S Pen -kynän käyttäminen Galaxy S22 Ultra kanssa ja sen yhteensopivuuden tarkistaminen

Galaxy S22 Ultra on ensimmäinen puhelin, jossa on S Pen -kynä sisäänrakennettuna, joten voit helposti kantaa sitä ja käyttää sitä kätevästi milloin tahansa. Voit käyttää integroitua S Pen -kynää useilla hauskoilla tavoilla, jotta voit maksimoida muistiinpanojen tekemisen kokemuksesi. Tutustu alla olevaan oppaaseemme, niin saat tietoja Galaxy S22 Ultra uudesta sisäänrakennetusta S Pen -kynästä.

Ennen kuin kokeilet seuraavia ohjeita varmista, että laitteesi ohjelmisto ja kyseiset sovellukset ovat päivitettyinä viimeisimpään saatavilla olevaan versioon. Päivittääksesi puhelimesi ohjelmiston, toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

Vaihe 1. avaa Asetukset ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Valitse Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Seuraa näytöllä olevia ohjeita.

S Seriesin ensimmäinen sisäänrakennettu S Pen -kynä

Galaxy S22 Ultra on ensimmäinen S Series -tuote, jossa on upotettu S Pen -kynä. Sen avulla voit piirtää ja kirjoittaa muistiin ideoita, suorittaa ilmatoimintoja, avata uuden muistiinpanon suoraan näytössä tai vaihtaa muiden S Pen -yhteensopivien laitteiden kanssa lennossa. Voit myös käyttää S Pen tekstisi -ominaisuutta muuntamaan käsinkirjoituksesi tekstiksi, kun kirjoitat näyttöön.

s22:n sisäänrakennettu s pen

Huomautus:

• Galaxy S22 Ultra S Pen -kynää ei voi asettaa aiempiin Galaxy Note Series -laitteisiin.
  • S Pen -kynän suunnittelu on muutettu mattapintaiseksi, jotta kirjoittaminen on sujuvampaa ja tuntuma pehmeämpi. Se tarjoaa vakaan otteen jopa pitkäkestoisemmassa käytössä verrattuna aiempien Galaxy Note Series -laitteiden S Pen -kynään.
  • Mattasuunnittelun vuoksi kynän ottaminen pois puhelimesta tai palauttaminen puhelimeen saattaa tuntua hieman epämukavalta, mutta tämä ei ole ongelma laitteen kanssa, joten voit käyttää sitä luottavaisin mielin. Jos siinä on kiinni vieras esine, pyyhi se pois pehmeällä kankaalla.

S Pen -kynä on ladattava, ennen kuin voit etähallita sillä sovelluksia käyttäen S Pen -painiketta. Kun asetat S Pen -kynän aukkoon, lataaminen alkaa. Jos Ilmatoiminnot-ominaisuuden aktivointi on poistettu, S Pen -kynä ladataan vain, kun laitetta ladataan.

s22:n s pen -kynän lataaminen

Vaikka on jo mahdollista asettaa ajastin ja ottaa kuvia matkan päähän asetetulla laitteellasi, voit nyt myös ottaa kuvia kätevästi vain painamalla S Pen -painiketta. Ota kuva S Pen -kynällä noudattamalla alla olevia ohjeita.

s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 1 s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 1

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Edistykselliset toiminnot.

s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 2 s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 2

Vaihe 2. Napauta S Pen.

s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 3 s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 3

Vaihe 3. Napauta Ilmatoiminnot ja aktivoi ominaisuus sitten napauttamalla kytkintä.

s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 4 s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 4

Vaihe 4. Käynnistä Kamera-sovellus.

s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 5 s22:n s pen -kynän kuvan ottamisen vaihe 5

Vaihe 5. Paina S Pen -painiketta kerran ottaaksesi kuvan.

• Jos haluat ottaa sarjan kuvia, paina S Pen -painiketta ja pidä sitä painettuna.
  • Jos haluat muuttaa kuvaustilaa, siirrä S Pen -kynää vasemmalle tai oikealle painaen samalla S Pen -painiketta ja pitäen sitä painettuna.
  • Jos haluat vaihtaa kameroiden välillä, paina S Pen -painiketta kahdesti.

Voit etähallita sovelluksia käyttämällä laitteeseesi Bluetooth Low Energy (BLE) -yhteydellä yhdistettyä S Pen -kynää.

Voit esimerkiksi käynnistää nopeasti sovelluksia, kuten Kamera-sovelluksen, painamalla S Pen -painiketta ja pitämällä sitä painettuna. Voit myös Kamera-sovellusta käyttäessäsi ottaa kuvan painamalla painiketta kerran. Voit musiikkia toistaessasi lisätä äänenvoimakkuutta nostamalla S Pen -kynää samalla, kun painat S Pen -painiketta ja pidät sitä painettuna. Vastaavasti voi pienentää äänenvoimakkuutta laskemalla S Pen -kynää.

Huomautus:

• S Pen -kynän on oltava ladattu, ennen kuin voit käyttää Ilmatoiminnot-ominaisuutta.
  • Kun otat S Pen -kynän sen aukosta, Ilmatoiminnot-kuvake tulee näkyviin tilapalkkiin. Jos S Pen -kynä on kaukana laitteesta tai sen akun varaus on loppu tai jos S Pen -kynän ja laitteen välissä on esteitä tai ulkoisia häiriöitä, S Pen -kynän yhteys laitteeseen katkeaa, ja kuvake muuttuu harmaaksi. Jos haluat käyttää Ilmatoiminnot-ominaisuutta uudelleen, yhdistä S Pen -kynä laitteeseen asettamalla S Pen -kynä uudelleen aukkoon.

Voit asettaa käynnistettävän sovelluksen tai ominaisuuden ja sitten muuttaa sitä, mitä haluat käyttää S Pen -ominaisuudella. Noudata alla olevia ohjeita määrittääksesi sovelluksen tai ominaisuuden, jota haluat muuttaa.

s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 1 s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 1

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus ja napauta Edistykselliset toiminnot.

s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 2 s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 2

Vaihe 2. Napauta S Pen.

s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 3 s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 3

Vaihe 3. Napauta Ilmatoiminnot.

s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 4 s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 4

Vaihe 4. Napauta Paina kynäpainiketta ja.

s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 5 s22:n s pen -kynän sovellusten vaihtaminen, vaihe 5

Vaihe 5. Valitse sovellus tai ominaisuus, jota haluat muuttaa. Voit käynnistää sovelluksen pitämällä S Pen -painiketta alaspainettuna.

Jos S Pen -kynällä on yhteysongelmia tai S Pen -kynän yhteys katkeaa usein, nollaa S Pen -kynä ja yhdistä se uudelleen. Aseta S Pen -kynä aukkoon. Avaa sitten Ilmatoiminnot-asetusnäyttö ja napauta Lisää asetuksia (kolmea pystysuuntaista pistettä) > Nollaa S Pen.

Huomautus:

• Voit yhdistää vain Samsung hyväksymiä S Pen -kyniä, jotka tukevat Bluetooth Low Energyä (BLE).
  • Älä irrota S Pen -kynää laitteesta, kun sitä yhdistetään. Sen tekeminen keskeyttää prosessin.

Kun käytät S Pen -kynää Galaxy S22 Ultra toisen laitteen kanssa,

• S Pen -kynä on suunniteltu erityisesti Galaxy S22 Ultra varten, ja sitä voidaan käyttää vain kirjoitus -tilassa malleissa, joissa on Wacom-paneeli. Se ei kuitenkaan ole yhteensopiva laiteparin muodostamiseen muiden mallien kanssa, joten Ilmatoiminnot-ominaisuus saattaa olla rajoitettu.

Kun käytät S Pen -kynää toisesta laitteesta Galaxy S22 Ultra kanssa,

• S Pen -kynä Galaxy Note Seriesistä: Vain kirjoitusominaisuus on käytettävissä.
  • S Pen -kynä Galaxy Tavista: Vain kirjoitusominaisuus on käytettävissä.
  • S Pen -kynä Galaxy Z Fold3:sta: Ei käytettävissä.
  • S Pen Pro: Kirjoittaminen ja Ilmatoiminnot-ominaisuus ovat käytettävissä (Vain S Pen -tilassa, ei Z Fold -tilassa)

Huomautus: Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.