Television lisääminen SmartThings-sovellukseen

Rekisteröimällä television SmartThings-sovellukseen, voit ohjaa kätevästi useita television toimintoja käyttämättä itse televisiota tai kaukosäädintä. Sen avulla voit myös nauttia runsaasta sisällöstä yhdistämällä sen helposti muihin kodin laitteisiin, kuten Soundbar-kaiuttimeen tai Bluetooth-kuulokkeisiin. Nauti Samsungin älytelevisiosta älykkäämmin SmartThings-sovelluksen kanssa.

Mitä jos lähdet kotoa ja unohdat sammuttaa television tai jos haluat ohtaja olohuoneen televisiota toisesta huoneesta? SmartThings-sovellus on älykäs ratkaisu useiden IoT-laitteiden ohjaamiseen kätevästi yhdessä paikassa. Älytelevisioita on kätevää ohjata missä ja milloin tahansa SmartThings-sovelluksella.

Kuva SmartThings-sovelluksesta muodostamassa yhteyttä älytelevisioon

Varmista ennen mobiililaitteen yhdistämistä televisioon, että seuraavat vaatimukset täyttyvät.

Tarkista mobiililaitteesi käyttöjärjestelmä

• SmartThings-sovellus on yhteensopiva Android 6.0 -version ja uudempien versioiden sekä iOS 10.0 -version ja uudempien versioiden puhelimien kanssa.

Yhdistä mobiililaite samaan verkkoon

• Molempien laitteiden on oltava yhdistettynä samaan Wi-Fi verkkoon.
  • Älypuhelimessa: Valitse Asetukset > Yhteys > Wi-Fi > Valitse reititin, johon yhdistetään.

Huomautus: Vuoden 2017 jälkeen Bluetooth-televisioissa on BLE (Bluetooth Low Energy) -toiminto, joten voit hakea ja määrittää laitteita ilman, että ne ovat yhdistettynä samaan verkkoon.

Asenna SmartThings-sovellus

• Lataa ja asenna SmartThings-sovellus sovelluskaupasta.
  • Hae sovellus hakusanalla SmartThings.

Määritä Samsung-tili

• Sinun on kirjauduttava Samsung-tilille ennen kuin voit käyttää SmartThings-sovellusta.
  • Älypuhelimen ja television on oltava kirjautuneena samalle Samsung-tilille, jotta ne voidaan liittää laitepariksi.
  • Jos sinulla on Samsung-älypuhelin, voit lisätä Samsung-tilin älypuhelimen asetuksista. Näin kirjaudut automaattisesti Samsung-tilille.

Kun otat SmartThings-sovelluksen käyttöön mobiililaitteessa, se tunnistaa automaattisesti lähellä olevan Samsung-älytelevision ja avaa rekisteröitymisikkunan.

1 Avaa televisio ja SmartThings-sovellus.
SmartThings-sovelluksen etusivu
2 Kun ponnahdusikkuna aukeaa, valitse Lisää nyt.
Lisää nyt valittuna SmartThings-sovelluksessa
3 Valitse Aloita.
Aloita valittuna SmartThings-sovelluksessa
4 Valitse television Sijainti ja Huone. Odota, kunnes rekisteröinti on valmis.
Sijainti ja Huone korostettuna SmartThings-sovelluksessa

Jos mobiililaitteesi SmartThings-sovellus ei tunnista televisiota automaattisesti, voit rekisteröidä television sovellukseen manuaalisesti.

1 Avaa SmartThings-sovellus ja napauta lisäyskuvaketta (+-merkki).
Pluskuvake (Lisää) valittuna SmartThings-sovelluksessa
2 Valitse Laite.
Laite valittuna SmartThings-sovelluksessa
3 Valitse Merkin mukaan.
Merkin mukaan valittuna Lisää laite -valikossa
4 Valitse Samsung.
Samsung valittuna Lisää laite -valikossa
5 Valitse TV.
TV valittuna
6 Valitse Aloita.
Aloita valittuna
7 Valitse television Sijainti ja Huone.
Sijainti ja Huone valittuna SmartThings-sovelluksessa
8 Avaa televisio kaukosäätimellä.
Kuva television avaamisohjeista
9 Valitse televisiosta OK.
Kuva television OK-valitsemisohjeista
10 Anna television näytössä näkyvä PIN-koodi.
Kuva PIN-koodin syöttämisestä SmartThings-sovelluksessa
11 Odota, että televisio on rekisteröity Samsung-tiliin.
Kuva ohjeista, että televisiota rekisteröidään Samsung-tilille
12 Anna televisiolle nimi ja napauta Valmis. Rekisteröinti on valmis.
Valmis valittuna

Huomautus:

• Televisioissa, jotka on valmistettu vuonna 2016, kun televisioon kirjaudutaan samalla Samsung-tilillä kuin SmartThings-sovellukseen, laite rekisteröityy automaattisesti.
  • Vuonna 2017 ja sen jälkeen valmistetuissa televisioissa näkyviin tulee PIN-koodinäyttö.

Jos haluat tarkistaa, tukeeko televisiosi SmartThing-sovellusta, toimi seuraavasti.

1 Avaa SmartThings-sovellus ja napauta lisäyskuvaketta (+-merkki).
Pluskuvake (Lisää) valittuna SmartThings-sovelluksessa
2 Valitse Laite.
Laite valittuna SmartThings-sovelluksessa
3 Valitse Merkin mukaan ja Samsung.
Merkin mukaan ja Samsung valittuna Lisää laite -valikossa
4 Valitse tuettu laite.
Televisio valittuna SmartThings-sovelluksessa

Huomautus:

• Jos sinulla on ongelmia Samsung-älytelevision kanssa, tarkista aina ensin, onko ohjelmistopäivityksiä saatavilla. Ne voivat sisältää korjauksen ongelmaasi.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.