Tiedostojen hallinta Galaxy-puhelimessa

Galaxy-puhelimissa on Omat tiedostot sovellus, jolla voi hallita tiedostoja, kuten asiakirjoja, kuvia, videoita, äänitiedostoja ja latauksia. Voit siirtää tiedostot myös micro SD -kortille tai pilvipalveluun, jos laitteen sisäinen muisti ei riitä.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista ja päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Ladattujen tiedostojen hakeminen

Omat tiedostot -sovellus järjestää tiedostosi automaattisesti luokki, jolloin ne on helppo löytää. Löydät ladatut tiedostot Lataukset-välilehdestä.

Vaihe 1. Avaa Omat tiedostot -sovellus.

Vaihe 2. Valitse Lataukset kohdasta Kategoriat. Nyt näet ladatut tiedostot.

Ladatut tiedostot

Huomautus: Kaikki ladattu sisältö ei ole käytettävissä Omissa tiedostoissa. Sisältö, joka on ladattu suoratoistosovelluksella, joka sallii kuuntelemisen tai katselemisen ilman verkkoyhteyttä, on tavallisesti käytettävissä vain itse sovelluksessa. Tämä johtuu useimmiten tekijänoikeusrajoitteista. Esimerkiksi YouTubesta ladattua videota voi toistaa vain YouTube-sovelluksella.

Jos laitteessasi on SD-korttipaikka ja SD-kortti on paikoillaan, voit siirtää tiedostosi ja kansiosi sisäisestä tallennustilasta SD-kortille.

Vaihe 1. Avaa Omat tiedostot -sovellus.

Vaihe 2. Hae tiedostot, jotka haluat siirtää.

① Hae: Etsi tiedostoa nimellä napauttamalla kuvaketta.

② Viimeisimmät tiedostot: Viimeksi käytetyt tiedostot näkyvät tässä. Napauttamalla viimeistä tiedostoa näet kaikki viimeisimmät tiedostosi.

③ Kategoriat: Laitteeseesi tallennetut tiedot on järjestetty kategorioihin niiden tiedostotyypin perusteella.

④ Tallennussijainnit: Tiedostoja voidaan tallentaa eri sijainteihin riippuen laitteen käytöstäsi. Napauttamalla tallennusvaihtoehtoa näet kyseiseen sijaintiin tallennetut tiedostot.

Tiedostojen siirtäminen

Vaihe 3. Valitse tiedostot tai kansiot pitämällä painettuna ja napauta Siirrä tai Kopioi.

Vaihe 4. Palaa Omat tiedostot -sovelluksen päänäyttöön ja valitse SD-kortti.

Tiedostojen siirtäminen

Vaihe 5. Selaa SD-kortti-valikossa kansioon, johon haluat siirtää tiedostot tai kansiot, ja valitse lopuksi Siirrä tänne.

Tiedostojen siirtäminen

Huomautus: Galaxy S21 -malleissa ei ole korttipaikkaa.

Vaihe 1. Avaa mobiililaitteen lukitus ja liitä se tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Vaihe 2. Jos liität laitteen ensimmäistä kertaa kyseiseen tietokoneeseen, sinulta voidaan pyytää lupaa yhteyden muodostamiseen. Napauta Salli mobiililaitteen ponnahdusikkunassa.

Vaihe 3. Yhteys määritetään oletuksena tiedostojen siirtämiselle. Tiedostojen siirtämistä varten varmista, että olet valinnut Tiedostojen siirtäminen / Android Auto. Löydät USB-asetukset napauttamalla pikapaneelin USB-ilmoitusta.

Tiedostojen siirtäminen

Vaihe 4. Nyt voit käyttää tietokoneen File Explorer -sovellusta tiedostojen selaamiseen ja kopioimiseen.

Tiedostojen siirtäminen

Jos laitteessasi ei ole riittävästi tallennustilaa tai jos et tarvitse kaikkia tiedostoja, voit poistaa tiedostoja Omat tiedostot -sovelluksessa.

Vaihe 1. Avaa Omat tiedostot -sovellus ja hae tiedosto, jonka haluat poistaa.

Vaihe 2. Valitse tiedosto pitämällä se painettuna.

Tiedostojen poistaminen

Vaihe 3. Valitse Poista.

Vaihe 4. Valitse Siirrä roskakoriin. Tiedosto säilyy roskakorissa 30 päivää ennen kuin se poistetaan pysyvästi.

Tiedostojen poistaminen

Huomautus: Roskakori-toimintoa ei tueta kaikissa laitemalleissa.

Omien tiedostojen Roskakori-toiminnon pitäisi olla käytössä oletuksena, mutta voit varmuuden vuoksi varmistaa asian.

Vaihe 1. Avaa Omat tiedostot -sovellus ja valitse Lisää (kolme vierekkäistä pistettä).

Vaihe 2. Valitse Asetukset.

Tiedostojen poistaminen

Vaihe 3. Tarkista, että Roskakorin vieressä oleva valitsin on käytössä.

Tiedostojen poistaminen

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.