Hätäpuheluominaisuuden poistaminen käytöstä

OneUI 5.0 tai sitä myöhempää käyttöliittymää käyttävissä Galaxy-laitteissa on hätäpuheluominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi soittaa hätäpuhelun painamalla sivupainiketta 5 kertaa. Käyttäjä voi poistaa ominaisuuden käytöstä vahinkopuheluiden välttämiseksi.

Kuva henkilöstä soittamassa hätäpuhelua Galaxy-laitteella.

Automaattisen hätäpuhelun poistaminen käytöstä

Kuva Asetukset-kuvakkeesta. Kuva Asetukset-kuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa Asetukset.

Kuva asetusten ”Turvallisuus ja hätätilanteet” -kohdasta. Kuva asetusten ”Turvallisuus ja hätätilanteet” -kohdasta.

Vaihe 2. Napauta asetusten ”Turvallisuus ja hätätilanteet” -kohtaa.

Kuva hätäpuheluasetuksista. Kuva hätäpuheluasetuksista.

Vaihe 3. Napauta kohtaa ”Hätäpuhelu”.

Kuva ”Hätäpuhelu”-vaihtopainikkeesta. Kuva ”Hätäpuhelu”-vaihtopainikkeesta.

Vaihe 4. Napauta vaihtopainiketta hätäpuhelun ottamiseksi käyttöön tai pois käytöstä.