Logon tunnistus- ja Näytönsäästäjä-toiminnot Samsung OLED -näytöissä

Kuva Samsung OLED -näytöstä.

Samsung OLED -näytöissä on kaksi toimintoa kuvajäljen estämiseksi näytössä: Logon tunnistus ja näytönsäästäjä. Oppaassamme kerrotaan, miten nämä toiminnot toimivat näytössäsi.

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia Samsung OLED -näytön kanssa, tarkista, onko siihen saatavilla ohjelmistopäivityksiä. Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Logon tunnistus tunnistaa kuvat, jotka pysyvät jatkuvasti samassa paikassa Samsung OLED -näytössä, ja säätää automaattisesti kyseisen alueen kirkkautta, jotta kuvasta ei jää jälkeä näyttöön. Näitä kuvia voivat olla televisiokanavan logot, ohjelmien nimet tai uutiskuvat, jotka pysyvät näytössä kauan aikaa.

Kuva näytöstä logo korostettuna oikeassa yläkulmassa.

Voit ottaa logon tunnistuksen käyttöön tai pois käytöstä seuraavasti:

1 Paina kaukosäätimen kotipainiketta ja valitse Valikko.
2 Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
3 Valitse Yleiset ja tietosuoja ja sitten Paneelin suojaus.
4 Valitse Automaattinen logon kirkkaus.
5 Valitse Ei käytössä, Pieni tai Suuri.
Kuva logon kirkkausasetuksista Samsung-näytössä.

Kuvajäljen estämiseksi Samsung OLED -näytöissä on myös näytönsäästäjä, joka on käytössä oletuksena. Jos näytössä näkyy sama pysähtynyt kuva tai jos näyttö ei havaitse tulosignaalia kahteen minuuttiin, näytönsäästäjä käynnistyy automaattisesti. Voit peruuttaa näytönsäästäjän käynnistymisen painamalla Samsung-kaukosäätimen mitä tahansa painiketta, lukuun ottamatta virtapainiketta.

Grafiikka Samsung-näytöstä siirtymässä näytönsäästäjään.

Huomautus: Näytönsäästäjää ei voi poistaa käytöstä. Näytönsäästäjä ei ole välttämättä käytössä Live TV- ja Samsung TV Plus -toimintojen, ulkoisen signaalin, koko näytön videotoiston tai tiettyjen sovellusten käytön aikana.