Miten siirrän tietoa vanhasta puhelimestani uuteen?

Mikäli ostit uuden laitteen ja haluat siirtää tietoa vanhasta puhelimesta uuteen, seuraa seuraavia ohjeita.

1 Mene vanhalla laitteellasi Play Kauppaan ja etsi Smart Switch-sovelluksemme. (Vanhasta laitteestasi riippuu, onko sovellus yhteensopiva vai ei. Tarkista sovelluksen kuvauksesta, löytyykö laitteesi listalta.)
2 Kun sovellus on asennettu, mene uudella laitteellasi "Asetuksiin". Sieltä valitse Pilvi ja tilit ja kosketa "Smart Switchiä". Kun sovellus on auki molemmissa laitteissa, valitse uusi laite "Vastaanottajana" ja vanha laite "Lähettäjänä".
3 Voit nyt valita, millaista tietoa haluat lähettää.
4 Tulet kuulemaan kimeää ääntä, mikä on aivan normaalia sillä tietoa lähetetään ilmaa pitkin korkeilla ääniaalloilla.
5 Kun tilapalkki on edennyt 100%:in, toimenpide on valmis ja voit sulkea sovellukset.

Jos sinulla on siirtämisen kanssa ongelmia, ole yhteydessä jälleenmyyjääsi tai Samsungin asiakaspalveluun.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.