Koe mutkaton elämä Family Hub -sovelluksen avulla

Voit käyttää Family Hub -sovellusta tukemaan kätevää elämäntapaa. Näet sääennusteet, voit kuunnella musiikkia, tehdä ostoslistan, tarkistaa kalenterin ja paljon muuta.

Alla olevissa ohjeissa oletetaan, että olet asentanut SmartThings-sovelluksen mobiililaitteeseesi ja yhdistänyt sen Family Hub -jääkaappiin.

Tutustu ohjausohjelmaan ja sovelluksiin

Family Hub -sovelluksen avulla näet helposti laitteen sisätilan ja voit ohjata lämpötilaa, jääpala-annostelijaa ja monia muita toimintoja.

Lue, miten voit määrittää Family Hub -toiminnot, muuttaa asetuksia ja hyödyntää uskomattomia ominaisuuksia.

TuneIn

TuneIn-sovelluksen avulla voit kuunnella reaaliaikaisia lähetyksiä ja mukautettua sisältöä, kuten podcasteja.

TuneIn-sovellus Family Hub -näytössä.

Päätoiminnot

Major Functions

Toiminnot

Ominaisuudet

Toistaminen

• Voit aloittaa tai lopettaa radion toistamisen napauttamalla toisto- ja pysäytyspainikkeita.

• Näet kanavan tiedot ja sisällön napauttamalla luettelopainiketta.

• Voit seurata kanavaa napauttamalla sydänkuvaketta toistonäytön alalaidassa.

• Pikakelauspainikeet eteen ja taakse eivät ole käytettävissä, jos kanava on suora lähetys, ja ne ovat käytettävissä, jos kanava on musiikkikokoelma.

• Jos painikkeet ovat käytettävissä, voit siirtyä eteen ja taakse 30 sekuntia kerrallaan.

Alalaidan kanavaruutu

Kanavissa näkyvät suosikkikanavat ja suositellut kanavat.

Browse (selaa)

• Näet seuraavat kanavat kirjautumalla TuneIn-tilille.

• Seuraavat kanavat näkyvät ilman kirjautumista (kanava näkyy).

Search (hae)

Napauttamalla hakukuvaketta pääset hakunäyttöön, jossa voit kirjoittaa tekstiä ja hakea radiokanavaa tai podcastia.

Calendar (kalenteri)

Voit kirjata ja jakaa perheenjäsentesi aikataulut.

Calendar-sovellus päänäytössä ja tapahtuman lisääminen Family Hub -sovelluksessa.

Päätoimintojen käyttäminen

Major Functions

Toiminnot

Ominaisuudet

Kalenterin lisääminen ja käyttöopas

Vaihe 1. Napauta asetuskuvaketta oikealla.

Vaihe 2. Valitse Add calendars (lisää kalentereita) kohdasta Connected calendar (yhdistetty kalenteri).

Vaihe 3. Valitse Google tai Microsoft 365 ja kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Vaihe 4. Vahvista jakoasetukset ja aseta kalenterin jakovalitsin asentoon ON (käytössä).

Tapahtuman lisääminen

Vaihe 1. Napauta pluskuvaketta oikealla.

Vaihe 2. Kirjoita tapahtuman tiedot, kuten nimi, päivämäärä ja aika.

Vaihe 3. Paina Add (lisää) -painiketta alalaidasta.

Gallery (galleria)

Voit katsella valokuvia ulkoisesta USB-tallennuslaitteesta tai jääkaapin sisäisestä muistista.

Päätoiminnot

Major Functions

Toiminnot

Ominaisuudet

Pictures (kuvat)

Näyttää kaikki sisäisen tallennustilan ja USB-laitteen kuvat aikajärjestyksessä.

Albums (albumit)

Näyttää kaikki sisäisen tallennustilan ja USB-laitteen albumit.

Shared (jaetut)

Näet Samsung Social Service -palvelun Family Group -perheryhmän jaetut kuvat Shared (jaetut) -välilehdessä.

View the photo list in the selected album (näytä valitun albumin kuvaluettelo)

Näyttää valitun albumin kaikki kuvat pikkukuvien luettelona. Voit käyttää tätä toimintoa alla valukuvaluettelossa kuvatulla tavalla.

View the photo in detail (näytä kuva suurempana) (sisäinen tallennustila tai USB-muisti)

Jos valitset kuvan kuvavälilehdestä tai valokuvaluettelosta, näet kuvan koko näytön koossa.

View the photo list in the shared album (näytä jaetun albumin kuvaluettelo)

Näyttää kaikki valitun jaetun albumin kuvat. Voit näyttää kaikki jaetun albumin kuvan diaesityksenä.

View the photo in detail (näytä kuva suurempana ) (jaettu albumi)

Jos valitset pikkukuvan jaetun albumin valokuvaluettelosta, näet kuvan koko näytön koossa.

Huomautus:

• Galleria-sovelluksen jaettu albumi (jaettu Samsung Social Service -palvelussa) on käytettävissä Samsung-mobiililaitteissa, joissa on Android 8.0 Oreo -versio tai uudempi versio.
  • Family Hub -sovelluksen Gallery (galleria) -sovellus tukee JPG-, PNG- ja GIF-tiedostomuotoja.

Voit valita kahdeksan sijaintia, joiden sääennusteen sovellus näyttää.

Päätoiminnot

• Add a Location (lisää sijainti).
  • Change the sequence of the locations (muuta sijaintien järjestystä).
  • Delete Location (poista sijainti).
Sääennuste Family Hub -sovelluksessa.

Ajastin on laskuri, jota voit käyttää toiminnon keston ajastamiseen.

Näet kyseisen päivän sääennusteen, aikataulut ja pian vanhentuvat elintarvikkeet sekä NPR-uutiset.

Saat kunkin sivun näkyviin pyyhkäisemällä kuvia.

• Aloitussivu
  • Weather (sää)
  • Calendar (kalenteri): Näet valitun profiilin tulevat tapahtumat tänään.
  • Food Reminder (ruokamuistutukset): ViewInside-sovelluksen elintarvikkeet, jotka vanhentuvat kolmen päivän kuluessa.
  • NPR News (NPR-uutiset): Voit kuunnella NPR-uutisia haluamaltasi ajalta siirtämällä sinistä kehää edistymispalkissa (näyttää NPR Audio News -uutisten edistymisen).
Aamutiivistelmän pääsivu Family Hub -sovelluksessa.

Huomautus: Jos tiivistelmäsivu ei voi tarjota jotain palvelua, kyseisen palvelun ruudun oikeassa yläkuvassa on huutomerkkikuvake.

Käyttäminen

Painaessasi START (aloita) -painiketta Family Hub näyttää kunkin profiilin hyödylliset tiedot.

Menetelmä 1. Sano Bixby ja Play morning brief (toista aamutiivistelmä) tai Good morning (huomenta).

Menetelmä 2. Paina Morning Brief -sovelluksen Start (aloita) -painiketta.

Voit tehdä erilaisia muistiinpanoja, kuten kirjoitusta, valokuvia, tarroja, sanelua jne.

Muistio Family Hub -sovelluksessa.

Lisää valokuva, tarra, sanelu ja määritä profiilit, aikataulut jne. Voit myös käyttää kynä- ja kumipalettia.

Tarra- ja kynävaihtoehdot Family Hub -sovelluksen muistiossa.

Voit käyttää Internet-selainta Family Hub -sovelluksessa. Siinä on kaksi työkalupalkkia ylhäällä ja alhaalla ja verkkosivu niiden välissä.