Kuinka asettaa USIM-kortti Galaxy Z Flip5- ja Z Fold5 -laitteisiin

USIM-kortti sisältää tilaajatiedot ja yhdistää laitteesi matkapuhelinverkkoon. Tapauksissa, joissa USIM-kortti on asennettava tai poistettava, kuten uutta matkapuhelinta konfiguroitaessa, on tärkeää tehdä se oikein SIM-korttipaikan vahingoittumisen estämiseksi. Seuraavassa kuvataan, miten USIM-kortti asetetaan Galaxy Z Flip5- tai Z Fold5 -laitteeseesi.

Galaxy Z -sarjan laite ja USIM-kortti

Huomio: Jos USIM-kortti on asetettu Galaxy Z -sarjan laitteeseesi väärin päin tai jos SIM-kortin pidike työnnetään väkisin puhelimeen väärässä asennossa, pidike voi taipua tai rikkoutua.

Jotta voit asettaa USIM-kortin Galaxy Z Fold5 -puhelimeesi oikein, noudata näitä ohjeita:

Huomio: Galaxy Z Fold5 -puhelimen tulee olla asetettuna tasaiselle pinnalle näyttö alaspäin ja kamerapuoli ylöspäin.

Galaxy Z Fold5 -puhelin on asetettu alaspäin nuolen osoittaessa, minne irrotustyökalu tulee asettaa. Galaxy Z Fold5 -puhelin on asetettu alaspäin nuolen osoittaessa, minne irrotustyökalu tulee asettaa.

Vaihe 1. Aseta ja paina tiukasti irrotustyökalu SIM-kortin pidikkeessä olevaan reikään.

Poista SIM-kortin pidike Galaxy Z Fold5 -laitteesta. Poista SIM-kortin pidike Galaxy Z Fold5 -laitteesta.

Vaihe 2. Poista SIM-kortin pidike, kun se ponnahtaa puhelimesta ulos.

USIM-kortin asettaminen oikein SIM-kortin pidikkeeseen. USIM-kortin asettaminen oikein SIM-kortin pidikkeeseen.

Vaihe 3. Aseta USIM (Nano-SIM) -kortti SIM-kortin pidikkeeseen metallisiru alaspäin. Varmista, että kortti on tarkasti linjassa pidikkeen muodon kanssa ja että kortti on tasainen pidikkeeseen nähden.

SIM-kortin pidikkeen asettaminen takaisin Galaxy Z Fold5 -laitteeseen. SIM-kortin pidikkeen asettaminen takaisin Galaxy Z Fold5 -laitteeseen.

Vaihe 4. Aseta ja paina SIM-kortin pidike täysin SIM-korttipaikkaan laitteessasi.

Asenna USIM-kortti Galaxy Z Flip5 -laitteeseesi oikein seuraavasti:

Huomio: Galaxy Z Flip5 -laitteen tulee olla täysin avattuna tässä prosessissa.

Galaxy Z Flip5 -puhelin on asetettu alaspäin nuolen osoittaessa, minne irrotustyökalu tulee asettaa. Galaxy Z Flip5 -puhelin on asetettu alaspäin nuolen osoittaessa, minne irrotustyökalu tulee asettaa.

Vaihe 1. Aseta ja paina tiukasti irrotustyökalu SIM-kortin pidikkeessä olevaan reikään.

Poista SIM-kortin pidike Galaxy Z Flip5 -laitteesta. Poista SIM-kortin pidike Galaxy Z Flip5 -laitteesta.

Vaihe 2. Poista SIM-kortin pidike, kun se ponnahtaa puhelimesta ulos.

USIM-kortin asettaminen oikein SIM-kortin pidikkeeseen. USIM-kortin asettaminen oikein SIM-kortin pidikkeeseen.

Vaihe 3. Aseta USIM (Nano-SIM) -kortti SIM-kortin pidikkeeseen metallisiru alaspäin. Varmista, että kortti on tarkasti linjassa pidikkeen muodon kanssa ja että kortti on tasainen pidikkeeseen nähden.

SIM-kortin pidikkeen asettaminen takaisin Galaxy Z Flip5 -laitteeseen. SIM-kortin pidikkeen asettaminen takaisin Galaxy Z Flip5 -laitteeseen.

Vaihe 4. Aseta ja paina SIM-kortin pidike täysin SIM-korttipaikkaan laitteessasi.