Mittaa EKG:si Galaxy Watch -sarjalla

Samsung Health Monitor -sovelluksen avulla voit käyttää Galaxy Watch -älykelloasi EKG (elektrokardiogrammi) -tietojen tallentamiseen ja seuraamiseen, jotta voit seurata sydämesi rytmiä. Tallennuksen jälkeen voit tallentaa tiedot Galaxy-puhelimeesi ja tarvittaessa jakaa tulokset lääkärien kanssa. Tutustu vinkkeihimme ja ohjeisiimme tämän hyödyllisen työkalun käyttämiseksi.

Samsung Galaxy Watch EKG-mittausten näyttö.

Huomautukset:

• Varmista, että Galaxy Watch -laitteesi on päivitetty uusimpaan ohjelmistoversioon. Tietoja, jotka on kerätty kellostasi, Samsung Health Monitor -sovelluksesta tai niihin liittyvästä ohjelmistosta, ei ole tarkoitettu sairauksien tai muiden tilojen diagnosointiin, parantamiseen, lievittämiseen, hoitoon tai ehkäisyyn. EKG-toimintoa ei ole tarkoitettu alle 22-vuotiaille käyttäjille tai henkilöille, joilla on tiedossa olevia rytmihäiriöitä, eteisvärinää lukuun ottamatta. Kysy neuvoja lääkäriltä. Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella ohjelmistoversiosta, maasta tai alueesta riippuen.
  • EKG-toiminto on saatavilla Galaxy Active2, Watch3, Watch4 -sarjoissa, Galaxy Watch5 -sarjoissa, Galaxy Watch6 -sarjoissa.
  • EKG-toiminto ei ehkä ole saatavilla joissakin maissa.

Vinkkejä EKG:n tallentamiseen

Tarkkojen tulosten saamiseksi käytä seuraavia vinkkejä EKG:n tallentamisen yhteydessä:

• Varmista, että kätesi, ranteesi ja kellosi ovat puhtaat.

• Paremman ihokontaktin saavuttamiseksi kokeile pitää kelloa hieman ranteen luun ulkopuolella ja kohti kyynärpäätä.

• Lepuuta kyynärvarsia mukavasti pöydällä tai tasaisella pinnalla, äläkä liikuta käsiäsi tai puhu tallennuksen aikana.

• Varmista, että sormenpääsi peittää kellon Koti-painikkeen ja lepää sillä täysin tallennuksen aikana.

• Jos mittaus pysähtyy, keskeytyy tai epäonnistuu, sormesi saattavat olla liian kuivat. Kuiva iho tai kehon karvat ranteessasi voivat häiritä signaalin siirtoa, joten levitä kosteuttavaa voidetta ihollesi tai poista kehon karvat ennen mittauksen suorittamista.

Tallenna EKG:si

Sydämen toiminnan seuraaminen on nopea ja helppo prosessi Galaxy Watchillasi. Varmista, että kellosi on yhdistetty Galaxy-puhelimeesi ennen jatkamista.

Samsung Health Monitor -sovellus Galaxy Watchissa. Samsung Health Monitor -sovellus Galaxy Watchissa.

Vaihe 1. Varmista, että kello on tiukasti ranteessasi ja avaa sitten Samsung Health Monitor -sovellus.

Samsung Health Monitor -sovelluksen EKG-valintaruutu. Samsung Health Monitor -sovelluksen EKG-valintaruutu.

Vaihe 2. Napauta EKG näytöllä.

Ohjeellinen näyttö EKG:n mittaamiseen Galaxy Watchilla. Ohjeellinen näyttö EKG:n mittaamiseen Galaxy Watchilla.

Vaihe 3. Tarkista tiedot ja salli tarvittavat käyttöoikeudet.
Napauta Avaa puhelinsovellus ja avaa sitten puhelimesi.
Lopuksi seuraa puhelimessasi olevan Samsung Health -sovelluksen näytöllä näkyviä ohjeita.

Henkilö, jolla on Galaxy Watch ja joka mittaa EKG:taan. Henkilö, jolla on Galaxy Watch ja joka mittaa EKG:taan.

Vaihe 4. Käytä vastakkaista kättäsi ja aseta kevyesti yksi sormesi kellon Koti-painikkeelle 30 sekunnin ajan. Kellon näytölle ilmestyy laskenta.

Huomaa: Älä paina Koti-painiketta tallennuksen aikana; tämän painikkeen painaminen pysäyttää tallennuksen.

EKG-mittaustulosten näyttö Galaxy Watchissa. EKG-mittaustulosten näyttö Galaxy Watchissa.

Vaihe 5. Kun tallennusprosessi on valmis, EKG-tulokset näkyvät kellossasi. Pyyhkäise ylös ja alas nähdäksesi tulokset.

Vaihtoehto lisätä EKG-oireita Galaxy Watchiin. Vaihtoehto lisätä EKG-oireita Galaxy Watchiin.

Vaihe 6. Jos tunnet mitään oireita, pyyhkäise alaspäin ja napauta sitten Lisää.

Lisää ja tallenna EKG-oireita Galaxy Watchiin. Lisää ja tallenna EKG-oireita Galaxy Watchiin.

Vaihe 7. Selaa luetteloa ja valitse oireesi. Lisää oireet napauttamalla Tallenna.

Huomaa: Tarvittaessa voit muuttaa valitsemiasi oireita napauttamalla Muokkaa.

Jaa tuloksesi

ECG-mittauksen jälkeen tuloksesi muunnetaan PDF-muotoon. Voit sitten tallentaa ja jakaa tämän raportin sähköpostitse, Google Drive -palvelun kautta ja muiden palveluiden avulla.

Samsung Health Monitor -sovellus Galaxy-puhelimessa.

Avaa Samsung Health Monitor -sovellus > Lisää vaihtoehtoja (kolme pystysuoraa pistettä) > Jaa.
Valitse raporttisi > napauta Jaa > valitse haluamasi jakamistapa.
Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita raporttisi jakamiseksi.

Huomautukset: Ota yhteyttä Samsungin huoltopisteeseen, jos sinulla on ongelmia Samsung Health Monitor -sovelluksen, Galaxy Watchin tai Galaxy-puhelimen kanssa.