SmartThings-sovelluksen yhdistäminen uuniin

SmartThings on toiminto, jolla voi helposti ohjata kodin älylaitteita ja Internet of Things (IoT) -laitteita älypuhelimella. Voit seurata ja ohjata kodin ulkopuolelta useiden palveluun rekisteröityjen laitteiden, kuten älylaitteiden, kodinkoneiden, televisioiden, kaiuttimien jne. toimintaa. Kyseessä on uuden sukupolven alusta, joka yhdistää Samsungin tuotteet yhdelle alustalle, johon voi Samsungin laitteiden lisäksi yhdistää myös IoT-laitteita.

Smartthings toiminnassa.

Vaihe 1. Yhteysvaatimukset

Varmista ennen älypuhelimen yhdistämistä uuniin, että seuraavat vaatimukset täyttyvät:

Android

iOS (iPhone)

Käyttöjärjestelmä

Android 6.0 tai uudempi

iOS 10.0 tai uudempi

Laitteen tyyppi

Älypuhelin, tabletti

iPhone 6 tai uudempi, iPad

Muisti

2 Gt tai enemmän

2 Gt tai enemmän

Resoluutio

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

Sovelluksen latausvaatimukset

Muisti 2 Gt tai enemmän

Bluetooth 4.0 tai uudempi

WiFi-heijastukseen soveltuva terminaali

Muisti 2 Gt tai enemmän

Bluetooth 4.0 tai uudempi

WiFi-heijastukseen soveltuva terminaali

Vaihe 2. Älypuhelimen yhdistäminen WiFi-verkkoon

• Älypuhelimessa: Valitse Asetukset → Yhteys → Wi-Fi → Valitse yhdistettävä reititin (anna suojauksen vaatima salasana)
  • Kun yhteys on muodostettu, tarkista, että valittu reititin on ”yhdistetty”.

Huomautus:

• Reitittimen nimi (SSID) asetetaan englanniksi symboleilla ja numeroilla (erikoismerkkejä ei tueta).
  • Uunin yhdistäminen WiFi-verkkoon vaatii 2,4 Ghz:n yhteyden.
  • Näkyvissä pitäisi olla vähintään kolme WiFi-verkon vastaanottoantennia.
  • Yhdistäessäsi kodinkonetta älypuhelimeen SmartThings-sovelluksella varmista, että molemmat laitteet on yhdistetty samaan reitittimeen.

Vaihe 3. SmartThings-sovelluksen asentaminen

• Lataa ja asenna SmartThings sovelluskaupasta (Google Play, Applen App Store tai Samsung Galaxy Apps).
  • Hae sovellus hakusanalla “SmartThings”.

Vaihe 4. Samsung-tilin määrittäminen

• Sinun on kirjauduttava Samsung-tilille ennen kuin voit käyttää SmartThings-sovellusta.
  • Määritä Samsung-tili noudattamalla SmartThings-sovelluksen ohjeita.
  • Jos sinulla on Samsung-puhelin, voit lisätä Samsung-tilin älypuhelimen asetuksista. Näin kirjaudut automaattisesti Samsung-tilille.

Vaihe 5. Älypuhelimen yhdistäminen uuniin

1. Varmista ensin, että uunissa ja Wi-Fi-reitittimessä on virta kytkettynä.

2. Avaa SmartThings-sovellus. Napauta plus-painiketta ja valitse aloitusnäkymästä [Lisää laite].

Valitse lisää laite aloitusnäkymässä.

3. Valitse [Uuni] ja [Uuni (LCD)].

Valitse kiertoilmauuni ja huoneen uuni (lcd).

4. Valitse [Aloita].

5. Valitse uunin sijainti ja huone.

Valitse laitteen sijainti ja huone.

6. Valitse uunin näytöstä [Settings] (asetukset) ja [Easy Connection]-[Connect] (helppo yhdistäminen – yhdistä).

Paina connect (yhdistä).

7. Yhdistä laite WiFi-verkkoon antamalla Wi-Fi-verkon tiedot.

Syötä wifi-verkon tiedot.

8. Odota, että uuni rekisteröidään Samsung-tiliin.

9. Rekisteröinti on valmis. Anna uunille nimi.

Rekisteröinti on valmis.

7. Valitse näytön alareunasta Seuraava

Napauta seuraava.

8. Valitse iPhone-puhelimesta Asetukset ja WiFi ja yhdistä verkkoon, jonka nimi alkaa uuni.

Salasana on 1111122222. (Viisi kertaa numero 1 ja viisi kertaa numero 2.)

Yhdistä wifi-verkkoon salasanalla.

9. Kun laite on yhdistetty WiFi-verkkoon, avaa SmartThings-sovellus uudelleen. Yhdistä laite WiFi-verkkoon antamalla verkon tiedot ja valitse Seuraava. Wi-Fi-verkon tiedot lähetetään uuniin.

Syötä wifi-verkon tiedot,

10. Odota, että uuni rekisteröidään Samsung-tiliin.

11. Rekisteröinti on valmis. Anna uunille nimi.

Rekisteröinti on valmis.

Huomautus:

• SmartThings-sovelluksen toiminnot ja vaiheiden kuvaukset vaihtelevat ohjelmistoversion mukaan.
  • Jos käytetään mobiilidataa, laitteiden välinen yhteys ja lataukset voivat olla maksullisia.
  • Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.