Mikä Keskeytä USB PD -lataus on?

Älypuhelin Game Booster -kuvakkeella näytössä ja taustakuva puusta kallion reunalla

Keskeytä USB PD -lataus on järjestelmän suora virransyöttömenetelmä, joka ohittaa akun. Pelejä pelattaessa virtaa voidaan syöttää suoraan puhelimesi järjestelmään, mikä minimoi fyysisen akun lataamisen. Se voi pidentää puhelimen akun käyttöikää ja vähentää latauksen aikana tapahtuvan lämmön muodostumisen aiheuttamaa heikkenemistä.

Huomautus: Keskeytä USB PD -latauksen käyttö edellyttää seuraavia vaatimuksia:
• Tuetut mallit: S23-sarja / S22-sarja / Tab S8 -sarja/ Flip5 / Flip4 / Fold5 / Fold4 / A23 / A33 / A53 / A73 / M33
• Virransyöttölaturi – vähintään 25 W, ohjelmoitavan virransyötön matkasovitin
• Akun varauksen on oltava vähintään 20 %h

Kuinka Keskeytä USB PD -lataus otetaan käyttöön?

1 Avaa Gaming Hub -sovellus
Gaming Hub -sovelluskuvake
2 Valitse Lisää (tai kolme pistettä oikeassa yläkulmassa)
Lisävaihtoehtoja korostettuna Gaming Hub -sovelluksessa
3 Valitse Game Booster
Game Booster korostettuna Gaming hub -sovelluksessa
4 Ota Keskeytä USB PD -lataus käyttöön napauttamalla valitsinta
Keskeytä USB PD -lataus korostettuna Game Booster -asetuksissa

Miksi Keskeytä USB PD -lataus ei näy?

Jos et näe Keskeytä USB PD -latausvaihtoehtoa tai se on harmaa, varmista, että vähintään 25 W:n latauskaapeli on kytketty ja Game Boosterin peli on aktiivinen, ja sitten:

• Napauta pelinsisäistä Game Booster -kuvaketta
  • Napauta Asetukset-kuvaketta
  • Ota Keskeytä USB PD -lataus käyttöön

Milloin Keskeytä USB PD -lataus kytkeytyy päälle ja pois päältä?

• Se kytkeytyy päälle automaattisesti pelaamisen aikana, kun se on aktivoitu Game Booster -asetuksissa.
  • Se kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun lopetat pelaamisen.
  • Se voidaan kytkeä pois päältä milloin tahansa poistamalla Keskeytä USB PD -latauksen valinta Game Booster -asetuksissa.

Miksi laitteeni latautuu edelleen, kun Keskeytä USB PD -lataus on päällä?

Keskeytä USB PD -lataus toimii vain pelaamisen aikana, kun virransyöttölaturi on kytketty laitteeseen ja akun varaus on vähintään 20 %. Varmista, että laturisi on kytketty oikein ja että se tukee ohjelmoitavaa virransyötön matkasovitinta, jonka latausteho on vähintään 25 W.

Huomautus: Toiminnot, kuten näytön sammuttaminen tai siirtyminen toiseen näyttöön, jossa ei ole pelejä käynnissä, voivat sammuttaa ominaisuuden automaattisesti.