AR-emojitarrojen käyttö

AR-emojit (Augmented Reality, laajennettu todellisuus) on toiminto, joka luo sinusta animoidun version johon voit nauhoittaa liikkeitäsi ja ilmeitäsi. Voit luoda omia tarrojasi lisäämällä ilmeitä, toimintoja, tekstiä, koristeita ja taustoja.

AR-emojitarra tanssivasta miehestä.

Huomaa: AR-emojit ovat käytettävissä vain tietyillä laitteilla, ja tiettyjä liikkeitä tai ilmeitä ei välttämättä tunnisteta. Kuvakkeet ja näytöt saattavat vaihdella alla olevista havainnekuvista laitteestasi, käyttöjärjestelmästäsi ja teemastasi riippuen.

Vaihe 1. Samsung-kansio korostettuna älypuhelimen päävalikossa. Vaihe 1. Samsung-kansio korostettuna älypuhelimen päävalikossa.

Vaihe 1. Avaa Samsung-kansiosi.

Vaihe 2. AR-alue logo. Vaihe 2. AR-alue logo.

Vaihe 2. Napauta kohtaa "AR-alue".

Vaihe 3. AR-emojitarravaihtoehto korostettuna. Vaihe 3. AR-emojitarravaihtoehto korostettuna.

Vaihe 3. Napauta kohtaa "AR-emojitarrat".

Voit löytää sovelluksen myös kirjoittamalla hakupalkkiin AR Zone tai napauttamalla Asetukset > Sovellukset > AR-emojitarrat.

Huomaa: AR-emojit, AR-emojien muokkaus ja AR-emojitarrat ovat käytettävissä vain, jos älypuhelimesi tukee AR Zone -sovellusta.

Vaihe 1. AR-emojitarravaihtoehto korostettuna. Vaihe 1. AR-emojitarravaihtoehto korostettuna.

Vaihe 1. Napauta kohtaa "AR-emojitarrat".

Vaihe 2. Luomisvalikko korostetulla nuolella jatkamista varten ja korostetuilla valinnoilla luoda emojitarra kameralla tai kuvasta. Vaihe 2. Luomisvalikko korostetulla nuolella jatkamista varten ja korostetuilla valinnoilla luoda emojitarra kameralla tai kuvasta.

Vaihe 2. Voit jatkaa näytöllä näkyvän emojin käyttöä napauttamalla nuolta tai voit napauttaa kohtaa "Luo kameralla" tai "Luo kuvasta".

Vaihe 3. AR-emojitarran muokkaamisvalikko. Vaihe 3. AR-emojitarran muokkaamisvalikko.

Vaihe 3. Muokkaa AR-emojitarraasi.

Vaihe 4. Valmista-painike korostettuna. Vaihe 4. Valmista-painike korostettuna.

Vaihe 4. Napauta "Valmista" tallentaaksesi muutokset.

Voit ladata kohdasta Lataa tarroja useita tarrapakkauksia, jos haluat lisää tarroja käyttöösi.

Vaihe 1. Kohta Luo mukautettuja tarroja korostettuna. Vaihe 1. Kohta Luo mukautettuja tarroja korostettuna.

Vaihe 1. Napauta kohtaa Luo mukautettuja tarroja.

Vaihe 2. Lataa tarroja -valikko korostetulla latauspainikkeella. Vaihe 2. Lataa tarroja -valikko korostetulla latauspainikkeella.

Vaihe 2. Valitse tarrapakkaus, jonka haluat ladata.

Vaihe 4. Lataa tarroja -valikko latauspalkilla. Vaihe 4. Lataa tarroja -valikko latauspalkilla.

Vaihe 3. Odota, kunnes latauspalkki on täynnä.

Vaihe 5. Galleria, jossa näkyvät uudet AR-emojitarrat. Vaihe 5. Galleria, jossa näkyvät uudet AR-emojitarrat.

Vaihe 4. Uudet tarrat tulevat käyttöön älypuhelimessasi.

Kun olet luonut AR-emojitarrasi, voit tallentaa ne galleriaasi helppoa jakamista varten.

Vaihe 1. AR-emojitarroja näkyvissä näytöllä. Vaihe 1. AR-emojitarroja näkyvissä näytöllä.

Vaihe 1. Valitse AR-emojitarra.

Vaihe 2. Lisää galleriaan -painike korostettuna. Vaihe 2. Lisää galleriaan -painike korostettuna.

Vaihe 2. Napauta kohtaa "Lisää galleriaan".

Vaihe 3. AR-emojitarran tiedostomuotovaihtoehdot korostettuna. Vaihe 3. AR-emojitarran tiedostomuotovaihtoehdot korostettuna.

Vaihe 3. Valitse tiedostomuoto AR-emojitarran tallentamista varten.