Dual SIM card

Kahden SIM-kortin käyttäminen

Jos asetat kaksi SIM-korttia, voit käyttää kahta puhelinnumeroa tai palveluntarjoajaa yhdessä laitteessa. Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta. Valitse SIM-kortti ja aktivoi kytkin napauttamalla sitä.

SIM-korttien mukauttaminen

Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta ja valitse sitten "SIM-kortti" seuraavien toimintojen käyttöä varten:

Kuvake: Vaihda SIM-kortin kuvaketta.

Nimi: Vaihda SIM-kortin näyttönimeä.

Verkkotila: Valitse SIM-kortin kanssa käytettävä verkkotyyppi.

Ensisijaisten SIM-korttien määrittäminen

Kun kaksi korttia on aktivoitu, voit määrittää äänipuhelut, viestit ja datapalvelut korttikohtaisesti. Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta ja määritä korttien ominaisuuksien asetukset Ensisijainen SIM-kortti -toiminnolla.

SIM- kortin valitseminen lähtevään puheluun

Valitaksesi kummalla SIM- kortilla haluat puhelun soittaa, paina puhelin- sovelluksessa joko 1 tai 2.

Saapuvan puhelun SIM- kortin tunnistaminen

Kun puhelimessa on kaksi SIM- korttia, niin näet symboleista kummasta SIM- kortista puhelu.

SIM-kortin asetukset (kahden SIM-kortin mallit)

Napauta Asetukset-näytössä Yhteydet > SIM-kortin hallinta.

Puhelut: Valitse SIM-kortti, jota käytetään äänipuheluissa.

Tekstiviestit: Valitse "SIM" viestejä varten.

Mobiilidata: Valitse SIM-kortti, jota käytetään datapalveluissa.

Vahvista puhelujen SIM-kortti: Aseta laite näyttämään SIM-kortin valintaponnahdusikkuna, kun soitetaan takaisin numeroon tai soitetaan viestistä. Ponnahdusikkuna tulee näkyviin vain, jos aiemmassa puhelussa tai viestissä käytetty SIM-kortti poikkeaa ensisijaisesta SIM-kortista.

Kaksi SIM-korttia aina käytössä: Aseta laite sallimaan saapuvat puhelut toisesta SIM-kortista puhelun aikana.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.