SmartThings-sovelluksen yhdistäminen kuivausrumpuun

SmartThings on toiminto, jolla voi helposti ohjata kodin älylaitteita ja Internet of Things (IoT) -laitteita älypuhelimella. Voit seurata ja ohjata kodin ulkopuolelta useiden palveluun rekisteröityjen laitteiden, kuten älylaitteiden, kodinkoneiden, televisioiden, kaiuttimien jne. toimintaa. Kyseessä on uuden sukupolven alusta, joka yhdistää Samsungin tuotteet yhdelle alustalle, johon voi Samsungin laitteiden lisäksi yhdistää myös IoT-laitteita.

Yhteysvaatimukset

Smartthings toiminnassa.

Varmista ennen älypuhelimen yhdistämistä kuivausrumpuun, että seuraavat vaatimukset täyttyvät:

Major information codes

Android

iOS (iPhone)

Käyttöjärjestelmä

Android 6.0 tai uudempi

iOS 10.0 tai uudempi

Laitteen tyyppi

Älypuhelin, tabletti

iPhone 6 tai uudempi, iPad

Muisti

2 Gt tai enemmän

2 Gt tai enemmän

Resoluutio

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

Sovelluksen latausvaatimukset

Muisti 2 Gt tai enemmän

Bluetooth 4.0 tai uudempi

WiFi-heijastukseen soveltuva terminaali

Muisti 2 Gt tai enemmän

Bluetooth 4.0 tai uudempi

WiFi-heijastukseen soveltuva terminaali

• Älypuhelimessa: Valitse Asetukset → Yhteys → Wi-Fi → Valitse yhdistettävä reititin (anna suojauksen vaatima salasana).
  • Kun yhteys on muodostettu, tarkista, että valittu reititin on ”yhdistetty”.

Huomautus:

• Reitittimen nimi (SSID) asetetaan englanniksi symboleilla ja numeroilla (erikoismerkkejä ei tueta).
  • Kuivausrummun yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon edellyttää, että käytettävissä on 2,4 GHz:n yhteys.
  • Näkyvissä pitäisi olla vähintään kolme WiFi-verkon vastaanottoantennia.
  • Yhdistäessäsi kodinkonetta älypuhelimeen SmartThings-sovelluksella varmista, että molemmat laitteet on yhdistetty samaan reitittimeen.
  • Lataa ja asenna SmartThings sovelluskaupasta (Google Play, Applen App Store tai Samsung Galaxy Apps).
  • Hae sovellus hakusanalla “SmartThings”.
  • Sinun on kirjauduttava Samsung-tilille ennen kuin voit käyttää SmartThings-sovellusta.
  • Määritä Samsung-tili noudattamalla SmartThings-sovelluksen ohjeita.
  • Jos sinulla on Samsung-puhelin, voit lisätä Samsung-tilin älypuhelimen asetuksista. Näin kirjaudut automaattisesti Samsung-tilille.

1. Varmista ensin, että kuivausrummussa ja Wi-Fi-reitittimessä on virta kytkettynä.

2. Avaa SmartThings-sovellus. Napauta plus-painiketta ja valitse aloitusnäkymästä [Lisää laite].

Napauta pluskuvaketta ja valitse lisää laite.

3. Valitse [Kuivausrumpu].

Valitse kuivausrumpu.

4. Valitse [Aloita].

5. Valitse kuivausrummun sijainti ja huone.

Valitse laitteen sijainti ja huone.

6. Pidä painettuna [Smart Control] -painiketta, kunnes näyttöön tulee näkyviin AP.

FlexDry-malleissa paine [Smart Control] -painiketta edestä täytettävässä kuivausrummussa.

Kaasukuivausrummuissa paina [Smart Monitor] -painiketta.

Jos kuivausrummussa on LCD-näyttö, valitse [Settings] (asetukset) ja [Easy Connect].

Valitse asetukset ja easy connect.

Seuraavat vaiheet Android-käyttäjille

7. Yhdistä laite WiFi-verkkoon antamalla Wi-Fi-verkon tiedot.

Muodosta yhteys wifi-verkkoon.

8. Odota, että kuivausrumpu rekisteröidään Samsung-tiliin.

9. Rekisteröinti on valmis. Anna kuivausrummulle nimi.

Anna kuivausrummulle nimi.

Seuraavat vaiheet iOS (iPhone) -käyttäjille

6. Valitse näytön alareunasta Seuraava.

Napauta seuraava.

7. Valitse iPhone-puhelimesta Asetukset ja WiFi ja yhdistä verkkoon, jonka nimi alkaa kuivausrumpu.

Salasana on 1111122222(Viisi kertaa numero 1 ja viisi kertaa numero 2.)

Avaa asetukset ja wifi.

8. Kun laite on yhdistetty WiFi-verkkoon, avaa SmartThings-sovellus uudelleen. Yhdistä laite Wi-Fi-verkkoon antamalla verkon tiedot ja valitse Seuraava. Wi-Fi-verkon tiedot lähetetään kuivausrumpuun.

Muodosta yhteys wifi-verkkoon ja valitse seuraava.

9. Odota, että kuivausrumpu rekisteröidään Samsung-tiliin.

10. Rekisteröinti on valmis. Anna kuivausrummulle nimi.

Kuivausrummun nimen asettaminen.

Huomautus:

• SmartThings-sovelluksen toiminnot ja vaiheiden kuvaukset vaihtelevat ohjelmistoversion mukaan.
  • Jos käytetään mobiilidataa, laitteiden välinen yhteys ja lataukset voivat olla maksullisia.
  • Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.