Galaxy-kameran käyttäminen vesileiman lisäämiseksi ja muokkaamiseksi valokuvissa

Lisää valokuviisi ammattimainen vesileima, kun kuvaat Samsung Galaxy -kameralla näyttääksesi "mallin nimen, päivämäärän ja ajan".

Kuva kahdesta laitteesta samalla kuvalla Galleria-tilassa, toisessa kuvassa on vesileima.

Vesileima-ominaisuuden asettaminen

Kuva alkunäytön Kamera-kuvakkeesta. Kuva alkunäytön Kamera-kuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa Samsung Galaxy -puhelimesi Kamera-sovellus.

Kuva Kamera-sovelluksen Asetukset-kuvakkeesta. Kuva Kamera-sovelluksen Asetukset-kuvakkeesta.

Vaihe 2. Napauta Asetukset-kuvaketta.

Kuva Kamera-asetusten Vesileima-vaihtoehdosta vaihtopainikkeella. Kuva Kamera-asetusten Vesileima-vaihtoehdosta vaihtopainikkeella.

Vaihe 3. Napauta "Vesileima" avataksesi Vesileima-asetukset tai napauta vaihtopainiketta aktivoidaksesi Vesileima-ominaisuuden tai poistaaksesi sen käytöstä.

Kuva vesileiman mukautettavista vaihtoehdoista, mukaan lukien mallin nimi, päivämäärä ja aika sekä tyylivaihtoehdot, joihin sisältyy fonttivalinta ja tekstin kohdistus. Kuva vesileiman mukautettavista vaihtoehdoista, mukaan lukien mallin nimi, päivämäärä ja aika sekä tyylivaihtoehdot, joihin sisältyy fonttivalinta ja tekstin kohdistus.

Vaihe 4. Voit muokata näytettävää mallin nimeä Vesileima-asetuksissa napauttamalla Muokkaa-kuvaketta. Voit myös napauttaa "Päivämäärä ja aika" asettaaksesi sen näkyväksi tai poistaa sen näkyvistä. Napauta "Fontti" vaihtaaksesi fonttia ja napauta Kohdistus-kuvakkeita vasen, keskellä, oikea vaihtaaksesi vesileiman kohdistusta.

Huomautus: Kun valokuvaan on käytetty vesileimaa, sitä ei voida poistaa