Miten siirrän tietoa vanhasta puhelimestani uuteen?

Mikäli ostit uuden laitteen ja haluat siirtää tietoa vanhasta puhelimesta uuteen, seuraa seuraavia ohjeita.

1 Mene vanhalla laitteellasi Play Kauppaan ja etsi Smart Switch-sovelluksemme. (Vanhasta laitteestasi riippuu, onko sovellus yhteensopiva vai ei. Tarkista sovelluksen kuvauksesta, löytyykö laitteesi listalta.)
2 Kun sovellus on asennettu, mene uudella laitteellasi "Asetuksiin". Sieltä valitse Pilvi ja tilit ja kosketa "Smart Switchiä". Kun sovellus on auki molemmissa laitteissa, valitse uusi laite "Vastaanottajana" ja vanha laite "Lähettäjänä".
3 Voit nyt valita, millaista tietoa haluat lähettää.
4 Tulet kuulemaan kimeää ääntä, mikä on aivan normaalia sillä tietoa lähetetään ilmaa pitkin korkeilla ääniaalloilla.
5 Kun tilapalkki on edennyt 100%:in, toimenpide on valmis ja voit sulkea sovellukset.

Jos sinulla on siirtämisen kanssa ongelmia, ole yhteydessä jälleenmyyjääsi tai Samsungin asiakaspalveluun.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.