Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Asiantuntijoiden tuki, yhteisö ja ainutlaatuisia tarjouksia. Samsung Members tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia. Sovelluksesta saat sisäpiirin tietoa, oikeita ratkaisuja osaajilta, opit hyödyntämään suosikkitoimintojasi ja autat luomaan tulevaisuutta.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset Ohjelmistopäivitys.
Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.
Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Tutustu Samsung Members -sovellukseen

Samsung Members -sovelluksen Yhteisössä voit olla yhteydessä muihin käyttäjiin ja jakaa tietoa. Anna neuvoja ja arvosteluja ja kerro loistavat ratkaisusi muille Yhteisön Galaxy-käyttäjille. Se on kaltaistesi kumppaneiden oma tila.

Tutustu yhteisöön

Saat helposti sisäpiirin tietoa asiantuntijoilta kohdassa Uutiset ja neuvot. Saat myös vinkkejä, kuinka voit ottaa kaiken irti tekniikastasi.

Tutustu uutisiin ja neuvoihin

Voit ottaa kaiken irti myös Samsung-erikoistarjouksista kohdassa Edut. Saat ainutlaatuisia alennuksia rakastamistasi tuotteista ja paikoista.

Tutustu etuihin

Huomautus: Kaikki valikot eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi.

Voit ottaa yhteyttä Samsung Members -sovellukseen, jos käyttämissäsi Samsungin tuotteissa tai palveluissa on virheitä tai ongelmia. Löydät sieltä myös usein kysytyt kysymykset. Kukin toiminto on valittavissa Tutki- ja Pyydä neuvoa -välilehdillä.

Puhelimen ylläpito

Pidä Galaxy-puhelimesi kunnossa. Voit suorittaa helposti puhelimen diagnostiikan ja tarkistaa sen kunnon.

• Automaattiset tarkistukset
• Interaktiiviset tarkistukset
• Muistin tyhjentäminen
• Asetusten optimointi

Puhelimen ylläpito Samsung Members -sovelluksella

Usein kysytyt kysymykset

Löydät tarvitsemasi vastaukset. Kattava usein kysyttyjen kysymysten osio, josta voit löytää tarvitsemasi vastaukset. Voit kysyä neuvoa suoraan myös Samsungin asiantuntijoilta, jos haluat tarkempia vastauksia, ja lähettää ilmoituksia vioista, kuten sovellusten kaatumisesta.

UKK ja Samsung Members

Palaute

Kysy neuvoa asiantuntijoiltamme tai lähetä ilmoituksia suoraan laitteestasi.

Palautteen lähettäminen

Huomautus: Ehdotukset eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi.

Samsung Members -sovelluksella voit lähettää virheilmoituksen laitteesi vianmääritystä varten. Voit lähettää ilmoituksen erilaisista ongelmista, kuten laitteen hitaus, ylikuumeneminen, järjestelmä/asetukset ja paljon muuta. Katso alta, kuinka voit lähettää virheilmoituksen.

Vaihe 1. Avaa Samsung Members -sovellus ja napauta + -kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
Vaihe 2. Napauta Virheilmoitukset.

Virheilmoituksiin siirtyminen

Vaihe 3. Sinua pyydetään valitsemaan, lähetätkö järjestelmälokin tiedot Aina vai Vain tämän kerran. Suosittelemme, että olet yhteydessä WiFi-verkkoon matkapuhelinliittymästäsi riippuen.
Vaihe 4. Valitse Kategoria-luettelosta laitettasi vastaava ongelma.
Vaihe 5. Kirjoita ongelman tiedot tai liitä video tai näyttökuva, jotta ongelmasi on helpompi ymmärtää. Lähetä ilmoitus painamalla Lähetä-kuvaketta.

Virheen kuvaileminen yksityiskohtaisesti

Virheen ilmoittaminen Galaxy Wearable -sovelluksella

Jos vika on lisälaitteessa, voit lähettää virheilmoituksen Galaxy Wearable -sovelluksella sen sijaan, että ottaisit yhteyttä suoraan Samsung Members -sovelluksella.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus > napauta Valikko (kolme vaakasuoraa viivaa) vasemmassa yläkulmassa.
Vaihe 2. Valitse Ota yhteyttä > Virheilmoitukset.

Virheen ilmoittaminen Galaxy Wearable -sovelluksella

Vaihe 3. Valitse Aina tai Vain tämän kerran ja napauta OK.
Vaihe 4. Kuvaile ongelma yksityiskohtaisesti ja LÄHETÄ.

Virheilmoitusten lähettäminen

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.