallitse ilmoituksia".
3 Ota "Kaikki sovellukset" käyttöön valitsimella, jos haluat synkronoida ilmoitukset tabletista tai tietokoneelta.

Huomaathan: Tämä toiminto ei ole välttämättä käytettävissä kaikissa sovelluksissa, jos ne eivät tue Android™-ilmoituksia.

Handover

Voit jakaa tiedostoja Samsung Flow -sovellukseen yhdistettyjen laitteidesi välillä.

• Etsi jakamispainike sovelluksessa, josta haluat jakaa tietoja (esim. Galleriassa, Omissa tiedostoissa), tai verkkosivustolla, jossa olet, ja valitse sitten "Samsung Flow" jakamiskuvakkeista tai -vaihtoehdoista.
  • Voit kopioida ja liittää haluamaasi sisältöä helposti käyttämällä tabletin tai tietokoneen Samsung Flow -sovelluksen leikepöytäkuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  • Voit vaihtaa tietokoneella tai tabletilla käytettävällä Samsung Flow -sovelluksella jaettavien tiedostojen tallennuskohdetta.

Smart View

Smart View -toiminnon avulla puhelimesi näyttö voidaan näyttää tabletissa tai tietokoneessa. Voit tehdä kaikki puhelimen näytön toiminnot tabletin tai tietokoneen näytöllä, mukaan lukien viestien lähettäminen ja niihin vastaaminen tai pelaaminen.

• Voit vetää ja pudottaa minkä tahansa tiedoston kahden laitteen välillä käyttämällä Smart View -näyttöä.
  • Lisätoimintojen käyttäminen on helppoa Smart View -näytön ylälaidassa olevien kuvakkeiden avulla. Voit esimerkiksi käyttää "Älä häiritse" -tilaa, vaihtaa näytön suuntausta, vaihtaa koko näytön näkymään, sammuttaa tai avata näytön, ottaa näyttökuvia, säätää resoluutiota (asetuksissa), lisätä suosikkeja jne.
  • Galaxy-tabletin moni-ikkunatoiminnon avulla voit myös ohjata puhelinta ja tablettia samanaikaisesti.
  • Joidenkin yhdistetyn puhelimen sovellusten näyttö voidaan jakaa Galaxy-tabletin Samsung Flow -pikavalinnalla (Android™-käyttöjärjestelmä 8.0 ja uudemmat versiot).