Dual SIM card

Kahden SIM-kortin käyttäminen

Jos asetat kaksi SIM-korttia, voit käyttää kahta puhelinnumeroa tai palveluntarjoajaa yhdessä laitteessa. Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta. Valitse SIM-kortti ja aktivoi kytkin napauttamalla sitä.

SIM-korttien mukauttaminen

Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta ja valitse sitten "SIM-kortti" seuraavien toimintojen käyttöä varten:

Kuvake: Vaihda SIM-kortin kuvaketta.

Nimi: Vaihda SIM-kortin näyttönimeä.

Verkkotila: Valitse SIM-kortin kanssa käytettävä verkkotyyppi.

Ensisijaisten SIM-korttien määrittäminen

Kun kaksi korttia on aktivoitu, voit määrittää äänipuhelut, viestit ja datapalvelut korttikohtaisesti. Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta ja määritä korttien ominaisuuksien asetukset Ensisijainen SIM-kortti -toiminnolla.

SIM- kortin valitseminen lähtevään puheluun

Valitaksesi kummalla SIM- kortilla haluat puhelun soittaa, paina puhelin- sovelluksessa joko 1 tai 2.

Saapuvan puhelun SIM- kortin tunnistaminen

Kun puhelimessa on kaksi SIM- korttia, niin näet symboleista kummasta SIM- kortista puhelu.

SIM-kortin asetukset (kahden SIM-kortin mallit)

Napauta Asetukset-näytössä Yhteydet > SIM-kortin hallinta.

Puhelut: Valitse SIM-kortti, jota käytetään äänipuheluissa.

Tekstiviestit: Valitse "SIM" viestejä varten.

Mobiilidata: Valitse SIM-kortti, jota käytetään datapalveluissa.

Vahvista puhelujen SIM-kortti: Aseta laite näyttämään SIM-kortin valintaponnahdusikkuna, kun soitetaan takaisin numeroon tai soitetaan viestistä. Ponnahdusikkuna tulee näkyviin vain, jos aiemmassa puhelussa tai viestissä käytetty SIM-kortti poikkeaa ensisijaisesta SIM-kortista.

Kaksi SIM-korttia aina käytössä: Aseta laite sallimaan saapuvat puhelut toisesta SIM-kortista puhelun aikana.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.