SIM-kortin asentaminen ja aktivoiminen Galaxy S22 -laitteissa

Lue ohjeet SIM-kortin asentamiseen Galaxy S22 -laitteissa. Lue lisäksi, miten voit aktivoida SIM-kortin puhelimen SIM-kortin hallinta -toiminnon avulla, jos sitä ei ole aktivoitu ensimmäisen asennuksen yhteydessä.

SIM-kortin asentaminen ja aktivoiminen Galaxy S22 -laitteissa SIM-kortin asentaminen ja aktivoiminen Galaxy S22 -laitteissa

Tutkitaan ensin tarkemmin S22-laitteiden alaosaa.

S22 Ultra

1.      S Pen / 2. Kaiutin / 3. USB-C-portti / 4. Mikrofoni / 5. SIM-kortti

S22 / S22+

1.      SIM-kortti / 2. Mikrofoni / 3. USB-C-portti / 4. Kaiutin

SIM-kortti on mikrofonin lähellä, joten älä sekoita niitä toisiinsa.

Työnnä piikki kohtisuorassa liuskan reikään.

Vedä liuska ulos.

Aseta SIM-kortti liuskaan niin, että kullanvärinen kosketinpinta on ylöspäin.

Jos S22-laitteessasi on kaksi SIM-korttia, käännä liuska ympäri ja aseta toinen SIM-kortti alapuolelle.

Työnnä liuska takaisin loveen.

Jos SIM-kortti ei ole kunnolla kiinni liuskassa, se voi liikkua tai pudota pois.

Varmista, että liuska on kuiva ennen kuin työnnät sen takaisin laitteeseen.

Työnnä liuska kokonaan sisään, jotta laitteeseen ei pääse vettä.

Jos SIM-korttia ei ole aktivoitu ensimmäisen asennuksen yhteydessä, käytä SIM-kortin hallinta -toimintoa.

Asetukset

Yhteydet

SIM-kortin hallinta

Aktivoi SIM-kortti

SAMSUNG