Miten automaattinen kuivaus asetetaan pesun jälkeen?

Samsungin pesukoneilla voit kuivata pyykin heti pesun jälkeen vaivatta. Jos haluat kuivattaa vaatteet heti pesun jälkeen, noudata seuraavia vaiheita.

Valitse pesu ja kuivaus samalla kerralla

Pesukoneen kuivaustoiminto lyhentää kuivausaikaa lämmittämällä koneen sisätilan. Pesukoneen vakio-ohjelma valitaan automaattisesti eikä sitä voi vaihtaa ohjelman käynnistyttyä.

Vaihe 1. Kytke koneeseen virta painamalla virtapainiketta.

Vaihe 2. Valitse haluamasi ohjelma kääntämällä valitsinta.

Vaihe 3. Valitse kuivausohjelma Dry level -painikkeella.

Vaihe 4. Lisää pesuainetta ja huuhteluainetta pyykin määrän mukaan.

Vaihe 5. Käynnistä pesu- ja kuivausohjelma painamalla käynnistyspainiketta.

valitse pesu- ja kuivausohjelma samalla kertaa ohjauspaneelista

Huomautus

• Älä pese pyykkiä, joka on herkkää kuivaukselle, koska se voi vahingoittua matalassa lämpötilassa.
  • Pesun ja erityisesti kuivauksen aikana kumitiivisteeseen voi kerääntyä nukkaa, joten puhdista se kuivauksen jälkeen.
  • Sisälämpötila on korkea kuivauksen aikana ja luukun on annettava jäähtyä lopuksi avaamalla se osittain ja sen voi avata 30–45 minuutin kuluttua.
  • Jos näkyviin tulee ilmoitus "Hot", kone on ylikuumentunut. Odota 30 minuuttia ja anna koneen jäähtyä valmiustilassa.
  • Koneen metalliosat saattavat olla myös kuumia.