Katsaus Galaxy Z Fold4:n ja Fold5:n Under Display Camera (UDC) -kameraan

UDC (Under Display Camera) esiteltiin alun perin Galaxy Z Fold3:n kanssa, ja se on edelleen ainutlaatuinen ominaisuus Z Fold -puhelinmallisarjassa. Se sisällytettiin myös Galaxy Z Fold4:n ja Z Fold5:n päänäyttöön. Koska UDC on pidetty piilossa näytön alla, se mahdollistaa videoista tai peleistä nauttimisen ilman reikien tai linssien aiheuttamaa keskeytystä.

Galaxy Z Fold5:n näytön alla oleva kamera.

Mikä on UDC (Under Display Camera)?

Sekä Galaxy Z Fold4 että Z Fold5 sisältävät näytön alla olevan kameran (UDC), joka on piilotettu puhelimen päänäytön alle, ja sitä käytetään pääasiassa videopuheluihin sekä kasvojentunnistukseen laitteen lukituksen avaamiseksi. UDC ei vaadi reikää näytössä, mikä tekee videoiden katselusta ja pelien pelaamisesta immersiivisemmän kokemuksen.

Videokokous käynnissä Galaxy Z Fold5:n päänäytöllä.

Huomio: UDC-kamera on kätevä tapa ottaa selfieitä; ja jos tarvitset hieman selkeämmän kuvan tai videon, kansinäytön kamera on hyvä vaihtoehto.

Kuinka UDC toimii?

Näytön alla olevan kameran mahdollistava teknologia alentaa näytön pikselitiheyttä, mikä mahdollistaa lisääntyneen valon läpäisevyyden. Tämä puolestaan varmistaa kameran asianmukaisen toiminnan.

UDC-kuviointi kirkkaalla näytöllä nähtynä

Huomio: UDC:n vaihtelevan valonläpäisevyyden vuoksi saatat tilapäisesti havaita kameran ristikkokuvion kirkkaalla näytöllä tai kun näyttö on sammutettu. Tämä ilmiö on täysin normaali.

Pääset käsiksi näytön alle sijoitettuun kameraan avaamalla päänäytön ja napauttamalla Kamera-sovelluksen kuvaketta. Jos oma live-kuva ei näy päänäytöllä, napauta näytön oikealla puolella olevaa ympyränmuotoista nuolta Tallenna-kuvakkeen (suuri valkoinen ympyrä) yläpuolella.

Näkymä Galaxy Z Fold5 Under-Display Camera -näytöstä.

UDC-määrittelyt

UDC-ominaisuus

Galaxy Z Fold4 ja Fold5

Resoluutio

4MP

Aukko

F 1,8

Tarkenna

Kiinteä