Dolby Atmos -ominaisuuden käyttöönotto Galaxy-älypuhelimessa

Dolby Atmos

Monissa Galaxy-älypuhelimissa on Dolby Atmos -audiotila, joka tuottaa korkealaatuisen 3D-äänikokemuksen. Lisäksi äänitilojen avulla saat parhaan mahdollisen Galaxy-kokemuksen.

Galaxy S9/ S9+, S10e, S10, S10+ ja Note9 -laitteissa Dolby Atmos löytyy sekä kuulokkeista, että laitteen sisäisistä kaiuttimista.

Muissa malleissa voit nauttia tehokkaasta surround-äänestä kytkemällä älypuhelimeesi kuulokkeet tai ulkoiset kaiuttimet.

Alta voit lukea, kuinka äänitilat otetaan käyttöön asetuksissa tai ilmoituspaneelin kautta.

1 Napauta "Asetukset" ja avaa "Ääni ja värinä".
2 Jos sinulla on Android-versio 9.0, napauta "Äänen lisäasetukset" ja "Äänenlaatu ja tehosteet". Jos sinulla on aiempi versio, napauta vain "Äänenlaatu ja tehosteet".
Napauta Äänenlaatu ja tehosteet
3 Ota Dolby Atmos käyttöön siirtämällä valitsinta.
Ota käyttöö Dolby Atmos

Huomaathan: Ottaaksesi käyttöön Dolby Atmos -ominaisuuden muissa kuin Galaxy S9/ S9+, S10, S10e, S10+ ja Note9 -malleissa, sinun on ensin kytkettävä kuulokkeet tai ulkoiset kaiuttimet.

4 Lisäksi käytettävissä on erilaisia äänitehosteita. Jos haluat vaihtaa tilaa, napauta "Dolby Atmos" ja valitse äänitila.
Soundalive-tilat

Huomaathan: Joitakin äänitehosteita ei tueta Dolby Atmos -ominaisuuden ollessa käytössä.

1 Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä laitetta alhaalta ylös. Laajenna ilmoituspaneelin valinnat.
Ilmoituspaneeli
2 Pyyhkäsise ilmoituspaneelia vasemmalle.
Laajennettu ilmoituspaneeli
3 Ota ominaisuus käyttöön napauttamalla "Dolby Atmos".
Dolby Atmos ilmoituspaneelissa

Huomaathan: Ottaaksesi käyttöön Dolby Atmos -ominaisuuden muissa kuin Galaxy S9/ S9+, S10, S10e, S10+ ja Note9 -malleissa, sinun on ensin kytkettävä kuulokkeet tai ulkoiset kaiuttimet.

Huomaathan: Joskus valkoinen kohina kuuluu voimakkaana toistettaessa tallennettua ääni- tai videotiedostoa Dolby Atmos -ominaisuuden ollessa käytössä. Jos näin tapahtuu, suosittelemme ominaisuuden ottamista pois käytöstä.

Dolby Atmos pelaamista varten on käytettävissä Galaxy S10e, S10, S10+ ja Note9 -laitteissa, joissa on Android 9.0.

Saat todellisen tuntuiset Dolby Atmos -äänet automaattisesti aloittaessasi pelaamiseen siirtämällä "Dolby Atmos pelaamista varten" -valitsimen oikealle.

Siirrä Dolby Atmos pelaamista varten -valitsinta

Adapt Sound -ominaisuus auttaa sinua löytämään ja asettamaan tarpeittesi mukaiset ääniasetukset ja käyttää niitä puheluihin, musiikkiin ja videoihin.

Huomaathan: Adapt Sound ei välttämättä toimi oikein, jos Median äänenvoimakkuuden synkronointi on otettu käyttöön Bluetooth-asetuksissa.

Löydä sinulle parhaiten sopivat ääniasetukset seuraavasti:

1 Napauta "Asetukset" ja avaa "Ääni ja värinä".
2 Jos sinulla on Android-versio 9.0, napauta "Äänen lisäasetukset" ja "Äänenlaatu ja tehosteet". Jos sinulla on aiempi versio, napauta vain "Äänenlaatu ja tehosteet".
3 Napauta "Adapt Sound".
4 Valitse oma ikäryhmäsi (esim. 30–60-vuotiaat).
Valitse ikäryhmä
5 Jos haluat luoda muokautetun ääniprofiilin, napauta "Lisää mukautettu ääniprofiili".
Napauta Lisää mukautettu ääniprofiili
6 Tämän profiilin luomiseksi on suoritettava kuulotesti. Kytke kuulokkeet ja napauta "Käynnistä".
Napauta Käynnistä