Dual SIM card

Kahden SIM-kortin käyttäminen

Jos asetat kaksi SIM-korttia, voit käyttää kahta puhelinnumeroa tai palveluntarjoajaa yhdessä laitteessa. Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta. Valitse SIM-kortti ja aktivoi kytkin napauttamalla sitä.

SIM-korttien mukauttaminen

Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta ja valitse sitten "SIM-kortti" seuraavien toimintojen käyttöä varten:

Kuvake: Vaihda SIM-kortin kuvaketta.

Nimi: Vaihda SIM-kortin näyttönimeä.

Verkkotila: Valitse SIM-kortin kanssa käytettävä verkkotyyppi.

Ensisijaisten SIM-korttien määrittäminen

Kun kaksi korttia on aktivoitu, voit määrittää äänipuhelut, viestit ja datapalvelut korttikohtaisesti. Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Yhteydet > SIM-kortin hallinta ja määritä korttien ominaisuuksien asetukset Ensisijainen SIM-kortti -toiminnolla.

SIM- kortin valitseminen lähtevään puheluun

Valitaksesi kummalla SIM- kortilla haluat puhelun soittaa, paina puhelin- sovelluksessa joko 1 tai 2.

Saapuvan puhelun SIM- kortin tunnistaminen

Kun puhelimessa on kaksi SIM- korttia, niin näet symboleista kummasta SIM- kortista puhelu.

SIM-kortin asetukset (kahden SIM-kortin mallit)

Napauta Asetukset-näytössä Yhteydet > SIM-kortin hallinta.

Puhelut: Valitse SIM-kortti, jota käytetään äänipuheluissa.

Tekstiviestit: Valitse "SIM" viestejä varten.

Mobiilidata: Valitse SIM-kortti, jota käytetään datapalveluissa.

Vahvista puhelujen SIM-kortti: Aseta laite näyttämään SIM-kortin valintaponnahdusikkuna, kun soitetaan takaisin numeroon tai soitetaan viestistä. Ponnahdusikkuna tulee näkyviin vain, jos aiemmassa puhelussa tai viestissä käytetty SIM-kortti poikkeaa ensisijaisesta SIM-kortista.

Kaksi SIM-korttia aina käytössä: Aseta laite sallimaan saapuvat puhelut toisesta SIM-kortista puhelun aikana.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.