Mihin seinään asennettava ilmastointilaite pitäisi asentaa?

Seinään asennettavan ilmastointilaitteen oikea asennuspaikka määritetään seuraavasti. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme kuitenkin vahvasti, että Samsungin asentaja asentaa ilmastointilaitteen.

Asennuspaikan valitseminen

Sisäyksikkö

Sisäyksikkö.
  • Valitse Wi-Fi-yhteydessä olevan ilmastointilaitteen asennuspaikka läheltä langatonta reititintä.
  • Jos Wi-Fi-signaali on heikko, Smart App -yhteys voi katketa Wi-Fi-signaalin vahvuuden heikentyessä.
  • Ilmavirralla ei ole esteitä.
  • Viileä ilma jakautuu tasaisesti huoneeseen.
  • Seinä estää tärinän ja se on riittävän vahva kestämään laitteen painon.
  • Laite ei ole suorassa auringonvalossa.
  • Vähintään 1 metrin etäisyys televisioon tai radioon, jotta näyttö ei vääristy tai laite ei aiheuta kohinaa.
  • Mahdollisimman kauas neon- ja hehkulampuista, jotta kaukosäädin toimisi hyvin.
  • Ilmasuodatin on helppo vaihtaa.
  • Älä asenna laitetta suoraan sähkölaitteiden yläpuolelle, koska tippuva vesi voi aiheuttaa vahinkoja, jos laitetta ei huolleta. (esim. tietokoneet, televisiot jne.)
  • Älä asenna suoraan oven tai ikkunan yläpuolelle. Sisäyksikköön voi muodostua kondenssia, kun sisäyksikön kylmä ilmavirta ja ulkotilan lämmin ilma kohtaavat.

Ulkoyksikkö

Ulkoyksikkö.
  • Laite ei altistu kovalle tuulelle.
  • Sijainnissa on hyvä tuuletus eikä siellä ole pölyä.
  • Laite on suojassa suoralta auringonvalolta ja sateelta.
  • Laitteen ääni tai lämmin ilma eivät häiritse naapureita.
  • Vahva seinä tai tuki estää tärinän ja se on riittävän vahva kestämään laitteen painon.
  • Sijainnissa ei ole syttyvän kaasun vuotovaaraa.
  • Jos yksikkö asennetaan korkealle, siihen on kiinnitettävä jalat.
  • Vähintään 3 metrin etäisyys televisioon tai radioon, jotta näyttö ei vääristy tai laite ei aiheuta kohinaa.
  • Poistovesi ei aiheuta ongelmia.
  • Sijainnissa ei ole kasvustoa (erityisesti köynnöksiä) eivätkä pienet eläimet pääse laitteeseen.
  • Ulkoyksikköä ei saa asentaa yli 2,4 metrin korkeuteen tai suoraan räystään alle huolto- ja turvallisuussyistä.
  • Älä asenna ulkoyksikköä paikkaan, jossa se altistuu suoraan merivedelle tai -tuulille. Asenna ulkoyksikkö rakenteen (kuten rakennuksen tai suojaseinän) taakse, niin että se on suojassa merituulelta.

Asenna ilmastointilaite oikealle korkeudelle ja etäisyydelle seinäpinnasta

Tarkat asennusetäisyydet on kuvattu alla olevassa kaaviossa.

Ilmastointilaitteen oikea korkeus ja sijainti.

Huomautus:

• Mallista riippuen todellinen tuote voi poiketa kaaviosta.
  • Huoneeseen asennettavan sisäyksikön on aina oltava korkeammalla kuin ulkoyksikkö.
  • Sisäyksikön ja ulkoyksikön yhdistävän putken on oltava pituudeltaan vähintään 3 metriä.
  • Sisäyksikön ja ulkoyksikön korkeusero maasta riippuu mallista ja käytetyn putken pituudesta. Katso putken enimmäispituus ja korkeusero asennusoppaasta.