Samsung Passin käyttäminen Galaxy Book -laitteella

Sinun ei enää tarvitse muistaa kirjautumistietojasi, edes käyttäessäsi Galaxy Bookia. Kirjaudu sisään nopeammin ja helpommin Samsung Passilla. Voit synkronoida matkapuhelimella ja tabletilla käytetyt kirjautumistiedot ja käyttää niitä Galaxy Bookilla.

Kuva Samsung-laitteesta ja Galaxy Bookista sekä Samsung Pass -kuvakkeesta.

Huomaa:

• Samsung Pass for PC on tuettu Galaxy Book 3:ssa tai uudemmassa mallissa.
  • Samsung Passin käyttö vaatii Samsung-tilin.
  • Samsung Passin PC-versio on vain sellaisten jo olemassa olevien käyttäjien saatavilla, jotka käyttävät Samsung Passia matkapuhelimella tai tabletilla.
Kuva Samsung Pass PC -sovelluksen kirjautumissivusta.

Vaihe 1. Kirjaudu sisään Samsung-tililläsi.

Kuva Samsung Pass PC -sovelluksen QR-koodista.

Vaihe 2. Skannaa QR-koodi Samsung-matkapuhelimella tai -tabletilla.

Kuva Samsung Pass -mobiilisovelluksen vahvistussivusta.

Vaihe 3. Vahvista henkilöllisyytesi.

Kuva Samsung Pass -mobiilisovelluksen ”Henkilöllisyys vahvistettu” -näytöstä.

Vaihe 4. Kun henkilöllisyys on vahvistettu, napauta Valmis.

Suoritettuasi tämän prosessin noudata Windows Hellon konfigurointivaiheita PC:lläsi.

Huomaa: Jos olet jo ottanut Windows Hellon käyttöön ja käytät sitä, tämä vaihe ohitetaan.

Näkymä Samsung Pass -laajennuksen asennusnäytöstä.

Vaihe 5. Laajennuksen asennusikkuna avautuu välittömästi. Tämä on käytettävissä Chrome- ja Edge-selaimilla.

Huomaa:

• Sinun on käytettävä laajennuksessa samaa Samsung-tiliä kuin Samsung Passin PC-versiossa.
  • Kirjautumistiedot synkronoidaan Samsung Cloudin kautta, jos samaa Samsung-tiliä käytetään sekä mobiililaitteella että PC:llä.
Kuva verkkosivuston kirjautumissivusta käytettäessä Samsung Passia. Kuva verkkosivuston kirjautumissivusta käytettäessä Samsung Passia.

Vaihe 1. Klikkaa ID- tai PW-kenttää kirjautumissivulla ja valitse tarvittava tili.

Kuva verkkosivuston kirjautumissivusta käytettäessä Samsung Passia. Kuva verkkosivuston kirjautumissivusta käytettäessä Samsung Passia.

Vaihe 2. Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi syötetään automaattisesti. Napsauta ”Kirjaudu sisään” suorittaaksesi prosessin loppuun.

Huomaa: Käytettäessä automaattista syöttöä Galaxy Bookilla todennusta ei vaadita ja Windows Hello -todennus vaaditaan vain Samsung Pass -sovellusta käytettäessä.