Mitä pitäisi tehdä, jos Eco bubble -ohjelmassa ei muodostu kuplia?

Pesukone puhdistaa vaatteet sekoittamalla veteen pesuainetta, jotta lika ja tahrat irtoavat vaatteista. Samsungin Ecobubble-teknologia pienentää veden pintajännitystä ja edistää pesuaineen sekoittumista veteen tehokkaaksi, mutta hellävaraiseksi vaahdoksi, joka tunkeutuu kankaisiin paremmin.

Koe Eco bubble -pesutulos

Eco bubble on Samsungin ainutlaatuinen teknologia, joka muuttaa pesuaineen kupliksi ennen kuin se koskettaa kangasta ja joka jakaa kuplat tasaisesti vaatteisiin niin, että ne imeytyvät nopeasti. Sekoittumisessa muodostuvat pienet kuplat suurentavat jännitettä tahran ja kankaan välillä niin, että pesuaine pääsee imeytymään välittömästi tahraan.

Ecobubble™-pesukoneissa on erityinen osa nimeltään Bubble Generator (kuplageneraattori). Ohjelman käynnistyessä generaattori käyttää syöttövettä ja muodostaa tiivistetyn pesuaineliuoksen ja imee sen jälkeen suuria määriä ilmaa virtaukseen ja pumppaa seoksen nopeasti pesurumpuun. Käynnistyspainikkeen painamisen jälkeen näet saippuakuplatyynyn nousevan koneen sisällä.

Jos pyykkiä liotetaan kuplissa 30 minuuttia, kuplat imeytyvät syvälle kankaaseen ja poistavat hankalat tahrat. Kuplat helpottavat tahrojen poistamista jopa matalissa lämpötiloissa. Lisäksi säästät ajan ja energian, joka olisi kulunut veden lämmittämiseen ja pyykin liottamiseen. Ecobubble on myös hellä toiminnallisille ja aroille materiaaleille.

Eco bubble -pesu.

Jos kuplia ei näy

Kuplia ei välttämättä näy eco bubble -pesun aikana Samsungin pesukoneiden pienen vesimäärän ja taloudellisen toiminnan vuoksi. Se ei ole mekaaninen vika.

• Tarkista, että eco bubble -pesun LED-valo palaa.
  • Tarkista, onko pesukoneessa liian vähän pyykkiä.
  • Jos pyykki on erittäin likaista, kuplia voi muodostua vähemmän.

Huomautus: Jos ongelma ei ratkea, ota yhteys Samsungin tukikeskukseen ja pyydä lisäneuvoja.

Samankaltaiset toiminnot

Bubble Soak auttaa poistamaan erilaisia sitkeitä tahroja. Toiminnossa pyykki liotetaan kokonaan kuplavedessä pesun tehostamiseksi.

Käyttäminen

• Kytke koneeseen virta painamalla virtapainiketta.
  • Valitse ohjelma kääntämällä ohjelmanvalitsinta.
  • Ota sen jälkeen Bubble Soak -toiminto käyttöön tai pois käytöstä painamalla. (Sinen ruutu alla olevassa kuvassa)
  • Toiminto on käytettävissä viidessä ohjelmassa ja pidentää ohjelman kestoa enintään 30 minuuttia: COTTON (puuvilla), SYNTHETICS (tekokuidut), BEDDING (liinavaatteet), DAILY WASH (päivittäispesu), BABY CARE (vauvanvaatteet) ja DENIM (farkut)
Bubble soak -painike näytössä.

Huomautus:

• Näytön asettelu saattaa vaihdella tuotteesi tyypin mukaan.
  • Tutustu oman mallisi käyttöoppaaseen.
  • Tämä kuva on englanninkielinen, mutta se on saatavilla omalla kielelläsi omassa maassasi.

Super Eco Wash aktivoituu eco bubble -ohjelmatilassa. Kun asetat matalan lämpötilan eco bubble -ohjelmatilassa, se auttaa vähentämään virrankulutusta.

Super eco wash näytössä.

Huomautus:

• Super Eco Wash -supereko-ohjelman enimmäistäyttömäärä on 4 kg.
  • Näytön asettelu saattaa vaihdella laitteesi tyypin mukaan.
  • Tämä kuva on englanninkielinen, mutta se on saatavilla omalla kielelläsi omassa maassasi.