8K-resoluution videoiden kuvaaminen, muokkaaminen ja jakaminen Galaxy-laitteella

8K-resoluutio tuottaa uskomattoman videon laadun, ja Galaxy-laitteilla voit kuvata, muokata ja jakaa 8K-videoita nopeasti ja helposti.

Kuva 8K-resoluution videon kuvaamisesta Galaxy-laitteella.

Huomaathan: 8K-videoiden kuvaaminen ei ole mahdollista kaikilla Galaxy-laitteilla.

Videon kuvaaminen 8K-resoluutiolla

Kuva kamerakuvakkeesta. Kuva kamerakuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa kamera.

Kuva videokuvakkeesta. Kuva videokuvakkeesta.

Vaihe 2. Valitse "Video" tai "Pro Video".

Kuva videosta resoluutio korostettuna. Kuva videosta resoluutio korostettuna.

Vaihe 3. Valitse haluamasi videon resoluutio napauttamalla resoluutiokuvaketta.

Kuva videon ruutunopeudesta. Kuva videon ruutunopeudesta.

Vaihe 4. Valittuasi resoluution, valitse ruutunopeus napauttamalla.

Kuva videon kuvaamisesta ruudun tallennuspainike korostettuna. Kuva videon kuvaamisesta ruudun tallennuspainike korostettuna.

Vaihe 5. Kuvatessasi videota asetetulla resoluutiolla ja ruutunopeudella voit myös tallentaa kuvan videosta painamalla ruudun tallennuspainiketta.

Kuva galleriasta videotallennus korostettuna. Kuva galleriasta videotallennus korostettuna.

Vaihe 6. Kuvattuasi videon avaa Galleria-sovellus ja valitse video.

Toista video napauttamalla ja ota halutessasi korkean resoluution kuva videosta toistamisen aikana napauttamalla tallennuspainiketta.

Voit lukea lisää videoiden muokkaamisesta tukiartikkelista Samsung-videoeditorin käyttäminen.

Kuvatun videon resoluution muuttaminen

Kuva valitusta videosta galleriassa. Kuva valitusta videosta galleriassa.

Vaihe 1. Avaa Galleria ja valitse video.

Kuva valitusta videosta muokkauskuvake korostettuna. Kuva valitusta videosta muokkauskuvake korostettuna.

Vaihe 2. Napauta muokkauspainiketta.

Kuva videon lisävaihtoehtojen kuvakkeesta. Kuva videon lisävaihtoehtojen kuvakkeesta.

Vaihe 3. Siirry säätämään videon resoluutiota napauttamalla lisävaihtoehtojen kuvaketta.

Kuva videon muokkauksen lisävaihtoehdoista koko ja muoto korostettuna. Kuva videon muokkauksen lisävaihtoehdoista koko ja muoto korostettuna.

Vaihe 4. Valitse "Koko ja muoto".

Kuva käytettävissä olevista videon resoluutioista. Kuva käytettävissä olevista videon resoluutioista.

Vaihe 5. Valitse haluamasi videon resoluutio.

Kuva muokatun videon tallennuspainikkeesta. Kuva muokatun videon tallennuspainikkeesta.

Vaihe 6. Kun muokkaus on valmis, valitse "Tallenna".

Kuva videon muokkausten tallennuksen edistymistä.

Video tallennetaan ja se löytyy Galleriasta.

Huomaathan: Tiedostokooltaan suurien tai suuren resoluution videoiden tallentaminen voi kestää muutaman minuutin.

8K-videon jakaminen

Kuva galleriassa olevista videoista. Kuva galleriassa olevista videoista.

Vaihe 1. Avaa Galleria ja valitse jaettava video.

Kuva valitusta videosta jakamiskuvake korostettuna. Kuva valitusta videosta jakamiskuvake korostettuna.

Vaihe 2. Napauta jakokuvaketta.

Kuva käytettävissä olevista jakovaihtoehdoista. Kuva käytettävissä olevista jakovaihtoehdoista.

Vaihe 3. Valitse jakamistapa.