Huoltotilan käyttäminen Galaxy-älypuhelimessa ja -tabletissa

Huoltotilan käyttäminen Galaxy-älypuhelimessa ja -tabletissa

Huoltotila on tarkoitettu henkilötietojen ja muiden Galaxy-älypuhelimeen tai -tablettiin tallennettujen tietojen suojaamiseen korjauksen aikana.

Huomaathan: Varmuuskopioi aina laitteesi ennen sen lähettämistä huoltoon, koska tietoja voi hävitä.

Huoltotilan edut:

• Estää pääsyn valokuviin, videoihin, viesteihin, puheluhistoriaan ja muihin tiedostoihin.
  • Vain esiladatut sovellukset ovat käytettävissä.
  • Kaikki huoltotilassa luodut tiedot ja tilit poistetaan automaattisesti.

1 - Huoltotilan ottaminen käyttöön

• Asetukset
  • Akun ja laitteen ylläpito
  • Huoltotila
  • Ota käyttöön
  • Voit luoda halutessasi lokin.
  • Järjestelmäloki sisältää tiedot viimeaikaisesta sovellusten käytöstä ja järjestelmävirheistä ja siitä voi olla apua laitteen korjaamisessa.
  • Käynnistä uudelleen

Huoltotilan voi ottaa käyttöön vain lukitusmenetelmällä.

2 – Huoltotilan poistaminen käytöstä

• Asetukset
  • Akun ja laitteen ylläpito
  • Huoltotila
  • Lopeta
  • Vahvista valitsemalla Käynnistä uudelleen.

Vahvista henkilöllisyytesi avaamalla laitteen lukitus.

Laite käynnistyy nyt uudelleen normaalitilassa.

Huoltotila rajoittaa pääsyä mahdollisesti arkaluontoisiin tietoihin tai muihin älypuhelimen tai tabletin tietoihin, jotta ne eivät ole ulkopuolisten saatavilla, kun laitetta korjataan.

Kun laite on huoltotilassa:

• Valokuvia, videoita ja muita tiedostoja ei voi avata.
  • Yhteystietoja ja puhelutietoja ei voi avata.
  • Viestejä ei voi avata.
  • Vain esiladatut sovellukset ovat käytettävissä. Näiden sovellusten tileille pääsy vaatii käyttäjänimen ja salasanan syöttämisen.

Ota huoltotila käyttöön seuraavasti ennen laitteen lähettämistä huoltoon:

1 Avaa Asetukset.
Asetuskuvake
2 Valitse Akku ja laitteen ylläpito.
Akku ja laitteen ylläpito valittuna asetusvalikossa
3 Valitse Huoltotila.
Huoltotila valittuna Akku ja laitteen ylläpito -valikossa
4 Valitse Ota käyttöön.
Ota käyttöön valittuna Huoltotila-valikossa
5 Kun siirryt huoltotilaan, voit valita lokin luomisen.

Tämä järjestelmäloki sisältää tiedot hiljattain käytetyistä sovelluksista ja järjestelmävirheistä, ja siitä voi olla apua laitteen korjaamisessa.

6 Valitse Käynnistä uudelleen.

Laite käynnistyy nyt uudelleen huoltotilassa.

Kun korjaus on valmis, ota huoltotila pois käytöstä seuraavasti:

1 Avaa Asetukset .
Asetuskuvake
2 Valitse Akku ja laitteen ylläpito.
Akku ja laitteen ylläpito valittuna asetusvalikossa
3 Valitse Huoltotila.
Huoltotila valittuna Akku ja laitteen ylläpito -valikossa
4 Valitse Poistu.
Poistu valittuna Huoltotila-valikossa
5 Vahvista valitsemalla Käynnistä uudelleen.
Käynnistä uudelleen valittuna Huoltotila-valikossa
6 Vahvista henkilöllisyytesi valitsemallasi lukitusmenetelmällä (PIN-koodi, kuvio tai salasana).

Laite käynnistyy nyt uudelleen normaalitilassa.

Teksti: En saa otettua huoltotilaa käyttöön tabletissa

Jos sinulla on ongelmia huoltotilan ottamisessa käyttöön, laite saattaa olla usean käyttäjän tilassa.

Käyttäjät-valikossa voi antaa käyttöoikeuksien eri tasoja eri käyttäjille.

Käyttäjät-valikkoon pääsee seuraavasti:

• Asetukset
  • Tilit ja varmuuskopiointi
  • Käyttäjät

Jos käytät tätä ominaisuutta, sinun on valittava Omistaja, jotta voit ottaa huoltotilan käyttöön.

SAMSUNG

Huoltotilaa tukevat älypuhelimet ja tabletit, joissa on One UI 5.0 -käyttöjärjestelmä.

Päivitysaikataulu ja tuetut mallit ilmoitetaan Members-sovelluksen ohjelmistopäivityksissä.