Kuinka Selausavustajan tekoälyominaisuudet asennetaan ja niitä käytetään Galaxy S24 -puhelimessa

Selausavustaja on osa Samsung Internet -sovellusta ja sisältää yhteenveto- ja käännösominaisuudet, jotka on suunniteltu säästämään aikaa ja tekemään internetin selauksesta kätevämpää. Käytä Selausavustajaa Galaxy S24 -laitteessa yhteenvedon tai artikkelien kääntämiseen verkkosivulla.

Selausavustaja Galaxy S24 -puhelimessa

Huomautuksia:

• Julkaisuhetkellä tuetaan 13 kieltä (17 aluetta), tulevaisuudessa lisätään lisää kieliä.

• Tuetut kielet (Alueet)
    Kiina (yksinkertaistettu), englanti (Intia, Iso-Britannia, Yhdysvallat), ranska, saksa, hindi, italia, japani, korea, puola, portugali (Brasilia), espanja (Meksiko, Espanja, Yhdysvallat), thai, vietnam.

• Selausavustajan tekoälyn ominaisuuksien käyttö edellyttää verkkoyhteyttä ja kirjautumista Samsung-tilillesi.

• Selausavustajan käyttöön tarvitaan uusin Samsung Internet -sovelluksen versio.

Tee yhteenveto -toiminto on Samsung Internet -sovelluksen Selausavustajan tekoälyominaisuus. Se tiivistää verkkosivun sisällön vain pääkohdiksi.

Kuinka asettaa Tee yhteenveto -toiminto

Työkalujen ponnahdusluettelo Työkalujen ponnahdusluettelo

Vaihe 1. Avaa Samsung Internet -sovellus > Työkalut -kuvake (kolme vaakasuoraa viivaa) > Asetukset.

Tee yhteenveto käytössä -kytkin Tee yhteenveto käytössä -kytkin

Vaihe 2. Valitse Selausavustaja > Tee yhteenveto > Käytössä -kytkin.

Kuinka Tee yhteenveto -ominaisuutta käytetään

Samsung-uutisartikkeli Samsung-uutisartikkeli

Vaihe 1. Avaa Samsung Internet -sovellus > Siirry mille tahansa verkkosivulle > Selausavustaja-kuvake.

Samsung-uutisartikkeli Selausavustaja-asetuksilla. Samsung-uutisartikkeli Selausavustaja-asetuksilla.

Vaihe 2. Valitse Tee yhteenveto.

Samsungin uutisartikkelin yhteenveto luetelmana Samsungin uutisartikkelin yhteenveto luetelmana

Vaihe 3. Teksti esitetään yhteenvetona luetelman kohtina.

*Voit myös kääntää verkkosivun yhteenvedon.

Huomio: Tee yhteenveto -toimintoa ei tueta kaikilla verkkosivustoilla.

Selausavustajan käännös -toiminto käyttää laitteessa olevaa tilaa kääntääkseen verkkosivustojen ja sosiaalisen median alustojen sisällön.

Huomio: Käännös ja laitteessa oleva tila vaativat kielipaketteja toimiakseen. Huomaa, että jotkut kielet eivät ole vielä saatavilla.

Kuinka Käännös-toimintoa käytetään

Samsung-uutisartikkeli Samsung-uutisartikkeli

Vaihe 1. Avaa Samsung Internet -sovellus > Siirry mille tahansa verkkosivustolle > Selausavustaja-kuvake.

Ponnahdusikkuna, jossa on vaihtoehtona Tee yhteenveto tai Käännä verkkolehtiartikkeli Ponnahdusikkuna, jossa on vaihtoehtona Tee yhteenveto tai Käännä verkkolehtiartikkeli

Vaihe 2. Valitse Käännä.

Kielten pudotusvalikko artikkelin kääntämiseksi. Kielten pudotusvalikko artikkelin kääntämiseksi.

Vaihe 3. Valitse haluttu kieli > Käännä.

Huomio: Yhteenveto- ja käännöstulokset voivat vaihdella joka kerta.