Puheluasetusten määrittäminen Android-puhelimessa

Android-puhelimissa on useita puheluvaihtoehtoja. Yleisimpiä toimintoja ovat numeroiden estäminen, puheluiden ilmoitukset ja soittoäänet, puheluihin vastaaminen ja niiden lopettaminen, pikavastausviestit ja puhelun näyttäminen sovellusta käytettäessä.

Puheluasetusten määrittäminen Android-puhelimessa

Ennen kuin kokeilet alla olevaa ratkaisua ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Voit estää tuntemattomat numerot puhelimen asetuksissa lisäämällä ne automaattisesti hylättävien luetteloon.

Huomaathan: Vaikka useimmat estävät tuntemattomat tai salatut numerot häiriöpuheluiden vähentämiseksi, jos estät tuntemattomat numerot, saatat samalla estää todellisia soittajia, joiden numero on salattu lakisääteisistä syistä.

1 Avaa Puhelin-sovellus
Puhelin-sovelluksen kuvake
2 Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä)
Valitse lisää
3 Valitse Asetukset
Valitse Asetukset
4 Valitse Estä numeroita
Valitse Estä numeroita
5 Salli tai estä tuntemattomat tai salaiset numerot napauttamalla valitsinta tai kirjoita numero tai yhteystieto, jos haluat estää tietyn numeron
Salli tai estä tuntemattomat tai salaiset numerot napauttamalla valitsinta tai kirjoita numero tai yhteystieto, jos haluat estää tietyn numeron.

Voit määrittää puheluilmoitusten, soittoäänien, värinän ja näppäinäänten asetukset.

Vaihe 1. Avaa Puhelin-sovellus > valitse Lisää (kolme pistettä) > valitse Asetukset.

Vaihe 2. Napauta Puheluilmoitukset ja soittoäänet.

Vaihe 3. Muokkaa puheluilmoituksia, soittoääniä ja näppäinääniä.

Puheluilmoitusten määrittäminen.
Puheluilmoitusten määrittäminen.

Vaihe 1. Avaa Puhelin-sovellus > valitse Lisää (kolme pistettä) > valitse Asetukset.

Vaihe 2. Napauta Vastaaminen ja puhelun lopettaminen.

Vaihe 3. Muokkaa vastaamisen ja puhelun lopettamisen asetuksia.

Vastaamisen ja puhelun lopettamisen asetusten määrittäminen.
Vastaamisen ja puhelun lopettamisen asetusten määrittäminen.

Voit lähettää viestin, kun et vastaa saapuvaan puheluun.

Vaihe 1. Avaa Puhelin-sovellus > valitse Lisää (kolme pistettä) > valitse Asetukset.

Vaihe 2. Napauta Pikavastausviestit.

Vaihe 3. Muokkaa Pikavastausviestit-asetuksia.

Pikavastausviestien asettaminen.
Pikavastausviestien asettaminen.

Määritä, miten saapuvat puhelut näkyvät, kun käytät muita sovelluksia.

Vaihe 1. Avaa Puhelin-sovellus > valitse Lisää (kolme pistettä) > valitse Asetukset.

Vaihe 2. Napauta Puhelun näyttäminen sovelluksia käytettäessä.

Vaihe 3. Valitse Koko näyttö, Ponnahdusikkuna tai Miniponnahdusikkuna.

• Pidä puhelut ponnahdusikkunassa: Säilytä puhelut ponnahdusikkunassa, kun niihin on vastattu.
Puhelun näyttämisen asetuksia sovelluksia käytettäessä.
Puhelun näyttämisen asetuksia sovelluksia käytettäessä.

Huomautus: Asetukset ja näytön asettelu voivat vaihdella verkkoyhteyden tarjoajan, ohjelmistoversion ja laitteen mukaan.

Odottavan puhelun avulla voit saada ilmoituksen saapuvasta puhelusta, kun puhut toista puhelua.

1 Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä)
Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta
2 Valitse Asetukset
Valitse Asetukset
3 Valitse Lisäpalvelut
Valitse Lisäpalvelut
4 Ota Odottava puhelu käyttöön tai pois käytöstä valitsimella
Käytä Odottava puhelu -valitsinta

Voit määrittää laitteeseesi automaattisen saapuvien puheluiden soitonsiirron tiettyjä tilanteita varten.

Määritä soitonsiirto seuraavasti:

1 Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä)
Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta
2 Valitse Asetukset
Valitse Asetukset
3 Valitse Lisäpalvelut
Valitse Lisäpalvelut
4 Valitse Soitonsiirto
Valitse Soitonsiirto
5 Valitse, miten ja milloin haluat, että soitonsiirtoa käytetään.
Valitse, miten ja milloin
6 Anna numero, johon puhelut siirretään ja valitse Päivitä
Anna numero, johon puhelut siirretään ja valitse Päivitä

Puhuessasi puhelua, voit säätää puhelun äänenvoimakkuutta laitteen sivussa olevilla äänenvoimakkuuspainikkeilla

Huomaathan: laitteestasi riippuen äänenvoimakkuuspainikkeet voivat olla laitteen vasemmassa tai oikeassa reunassa.

Napauta äänenvoimakkuuspainikkeita

Saatat ehkä haluta estää numerosi näkymisen soittaessasi tietylle henkilölle. Näin puhelun vastaanottava henkilö ei näe puhelinnumeroasi tai nimeäsi.

Puhelinnumeron piilottaminen ei ole sallittua tiettyjen operaattoreiden verkoissa ja tietyissä maissa. Jos olet noudattanut kaikkia alla olevia vaiheita ja numerosi on edelleen näkyvissä, tarkista mobiiliverkkosi operaattorilta, onko tämä toiminto sallittu.

Huomaathan: numero- ja nimitietoja ei salata lähetettäessä tekstiviestejä. Huomaa, että monissa älypuhelimissa on myös toiminto, jolla tuntemattomat numerot voi estää. Jos henkilö, jolle soitat, on ottanut tuntemattomien puheluiden eston käyttöön puhelimessaan, et voi soittaa hänelle.

1 Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä)
Valitse lisää
2 Valitse Asetukset
Valitse Asetukset
3 Valitse Lisäpalvelut
Valitse Lisäpalvelut
4 Valitse Näytä soittajan tiedot
Valitse Näytä soittajan tiedot
5 Valitse jokin vaihtoehdoista Verkon oletus, Ei koskaan tai Aina
Valitse jokin vaihtoehdoista Verkon oletus, Ei koskaan tai Aina

Puheluloki näyttää Galaxy-laitteet saapuneet, lähteneet ja vastaamattomat puhelut. Jos vahingossa poistat puheluhistorian, voit palauttaa sen Samsung Cloudista.

1 Kirjaudu Samsung-tilill elaitteellasi
2 Valitse Asetukset
Valitse Asetukset
3 Valitse Tilit ja varmuuskopiointi
Valitse Tilit ja varmuuskopiointi
4 Valitse Palauta tiedot
Valitse Palauta tiedot
5 Valitse tiedot, jotka haluat palauttaa. Valitse sen jälkeen Palauta. Kun tiedot on palautettu, valitse Valmis
Valitse palautettavat tiedot ja sen jälkeen Palauta

Huomaathan:

• Jos et ole varmuuskopioinut tietojasi, sinua kehotetaan tekemään se ennen tietojen palauttamista.
  • Jos olet poistanut sovelluksia edelliset tilin varmuuskopioinnin jälkeen, sinulta kysytään, haluatko asentaa kyseiset sovellukset uudelleen.
6 Valitse, haluatko vapauttaa tilaa Samsung Cloudista
Valitse, haluatko vapauttaa tilaa Samsung Cloudista

Voit tyhjentää puhelulokin seuraavasti:

1 Avaa Puhelin-sovellus
Puhelin-sovelluksen kuvake
2 Valitse Viimeaikaiset
Valitse Viimeaikaiset
3 Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä)
Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta
4 Valitse Poista
Valitse Poista
5 Napauta puhelulokia, jonka haluat poistaa, tai valitse Kaikki
Napauta puhelulokia, jonka haluat poistaa, tai valitse kaikki
6 Valitse Poista
Valitse Poista
7 Valitsemasi puhelulokit on nyt poistettu

Voit määrittää laitteesi automaattisen vastaamisen seuraavasti:

1 Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä)
Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta
2 Valitse Asetukset
Valitse Asetukset
3 Valitse Vastaaminen ja puhelun lopettaminen
Vastaaminen ja puhelun lopettaminen valittuna
4 Ota Automaattinen vastaaminen käyttöön tai pois käytöstä valitsimella
Ota Automaattinen vastaaminen käyttöön tai pois käytöstä valitsimella

Tämä toiminto auttaa tunnistamaan häiriö- ja huijaussoittajat. Se käyttää Hiya-järjestelmää niiden soittajien ja viestien lähettäjien nimien ja profiilikuvien näyttämiseen, jotka eivät ole yhteystiedoissasi.

1 Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä)
Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta
2 Valitse Asetukset
Valitse Asetukset
3 Valitse Soittajan tiedot ja häiriöiden esto
Valitse Soittajan tiedot ja häiriöiden esto.
4 Ota Soittajan tiedot ja häiriöiden esto käyttöön tai pois käytöstä valitsimella
Ota Soittajan tiedot ja häiriöiden esto käyttöön tai pois käytöstä valitsimella
5 Luettuasi tietosuojailmoituksen, valitse Hyväksy. Tämä tulee näkyviin vain, jos et ole käyttänyt tätä toimintoa aiemmin
Luettuasi tietosuojailmoituksen, valitse Hyväksy.
6 Käyttämällä Estä häiriö- ja huijaussoitot -valitsinta voit valita Estä kaikki häiriö- tai huijauspuhelut tai Estä vain korkean riskin huijauspuhelut
Estä häiriö- ja huijauspuhelut -asetukset

Et voi vastaanottaa puheluita henkilöiltä, jotka ovat automaattisesti estettävien yhteystietojen luettelossa, tai jos puhelimesi on määritetty estämään tuntemattomat numerot ja he ovat salanneet numeronsa.

1 Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta (kolme pistettä)
Napauta Puhelin-sovelluksessa lisävaihtoehtojen kuvaketta
2 Valitse Asetukset
Valitse Asetukset
3 Valitse Estä numeroita
Valitse Estä numeroita
4 Tarkista, onko estetty numero Estetyt-luettelossa

Voit poistaa numeron automaattisesti estettävien luettelosta napauttamalla numeron vieressä olevaa miinusta tai valintaruutua ja poistamalla merkinnän. Laitteestasi riippuen sinun ehkä napautettavan ensin roskakorin kuvaketta.

Poista numero napauttamalla – tai valintaruutua

Jos Samsung-puhelimessasi,- tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.