Käytä Samsung Find -sovelluksen ilmoitusominaisuutta

Samsung Find-ominaisuus, Ilmoita,kun jää jonnekin, on suunniteltu auttamaan käyttäjiä välttämään tärkeiden esineiden, kuten kuulokkeiden, menettämistä. Ominaisuus lähettää ilmoituksia käyttäjälle, kun he ovat niin kaukana esineestä, että yhteys esineen ja käyttäjän puhelimen välillä katkeaa.

Samsung Find näyttää henkilökohtaiset tavarani

Saat ilmoituksen, kun liikut liian kauas

Jos otat käyttöön ominaisuuden Ilmoita, kun jää jonnekin Samsung Find- tai SmartThings Find -ominaisuudella, voit saada ilmoituksia, kun puhelimeesi yhdistetty Galaxy-laite menettää yhteyden.

Huomautukset:

• Samsung Find on sovellus, joka on saatavilla One UI 6.1:stä alkaen, ja se tarjotaan sovelluspäivityksenä maaliskuun 2024 jälkeen. Siihen asti asiakkaat, jotka haluavat aloittaa välittömästi Ilmoita, kun jää jonnekin -ominaisuuden käytön, voivat tehdä niin SmartThings Find -ominaisuuden kautta.

• Tuetut laitteet: Galaxy Watch, Galaxy Buds, S Pen Pro, Galaxy SmartTag

• Ilmoita, kun jää jonnekin -ominaisuuden tuetut laitteet ovat samat kuin SmartThings Find -ominaisuudessa.

• Jos määrität turvallisen paikan, sinulle ei ilmoiteta, kun siirryt pois laitteesi läheltä.

• Sinun on otettava käyttöön sijaintiasetukset puhelimessasi tai tabletissasi.

• Galaxy Smart Tag tukee tätä ominaisuutta vain Galaxy-puhelimissa ja -tableteissa, joissa on Android 12 tai sitä uudempi.

• Jos seurantalaite on kolmannen osapuolen tuote, sinun on varmistettava, että sinulla on laiteohjelmistoversio, joka tukee ilmoituksia, kun kävelet pois. Ota yhteyttä valmistajaan saadaksesi lisätietoja.

SmartThings-sovelluksen Elämä-välilehti SmartThings-sovelluksen Elämä-välilehti

Vaihe 1. Avaa SmartThings-sovellus > Valitse Elämä-välilehti > Napauta Find-korttia.

SmartThings Find -sovellus näyttää Buds2 Pro -kortin. SmartThings Find -sovellus näyttää Buds2 Pro -kortin.

Vaihe 2. Pyyhkäise vasemmalle laitteen korttiin, jonka ilmoitusominaisuuden haluat aktivoida > Napauta Lisää.

Valitun laitteen sijainti- ja suuntavaihtoehdot. Valitun laitteen sijainti- ja suuntavaihtoehdot.

Vaihe 3. Kytke päälle Ilmoita, kun jää jonnekin -kytkin.