Käyttöjärjestelmän päivitysten tarkistaminen Samsung Galaxy -laitteella

Asentamastasi käyttöjärjestelmästä riippuen löydät päivitysasetukset seuraavasti:

• Asetukset > Tietoja puhelimesta > Ohjelmistopäivitys > Päivitä nyt.
  • Asetukset > Tietoja puhelimesta > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.
  • Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa päivitykset manuaalisesti.

Huomaa: Jotkut vaiheet voivat vaihdella mallin ja käyttöjärjestelmän mukaan.

Laitteesi ohjelmistopäivityksiä julkaistaan kausittain. Jos sinulla on ongelmia laitteesi kanssa, tarkista aina päivitykset, koska ongelmaan on saattanut tulla ratkaisu.

Ohjelmistopäivityksiä on kahta yleistyyppiä: käyttöjärjestelmän päivitykset ja turvallisuuspäivitykset. Huomaathan, että saatavilla olevan päivityksen tyyppi ja versio riippuvat laitteesi mallista.

Androidin koodinimet on annettu herkkujen mukaan ja niistä julkaistaan uusia versioita yleensä vuosittain. Tulet huomaamaan, että käyttöjärjestelmän versioihin viitataan usein niiden nimellä version numeron sijasta.

• Pie: Versiot 9.0
  • Oreo: Versiot 8.0
  • Nougat: Versiot 7.0
  • Marshmallow: Versiot 6.0
  • Lollipop: Versiot 5.0
  • Kit Kat: Versiot 4.4–4.4.4, 4.4W–4.4W.2
  • Jelly Bean: Versiot 4.1–4.3.1
  • Ice Cream Sandwich: Versiot 4.0–4.04

Löydät nykyisen versiosi kohdasta "Asetukset" ja "Tietoja laitteesta" tai "Tietoja puhelimesta".

Pie ja sitä uudemmat käyttöjärjestelmätNapsauta Laajentaaksesi

Löydät päivitysasetukset näin:

1 Avaa "Asetukset".
2 Napauta "Ohjelmistopäivitykset".
Napauta Ohjelmistopäivitys
3 Valitse "Lataa ja asenna".
Valitse Lataa ja asenna

Muutoksia päivitettäessä versioon Android 9.0 (Pie) versiosta Android 8.0 (Oreo) ovat:

• Parannettu asettelu.
  • Päivitetyt Always on Display -vaihtoehdot ja -asemat.
  • Laitteen hallinnan tiedot löytyvät kohdasta Laitteen ylläpito.
  • Sijaintiasetukset löytyvät nyt kohdasta Lukitusnäyttö ja suojaus.
  • Älä häiritse -toiminto löytyy kohdasta Ilmoitukset.
  • Uusi yötilan asetus.
Nougat- ja Oreo-käyttöjärjestelmätNapsauta Laajentaaksesi

Löydät päivitysasetukset näin:

1 Avaa "Asetukset" ja valitse "Ohjelmistopäivitys".
Valitse Ohjelmistopäivitys
2 Napauta "Lataa päivitykset manuaalisesti".
Napauta Lataa päivitykset manuaalisesti
Marshmallow-, Lollipop- ja KitKat-käyttöjärjestelmätNapsauta Laajentaaksesi

Löydät päivitysasetukset näin:

1 Avaa "Asetukset".
2 Napauta "Tietoja laitteesta" ja sitten "Ohjelmistopäivitys".
Napauta Ohjelmistopäivitys
3 Valitse "Päivitä nyt".
Valitse ”Päivitä nyt”
Jellybean- ja vanhemmat käyttöjärjestelmätNapsauta Laajentaaksesi

Löydät päivitysasetukset näin:

1 Avaa "Asetukset" ja napauta "Lisää".
2 Napauta "Tietoja laitteesta" ja sitten "Ohjelmistopäivitys".
3 Valitse "Päivitä".

Huomaa: Päivitysten latautuminen voi kestää jonkin aikaa ja niiden tiedonsiirron määrä voi olla suuri. Suosittelemme päivitysten lataamista WiFi-yhteydellä tiedonsiirtokiintöisi käyttämisen välttämiseksi.

Varmista, että laitteesi on aina ajan tasalla valitsemalla "Automaattinen päivitys" (Lollipop-/KitKat-laitteet) tai "Lataa päivitykset automaattisesti" (Marshmallow- ja uudemmat laitteet).

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -kuulokkeissa ilmenee odottamattomia ongelmia, voit lähettää meille virheraportin tai kysyä meiltä neuvoa Samsung Members -sovelluksella. Näin me saamme paremman käsityksen ongelmasta. Tiedot anonymisoidaan ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.