Galaxy Buds -korvanappien ohjelmiston päivittäminen

Galaxy Buds -korvanappien pitäminen päivitettynä on paras tapa varmistaa, että saat joka päivä kaiken irti Buds-korvanapeistasi. Tässä on ohjeet Galaxy Buds -korvanappien ohjelmiston tarkistamiseen ja päivittämiseen, jotta voit varmistaa, että Buds-korvanappisi ovat aina ajan tasalla.

Kuva Galaxy Wearable -ohjelmiston päivitysnäyttö.

Galaxy Buds -korvanappien ohjelmiston päivittäminen

Jotta voit päivittää Galaxy Buds -ohjelmiston, sinun on ensin ladattava Galaxy Wearable -sovellus älypuhelimeesi seuraavasti:

• Avaa Galaxy Store- tai Play Store ja napauta hakukuvaketta. Hae ja valitse Galaxy Wearable ja napauta asennuskuvaketta (nuoli alas) sovelluksen vieressä. Kun asennus on valmis, avaa sovellus napauttamalla toistokuvaketta.

Päivitä Galaxy Buds -ohjelmiston uusimmat toiminnot seuraavasti:

Kuva aloitusnäytöstä "Galaxy Wearable" -sovellus korostettuna. Kuva aloitusnäytöstä "Galaxy Wearable" -sovellus korostettuna.

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Wearable" -sovellus.

Kuva "Galaxy Buds" -näytöstä "Korvanappien asetukset" korostettuna.  Kuva "Galaxy Buds" -näytöstä "Korvanappien asetukset" korostettuna.

Vaihe 2. Kun Galaxy Buds -korvanapit on yhdistetty, valitse "Korvanappien asetukset".

Kuva "Korvanappien asetukset" -valikosta "Korvanappien ohjelmistopäivitys" korostettuna. Kuva "Korvanappien asetukset" -valikosta "Korvanappien ohjelmistopäivitys" korostettuna.

Vaihe 3. Valitse valikon lopusta "Korvanappien ohjelmistopäivitys".

Vaihe 4. "Korvanappien ohjelmistopäivitys" -näytössä voit valita "Lataa ja asenna", Automaattinen lataus Wi-Fi-yhteydellä" tai "Viimeisin päivitys".

Huomaathan: "Korvanappien ohjelmistopäivitys" -valikko ei välttämättä ole näkyvissä riippuen käyttämästäsi mallista, verkosta ja versiosta.